Opublikowano 13 grudnia 20204 l Autor Dobra Panowie, przemyślałem sprawę i drobna zmiana planów. Każdy chętny musi wybrać między wersją PS4/Xbox, a żeby uczestnicy posiadający już grę nie byli stratni i też mogli wziąć udział w zabawie, to dla nich zostają skarpety. Myślę, że jak ktoś wygra już grę, to przeżyje jakoś brak tych skarpet. A w ten sposób może uda się uszczęśliwić jednego uczestnika więcej. Plan jest tymczasowy i jeśli uda mi się zdobyć drugą parę skarpet, to dorzucę jak było w początkowym zamyśle. Ogólnie widzę, że te skarpy są dostępne w wybranych salonach MediaMarkt (w raczej dużych miastach), ale coś mają najebane na stronie i nie da się tego zamówić online (nie wyświetlają się metody płatności, próbowałem na PC i telefonie). Nie wiem, ale będę trzymał rękę na pulsie. Edit: ok, udało się zamówić, bo teraz płatności już działają, więc sprawy idą w dobrym kierunku. Biorą udział: @Rozi [proszę o deklarację o co walczysz: PS4/X/skarpety] @kotlet_schabowy [proszę o deklarację o co walczysz: PS4/X/skarpety] @Bzduras [skarpety] Edytowane 13 grudnia 20204 l przez Kmiot
Opublikowano 13 grudnia 20204 l To i ja się przyłączę do szkalowania, wybieram niebieską wersję gry. Edytowane 13 grudnia 20204 l przez second
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Sparpety I dwa ponadczasowe memy dla potomnych Edytowane 13 grudnia 20204 l przez Rudiok
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Miałem poczekać w związku z bugfestem ale ponoć wersja na Xboxa już jest dużo lepsza. Wybieram jak coś na zieloną konsolę. Edytowane 13 grudnia 20204 l przez LiŚciu
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Co za skarpety! Jaki filantrop! Akurat tym razem, pominąwszy poprzedni, pomyślałem że wezmę udział bo lubię takie fanty. A tu jeszcze gratis na XOne Temat ma szansę przebić w tym roku ten Mikołajkowy na Steamie.
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Autor Przypominam, że udział w losowaniu ma być pewnego rodzaju nagrodą za aktywność na forum, szczególnie tą w ostatnim okresie (nie bardzo mnie interesuje, że ktoś ma konto od 2004, skoro aktywność ma znikomą). Weźcie to proszę pod uwagę, by jak najrzadziej stawiać mnie w niezręcznej sytuacji, gdy muszę odmówić. Dobra, pora bezlitośnie złamać pierwsze marzenia. @BRY@N w sumie chciałbym Cię dopuścić, bo listopad miałeś całkiem znośny (mimo, że to głównie temat Sekiro), jednak mamy połowę grudnia, a u Ciebie zaledwie dwa posty w tym miesiącu, więc spadek formy wyraźny. Szczere sorry, ale nie tym razem i nie do tego rodzaju nagrody. Nie miej żalu. @Silver tutaj nawet nie ma nad czym dywagować. Grudzień - 1 post. Listopad - 2 posty. Ale gierkę dej. Nie. Aktualna lista dopuszczonych. raz wołanych już ponownie nie wołam, więc bez @. Rozi [PS4] kotlet_schabowy [proszę o deklarację o co walczysz: PS4/X/skarpety] Bzduras [skarpety] @XM. [skarpety] @Pupcio [skarpety] @second [PS4] @Rudiok [skarpety, jeśli dobrze zrozumiałem] @Mitra [PS4] statystyki masz mało imponujące, ale wysoka aktywność w ostatnich miesiącach zasługuje na nagrodę w postaci dopuszczenia do losowania. @LiŚciu [Xbox] @areka [PS4, jeśli dobrze zrozumiałem] @marbel007 [Xbox] @baniek [PS4] miałem małe wątpliwości, ale listopad miałeś solidny (grudzień póki co mam wrażenie, że minimalny spadek formy), więc powiedzmy, że "na styk" wchodzisz. @Dud.ek [skarpety] Sytuacja skarpet jest dynamiczna i będę informował na bieżąco, bo zamówiłem dodatkowy egzemplarz, ale póki nie mam fantu w ręce, to nic nie obiecuję. Ogólnie aktualnie zasada wybierania nagród jest taka, że jeśli nie masz gry, to proponuję wybrać coś między PS4/Xbox (przypominam, że można, a nawet trzeba grać w te gry na konsolach nowej generacji, oni tego nawet nie sprawdzają), a jeśli grę już masz (albo jej po prostu nie chcesz), to proponuję skarpety na pocieszenie. Edytowane 13 grudnia 20204 l przez Kmiot
Opublikowano 13 grudnia 20204 l 28 minut temu, Kmiot napisał: @marbel007 [na tę chwilę musisz wybrać między Xbox a skarpetami, jeśli nie masz jeszcze gry, to wpiszę Cię do zielonej grupy] Nie mam ani skarpet ani gry, więc pretenduję do zielonych
Opublikowano 13 grudnia 20204 l @Kmiot w pracy większy zapierdziel pod koniec roku (ups) plus zakupiłem ostatnio 3 gry i czas na forumek się skurczył, ale obiecuję poprawę szefie
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Roziemu to może lepiej rzepę w animal crossing, bo gra się zmarnuje u niego.
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Autor 4 godziny temu, MaZZeo napisał: xbox jakby co A Ty przypadkiem już nie masz tej gry? Bo tak jakoś się rzuca w oczy ten gamercard. x] Zapraszam do losowania: @kubson [Xbox] @Grabek [skarpetki] i również pozdrawiam. @schabek [skarpetki] Edytowane 13 grudnia 20204 l przez Kmiot