Opublikowano 8 grudnia 20204 l Czekam na gameplay. Spoko że jeszcze komuś chce się robić takie gry. Chyba szejkom po przejęciu SNK przez jakichś nafciarzy z dubaju.
Opublikowano 8 grudnia 20204 l Ciekawe czy to będzie miało jakiś artstyle, czy jak 14 będzie wyglądać jak gra z darmowych assetów do jakiegoś unity czy unreal engine. Do 14 nawet nie podchodziłem przez to jak obrzydliwa wręcz graficznie była to gra.
Opublikowano 8 grudnia 20204 l Na bank będzie robione po taniości. Te gry się cienko sprzedają to i budżet microskopijny.
Opublikowano 2 czerwca 20213 l Autor W Japonii nie chcą się szczepić więc premiera gry została przesunięta na 1 kwartał 2022 roku...ja pierdolę..,
Opublikowano 21 listopada 20213 l Autor W końcu jakieś walki. Wygląda to ładnie i dosyć przekonująco. Przy tym dynamika rysowanych KOFów została zachowana.
Opublikowano 1 lutego 20223 l Design postaci lepszy niż w XIV. Trzeba będzie kupić. Mam nadzieję że wersja na PS5 będzie porządnie zrobiona. 4K i zrobi użytek z "magicznego" SSD
Opublikowano 1 lutego 20223 l Jaki jest obecnie trend grania w bitki online? Więcej ludzi ciągnie na steama czy konsole? Pleja nie mam, a na xboxie to ta gra zdechnie w tydzień skoro nie ma crossplay z pc.
Opublikowano 7 lutego 20223 l W dniu 2.02.2022 o 01:16, wet_willy napisał: Ten KOF to bedzie zyl max miesiac online xD Rollback jest niezły, więc jest szansa że przeżyje dłużej. Osobiście uważam że po DLC w postaci Team Garou będzie spory spadek zainteresowania do najbardziej wytrwałych fanów.
Opublikowano 11 lutego 20223 l Nie lubie recenzji Bijatyk pisanych przez ludzi ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia.
Opublikowano 14 lutego 20223 l https://www.ppe.pl/recenzje/296327/the-king-of-fighters-xv-recenzja-gry-krol-powrocil.html
Opublikowano 9 maja 20222 l Moze kogos zainteresuje https://www.bitmapbooks.com/en-pl/products/the-king-of-fighters-the-ultimate-history?fbclid=IwAR2FeGO8hUDm56s1ziXS844_75MM4_HnSKUgRtnJkJOKGZ4KR-6fqu0bH1s