Skocz do zawartości

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Featured Replies

Opublikowano

ehhh panie, co prawda gier na lata, ale wtoreczek to był super dzien w tygodniu. W lozeczku scrollowanko promocji i branie na kiedys :fsg: koniec zakupoholizmu, ms mnie wyleczył

Edytowane przez Beelzeboss

• Odpowiedzi 438
  • Wyświetleń 131,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.   Czekamy 

• Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej ce

• No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele a tu jest tylko eng.

Opublikowano

Dobrze że ostatnio sobie wziąłem Aliens DD na promce 50%, jednak jakby mi spencer zajebał extra 350 lirek to już by się człowiek zdenerwował. A tak dawno kupione wszystko co chciałem mieć, nowości nie ma co żałować bo poza błędami to ceny już praktycznie nie były ostatnio atrakcyjne. 

Dlc do Eldena jeszcze spoko wyszło z ~120 na nasze pamiętam.

Opublikowano

mówicie, że wbijają ostatni gwóźdź do trumny xboxa

Opublikowano

Pan Spencer kończy cebulę żeby incz sobie poszedł z jego ekosystemu, no nie widzę innej opcji.

Opublikowano

Chciałem sobie jeszcze pozbierać nawet śmieciowe gierki ze wstecznej no ale trudno. Pieniążki wydam na plejstacji w takim razie :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, Beelzeboss napisał(a):

ps5 pro czas na ciebie

Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.

Czekamy :xboss:

Opublikowano

spokojnie, wiecej wydaje na gierki od całego xboxiarskiego zespołu downa

Opublikowano
16 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

spokojnie, wiecej wydaje na gierki od całego xboxiarskiego zespołu downa

I wtedy się obudziłeś ;)

Screenshot_20240906_175612_Chrome.thumb.jpg.9903f0a990e622d319a0bbd61de9f8da.jpg

Opublikowano

Kurde, właśnie się zorientowałem, że Spencer zajebał mi 88 lir. Chuju oddawaj 10zł :dynia:

Tak mnie zastanawia tylko czy oni naprawdę liczą, że teraz ludzie zaczną kupować ze swoich regionów i kasa im się będzie zgadzać? XD 

PS. Jak coś to zakupy kartą z węgierskiego sklepiku nadal działają. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kurwa a mi zostało w chuj kodów na Indie do game pass do konwersji...

Opublikowano
12 minut temu, Sedrak napisał(a):

Kurwa a mi zostało w chuj kodów na Indie do game pass do konwersji...

one działają

Opublikowano

wklepuj, wklepuj, bo spencer szuka pieniazkow i zaraz to zablokuja

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano
2 godziny temu, Ins napisał(a):

Chciałem sobie jeszcze pozbierać nawet śmieciowe gierki ze wstecznej no ale trudno

Ej panowie ale Polsce też czasem są promki na wsteczną i nawet dużo nie kosztują. Nie panikujcie ;)

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ej panowie ale Polsce też czasem są promki na wsteczną i nawet dużo nie kosztują. Nie panikujcie

*u Węgrów 

Opublikowano
5 godzin temu, XM. napisał(a):

Ale co nakupilem 655 gier to moje 

teraz jak juz nie bedziesz nic kupowal, to moze w koncu cos ograsz :)

Opublikowano
11 godzin temu, drozdu7 napisał(a):

Ej panowie ale Polsce też czasem są promki na wsteczną i nawet dużo nie kosztują. Nie panikujcie ;)

Niny tak. Ale tu na promce masz gre za 20zl, a u turka w tej cenie miales ich z 10

Opublikowano

Wbrew temu co nasze asy na tym forum pisały, to kupujacych w tych storach musiał byc znaczaca ilosc. Kasa sie nie zgadzała skoro po tylu latach zabrali sie ostro za zakupy w innych regionach. Szkoda, ale w pln nie bede kupowal na sprzecie, w ktory sam producent nie wierzy.

Opublikowano

musisz liczyc na łaskę sprzedawcy, ze wystawi akurat to co chcesz, a z niszowymi indykami cieżko. No i przebitke mają dziady.

zreszta to pewnie tez niedlugo zablokuja

Opublikowano

Korwa mogłem se u Turka kupić jeszcze Darkest dungeon 2, nie podoba mi się PL cena. 

te kody ARG to tak samo jeśli chodzi o nowości praktycznie sie nie opłaca ostatnio, o ile są.