Skocz do zawartości

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, messer88 napisał(a):

Działa normalnie miałem liry na koncie i testowo kupione na konsoli jak zawsze. Doładowania też wchodzą. 

można jeszcze doładowac? W takim razie lece i kupuje kody, a potem zakup przez konsole, bo przez www juz poblokowali i nawet vpn nie pomaga. 

• Odpowiedzi 438
  • Wyświetleń 131,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.   Czekamy 

• Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej ce

• No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele a tu jest tylko eng.

Opublikowano

Kup testowo mały nominał i sprawdź. Ja zawsze ładowałem z telefonu vpn i później zakupy na konsoli, raz tylko miałem problemy bo akurat wtedy vpn lat się coś wyjebał. 

konsola oczywiście od dawna region turecki :asax:

Opublikowano

dobra przeczytałem najnowsza dyskusje na pepperze i z tego co pisza mozna jeszcze doładowac. Trzeba sie pospieszyc, bo i to zablokuja :p. Ciekawe co biora pod uwagę pokazujac ten komunikat na www. Nie moze to byc ip, bo po vpn tez nie dziala. Na koncie ms są dwa miejsca gdzie mozna zmienic region konta. Pewnie sprawdzaja ten region, ktory mozna zmieniac tylko raz na 3msc.

Opublikowano
dobra przeczytałem najnowsza dyskusje na pepperze i z tego co pisza mozna jeszcze doładowac. Trzeba sie pospieszyc, bo i to zablokuja :P. Ciekawe co biora pod uwagę pokazujac ten komunikat na www. Nie moze to byc ip, bo po vpn tez nie dziala. Na koncie ms są dwa miejsca gdzie mozna zmienic region konta. Pewnie sprawdzaja ten region, ktory mozna zmieniac tylko raz na 3msc.
Kolego nie ma co dorabiać logiki. Jest wtorek aktualizacja store zawsze kwiatki są w te dni, co do vpn to często adresy IP vpn są na czarnej liście. Najczesciej darmowych vpn
Tam są jakieś głupki którzy skakali po regionach i po każdych  zakupach wracali na PL chyba XD 
Ta a wystarcz dobre Ip z danego regionu
Opublikowano
12 minut temu, Jaca044 napisał(a):

Kolego nie ma co dorabiać logiki. Jest wtorek aktualizacja store zawsze kwiatki są w te dni

Nieprawda. Pierwszy raz coś takiego jest.

Opublikowano
Nieprawda. Pierwszy raz coś takiego jest.
To zapewniam Cię że mało widziałeś...
Opublikowano

Czuję się zapewniony. Czas pokaże, że to nie żaden "kwiatek". Bug nie robi sprawdzenia regionu i modala na frontendzie :facepalm:

Opublikowano
3 godziny temu, Beelzeboss napisał(a):

Czuję się zapewniony. Czas pokaże, że to nie żaden "kwiatek". Bug nie robi sprawdzenia regionu i modala na frontendzie 

ms store na windzie tez wyrzuca jak ktoś chce kupić cos na pc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

potwierdzam nie działa już przez konsole - INCORRECT REGION 

spencer się pozbawił niezłego eksa na XBOXy, sprzedaż gierek poleci 

Opublikowano

bedzie pismo na support, zeby mi oddali w zlotowkach 111 lir i 127 brazylijskich reali!

złodzieje

Opublikowano

Potwierdzam - koniec eldorado, a wczoraj wróciłem z Turcji do Polski, może to kara xD

Ale co nakupilem 655 gier to moje :szekle:

Opublikowano

To za co oni teraz będą sponsorować gry na premierę jak im cebula rasa odpadnie.

Opublikowano

Niby nigdy nie korzystałem z cebuli ale trochę szkoda. Ciekawe czy nie zablokowali wizyt w nowej Zelandii żeby wcześniej pograć. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ma_niek napisał(a):

Inne regiony też RIP ? Argentyna indie ?

klucze raczej możesz aktywować, bo one nie idą przez store

Opublikowano
3 minuty temu, SlimShady napisał(a):

To za co oni teraz będą sponsorować gry na premierę jak im cebula rasa odpadnie.

Będą żyć miłością "kolegów" z forum :asax: