Mejm 15 295 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Kut.as na tablicy, jakas kulka zagubiona przy pralce, inna gdzies tam na podlodze przy wkladaniu do pralki ale i tak bylo zaj.ebiste losowanie. Okejka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Śmiech przez łzy Gratsy dla wygranego, może następnym razem się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Emocje: 10 Fun: 10 Maszyna mieszająco-losujaca: 10 Pomysł: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 12 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Xd No nie powiem, rozbawiło mnie to, losowania w PRALCE jeszcze nie było. Szalenie pozytywnie ze strony @Dud.ek i Antosia, dziękuję Wam serdecznie. Czaicie bazę o co w tej zabawie chodzi. Oczywiście wynik losowania w pełni uznany, a laureata proszę o kontakt na PM gdy już obejrzy filmik (bo wcześniej nie chcę mu spoilować zwycięstwa). Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Numer 6 na tablicy Antoś też spoko morda pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Hahaha. Mega. Wielkie dzięki. Już się odzywam na PW. Jak przeczytam oddaje znowu na losowanie i mam już mały fant na następne. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Trzeba przyznać, że seria trzyma poziom, 4 sezon w niczym nie odstaje od poprzednich. @Kmiot z racji tego, ze niedługo zapewne grono filantropów się rozrośnie, zaproponuję zasadę, żeby aktywny mógł być tylko 1 givaway. Będzie przejrzysciej w temacie i pozwoli ułatwić przestrzeganie zasady karencji dla poprzednich szczęśliwców. Oczywiście w trakcie trwania można by było sobie zarezerwować kolejkę na następną edycję. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Mama Antosia pewnie była w pracy jak stary chłopakowi siusiaki po tablicy rysował A teraz narysujemy rybkę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) - Synku, kto narysował te "rybki" (vel "rakiety" vel "kutasy") na tablicy? - Tatuś. - A co robiliście? - Losowaliśmy kuleczki dla takich panów co grają na konsolach jak tatuś. -... Edytowane 12 grudnia 2020 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Po pierwsze to są rakiety a nie rybki Nieduże komplikacje były z Cyberpunkiem w którego grał Antek bo chwile przed nagraniem samochod sie zapadł pod ziemie i trzeba było wczytać zapis. Odnośnie rozrastania sie filantropów proponowałbym zrobić jedną dużą zrzutke do puli nagród i zrobić jedno grube losowanie aby zamknąć ten rok pozytywnym akcentem. Sam oczywiście moge, sie dorzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 spóźniony abmeldung ze swiatecznym puchalke Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Dud.ek napisał: Po pierwsze to są rakiety a nie rybki Nieduże komplikacje były z Cyberpunkiem w którego grał Antek bo chwile przed nagraniem samochod sie zapadł pod ziemie i trzeba było wczytać zapis. Odnośnie rozrastania sie filantropów proponowałbym zrobić jedną dużą zrzutke do puli nagród i zrobić jedno grube losowanie aby zamknąć ten rok pozytywnym akcentem. Sam oczywiście moge, sie dorzucić. A memy świąteczno-growe... Tylko takim sposobem możesz zabić serię Oczywiście plusy za losowanie poszły jeszcze wczoraj. I te smaczki, typu pkt 6 na tablicy i ten stolik-retro gamera Edytowane 12 grudnia 2020 przez marbel007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 12 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 11 godzin temu, second napisał: @Kmiot z racji tego, ze niedługo zapewne grono filantropów się rozrośnie, zaproponuję zasadę, żeby aktywny mógł być tylko 1 givaway. Będzie przejrzysciej w temacie i pozwoli ułatwić przestrzeganie zasady karencji dla poprzednich szczęśliwców. Oczywiście w trakcie trwania można by było sobie zarezerwować kolejkę na następną edycję. No, generalnie z takim zamysłem zakładałem ten temat (czyli jeden giveaway naraz), nie spodziewając się przy tym, by ilość chętnych filantropów sprawiła, że trzeba będzie się bić o pierwszeństwo czy przepychać w kolejce. Póki co nie ma stresu i zmartwień, bo trzymamy się założeń, ale jeśli liczba chętnych wzrośnie i zrobi się tłok to sprawa jest do przedyskutowania. 10 godzin temu, Dud.ek napisał: Odnośnie rozrastania sie filantropów proponowałbym zrobić jedną dużą zrzutke do puli nagród i zrobić jedno grube losowanie aby zamknąć ten rok pozytywnym akcentem. Zamysł fajny, ale pytania są dwa: ilu byłoby rzeczywiście chętnych na zrzutkę i jak to ogarnąć logistycznie (a w tym: zwycięzca bierze wszystko? jest kilku zwycięzców? jak bardzo to nie fair wobec uczestników, którzy akurat będą odsunięci od losowań?). Pula nagród zawsze rodzi problem w rodzaju "w sumie interesuje mnie tylko jeden, dwa fanty, a reszta to meh", więc potencjał może się po prostu zmarnować. No, ale idą święta, więc można coś pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 12 grudnia 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) Dobra, bo my tu gadu gadu, a giveaway się sam nie zrobi. Pierwszy post zedytowany, lista uczestników na kwarantannie zaktualizowana. Oddam za mema #5 Sezon na Cyberpunka dopiero się rozpoczął, a już jest śmiesznie. Ale teraz nie o tym. Z dopiero zakończonej edycji "Oddam za mema" wiemy już, że konsolomaniacy książek nie lubią i nie będziemy się nad nimi zbytnio w związku z tym znęcać. No, ale ciepłe skarpetki to chyba wszyscy lubią, nie? Takie w sam raz do gorącego kakao i wielogodzinnej sesji w Night City. Bo tym razem mam dla Was wyjątkowe COŚ, czyli właśnie licencjonowane skarpetki z oficjalnej serii Cyberpunk. Wytwór pracy małych, zwinnych chińskich rąk. Produkt w 77% składający się z poliestru, w 12% z czesanej bawełny, w 8% z gumy ograniczającej dopływ krwi do stóp i w 3% ze spandexu. Bo w świecie Cyberpunku nie ma miejsca na naturalne materiały. Rozmiar jest chuj wie jaki, piszą, że "one size, fits most", inne źródła twierdzą, że to bardziej coś 42-45, ale ogólnie tyle tam sztucznych tworzyw, że pewnie rozciągną się i do rozmiaru 55. Weryfikować nie mogę i nie chcę, bo są fabrycznie zawinięte na pół. Kolor jak widać na załączonych obrazkach. Dodam, że to wspaniały prezent dla każdego gierkomaniaka, więc zapraszam do udziału. Zróbcie sobie prezent. Oczywiście warunkiem wzięcia udziału jest wrzucenie do tematu mema związanego z - a jakże - Cyberpunkiem. Słyszałem, że będzie w czym wybierać, bo internet huczy. Z racji, że fant tym razem jest niemałej wartości (w okolicach 40 PLN, ale wartość kolekcjonerska rozbija sufit) i w obawie, że ktoś dla niego mógłby zechcieć nawet manipulować podczas losowania (Seba, dam ci wygrać, że niby wylosuję, ale potem podzielimy się tymi skarpetkami, ok?) to tym razem losowanie zorganizuję osobiście. Najpewniej w przyszły piątek, może sobotę. Wysyłka w poniedziałek przed południem (paczka pocztowa priorytetem, bo to kwestia mojej wygody), więc jest nawet szansa, że do Wigilii dojdzie i zadacie szyku w nowych skarpach na rodzinnej kolacji. A jak nie, to na Sylwestra będą jak znalazł. No i do weryfikacji chętnych użytkowników też planuję podejść surowo, więc z góry przepraszam, jeśli nie zostaniesz dopuszczony. Real foto nagrody: Foto reklamowe na stopach niewidzialnego człowieka: No, to chyba póki co tyle. Aha. Prawie zapomniałem. Dla zwycięzcy dorzucam jeszcze mały bonus, bo mi się kurzy na półce. Spoiler Gry nowe, obie zafoliowane, z polskiej dystrybucji. Ale podobno słabe szpile w opór, więc oddaję. Haczyk jest jeden. Trzeba wybrać, która wersja nas interesuje (np. w poście z wrzuconym memem). Można wybrać tylko jedną wersję. Zwycięzca zgarnia Bezcenne skarpety + wybraną grę. Potem losuję drugiego zwycięzcę, ale jeśli wybranej przez niego wersji już nie ma, to losuję kolejną osobę, aż do skutku. Drugi zwycięzca niestety nie dostanie już skarpet, bo są zbyt niepowtarzalne i cenne, ale może chociaż gra będzie małym pocieszeniem. Zasady odrobinę się zmieniły - patrz komunikat niżej. Standardowo proszę tylko o jedno - moralną uczciwość i wzięcie gier, a przede wszystkim skarpet dla siebie, a nie w celu odsprzedania ich dalej. No, to do później. Edit. Uwaga, uwaga, mam ważny komunikat: Zmiana zasad przyznawania nagród. Edytowane 14 grudnia 2020 przez Kmiot 10 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 W lotto wygrałeś ostatnio czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 12 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Bez przesady, te skarpety nie są aż tak cenne. Stać na nie każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Je.bany xD Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 379 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 PSX-owy Abramowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Dobre skarpety, takie w sam raz na święta u cioci Grażyny @Kmiotwidzę, że mocne wietrzenie magazynów było. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Rozdawanie gierki za ponad 200zl :O. Ja tyle na siepomaga w ostatni kwartał nawet nie skumulowalem Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 379 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 I weź takiemu powiedz, że gry na nową generację są za drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Gre mam, ale o skarpety chętnie bym zawalczyl Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 12 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 @XM. Nie przewidziałem tego. Jeśli ktoś chce wziąć udział w losowaniu tylko skarpet (bo grę już przykładowo ma) to śmiało, bo to uczciwie postawiona sprawa, ale niech to wyraźnie zaznaczy w poście z memem. Jeszcze nie wiem jak z tego wybrnę i niczego nie obiecuję, ale może uda mi się kwestię jakoś rozwiązać. A zgłosić się nie zaszkodzi, to nic nie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Możliwość zalegalizowania szkalowania Cyberpanka? Count me in. A o to mem: Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 13 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2020 No dobra, gra jest warta świeczki: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi