20inchDT 3 361 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Wygląda tak jakby robili walidacje na frontendzie i dlatego przez ms store jeszcze przechodzi, a na www nie. Beka, bo jezeli tak jest, to mozna podejrzec w chromie na jaki endpoint leci i wysłać dane bez wchodzenia na ich strone Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Najwyraźniej PPE znowu się popisało. Ja od zawsze wbijam kody z poziomu sklepu na konsoli i wszystko działa bez zmian. Własnie doładowałem sobie 300BR$ i kupiłem Premium dla Forzuni. Mozna się rozejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Macie jakis pomysl? We wrzesniu ta sama karta kupowalem FM7 z Islandii. Na koncie nic nie zmienialem. Dzis chcialem kupic dodatki do FH5 i w zaden sposob nie chce mi przejsc potwierdzenie platnosci. Probowalem dodawac do koszyka, probowalem przez preorder. Karta jak ma polski adres to wgl jej nie znajduje że mam dodana do konta. Jak dodaje ja recznie w koszyku to karte akceptuje tylko jesli dodam islandzki kod pocztowy ale wtedy wyskakuje info przy platnosci bym spobowal pozniej. Przez caly dzien zrobilem 10 prob i mi zablokowali karte w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Przez PC kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 6 minut temu, Rozi napisał: Przez PC kupujesz? teraz tak...w poludnie probowalem na telefonie bo myslalem ze bedzie szybki zakup jak ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Może bank zablokował płatności w innej walucie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 (edytowane) 9 minut temu, Rozi napisał: Może bank zablokował płatności w innej walucie? karte mi zablokowali przed 21. Wczesniej wszystko dzialalo a pan na infolinii powiedzial ze platnosci w poludnie nie przeszly w powodu jakiegos bledu (tu podal jakis bankowy skrot po angielsku ktorego juz sobie nie przypomne). Wiadomo ze jest jeszcze Brazylia ale czasem fajne promki sa na Islandii Edytowane 26 października 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 379 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 A ja kupiłem gierkę na Islandii bez problemu, karta ta sama, którą robię zakupy w Polsce, adres polski, nic nie zmieniałem. Przeszło bez zająknięcia. Może to Twój bank przyświrował? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 5 minut temu, Bzduras napisał: A ja kupiłem gierkę na Islandii bez problemu, karta ta sama, którą robię zakupy w Polsce, adres polski, nic nie zmieniałem. Przeszło bez zająknięcia. Może to Twój bank przyświrował? Pan na infolini powiedzial ze to nie od nich. No dziwna sprawa. Jeszcze jakby to byla pierwszy zakup na wyspie no ale we wrzesniu bralem FM7 i bylo git. Teraz wszedlem na lowcow i tez ktos mial ten problem tylko ze z Milenium (u mnie ING). Wzialem z Brazylii za 140 zl. Akurat zostanie na pass do Sunseta jak wleci promocja Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 Kingdom Come edycja Royal za około 40zł na wyspie https://www.microsoft.com/en-is/p/kingdom-come-deliverance-royal-edition/9nfr88m2pss6 tylko Spencera dawaj 60fps Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 Co kupujecie na Black Friday? U mnie chyba Metro Exodus Gold Edition wpadnie, ale zastanawiam się co jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 W dniu 19.11.2021 o 10:56, messer88 napisał: Kingdom Come edycja Royal za około 40zł na wyspie https://www.microsoft.com/en-is/p/kingdom-come-deliverance-royal-edition/9nfr88m2pss6 tylko Spencera dawaj 60fps 29 zł w Brazylii Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 U mnie na Black friday wpadło metal gear rising i metro exodus do tego pudełkowe guardiansy. Kurwa kiedy ja to wszystko ogram bo nie wspomnę o wcześniejszych zakupach (AC oddyssey, deaths door) i przede wszystkim o gamepassie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 24 minuty temu, creatinfreak napisał: U mnie na Black friday wpadło metal gear rising i metro exodus do tego pudełkowe guardiansy. Kurwa kiedy ja to wszystko ogram bo nie wspomnę o wcześniejszych zakupach (AC oddyssey, deaths door) i przede wszystkim o gamepassie. Otóż nigdy. Chyba odepnę kartę od konta bo tak to tylko leci do koszyka a potem nigdy nie gram w 3/4 tego co kupię. Zawsze sobie obiecuje ze koniec z zakupami na przód, bo mam backlogu na 2 lata spokojnie, a i tak raz na jakiś czas pójdzie stówka tu, stówka tam. Ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 379 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 Chyba nic. Może Halo Reach do MCC, żeby sobie uzupełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 1 hour ago, Bzduras said: Chyba nic. Może Halo Reach do MCC, żeby sobie uzupełnić. Halo Reach przecież jest w MCC z Gamepassa, ogrywałem jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 379 Opublikowano 25 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2021 8 godzin temu, Czoperrr napisał: Halo Reach przecież jest w MCC z Gamepassa, ogrywałem jakiś czas temu. Wiem, ale chcę mieć kompletną kolekcję na własność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 25 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2021 U mnie wpadła trylogia Tomb Raider, jakoś trzeba sobie sylwestra zagospodarować Bez cebuli, różnica cenowa pomiędzy naszym sklepem a brazylijskim była pomijalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 Panowie‚ czy można nadal kupić brazylijską zdrapkę, zmienić region konsoli, doładować konto i bez problemu kupić giereczkę? Czy może coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 36 minut temu, Ins napisał: Panowie‚ czy można nadal kupić brazylijską zdrapkę, zmienić region konsoli, doładować konto i bez problemu kupić giereczkę? Czy może coś się zmieniło? EZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Tak, region Brazylia i normalnie doładujesz konto przez konsolę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 Pany jakiś porównywarki cenowe z różnych regionów dla sklepiku na xboxie? Dla kolegi pytam Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 Zawsze korzystam z xbdeals tam wchodzę w tytuł i w nim są ceny z reszty regionów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 Tą zna, ale pamięta że była jakaś strona gdzie było porównanie w tabelce jak z exela czy coś w ten deseń. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 Korzystam z tej więc nie ma lepszej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi