Skocz do zawartości

THE KING OF FIGHTERS XV

Featured Replies

Opublikowano

No kto by się spodziewał, że w nowej części dadzą Kyo Kusanagiego:dynia: 

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• https://www.ppe.pl/recenzje/296327/the-king-of-fighters-xv-recenzja-gry-krol-powrocil.html

• Ja już zamówiłem swoją kopię i dam się ruchać season passem.

• Poza fanami to raczej nikt tego i tak nie kupi.

Opublikowano

Czekam na gameplay. Spoko że jeszcze komuś chce się robić takie gry. Chyba szejkom po przejęciu SNK przez jakichś nafciarzy z dubaju.

Opublikowano

Ciekawe czy to będzie miało jakiś artstyle, czy jak 14 będzie wyglądać jak gra z darmowych assetów do jakiegoś unity czy unreal engine.

Do 14 nawet nie podchodziłem przez to jak obrzydliwa wręcz graficznie była to gra.

Opublikowano

Na bank będzie robione po taniości. Te gry się cienko sprzedają to i budżet microskopijny.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

W Japonii nie chcą się szczepić więc premiera gry została przesunięta na 1 kwartał 2022 roku...ja pierdolę..,

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

W końcu jakieś walki. Wygląda to ładnie i dosyć przekonująco. Przy tym dynamika rysowanych KOFów została zachowana.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ja już zamówiłem swoją kopię i dam się ruchać season passem.

Opublikowano

Design postaci lepszy niż w XIV. Trzeba będzie kupić. Mam nadzieję że wersja na PS5 będzie porządnie zrobiona.  4K i zrobi użytek z "magicznego" SSD ;)

Opublikowano

Jaki jest obecnie trend grania w bitki online? Więcej ludzi ciągnie na steama czy konsole? Pleja nie mam, a na xboxie to ta gra zdechnie w tydzień skoro nie ma crossplay z pc.

Opublikowano
W dniu 2.02.2022 o 01:16, wet_willy napisał:

Ten KOF to bedzie zyl max miesiac online xD

Rollback jest niezły, więc jest szansa że przeżyje dłużej. Osobiście uważam że po DLC w postaci Team Garou będzie spory spadek zainteresowania do najbardziej wytrwałych fanów. 

Opublikowano
  • Autor

Poza fanami to raczej nikt tego i tak nie kupi.

Opublikowano

Nie lubie recenzji Bijatyk pisanych przez ludzi ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia. 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...