Opublikowano 14 grudnia 20204 l Autor @Mejm najpewniej uda mi się Ciebie bez zbędnej gimnastyki i naginania zasad wrzucić, ale jeszcze dopracowuję pewne szczegóły, więc nie chciałem Ci już teraz niczego obiecywać, bo koncepcja moze się zmienić. Ale jak chcesz być w puli, to stosuj się do zasad i musisz wybrać o którą nagrodę "walczysz".
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Duzo fajnych już wrzuconych dlatego cięzko sie popisać, ale chciałbym wziąc udział o gierkę i skarpetki.
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Jak zabawa to zabaw na całego. Piękna akcji oraz super losowanie. Pozdrawiam cieplutko Wersja xbox
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Autor Potwierdzam dostęp. @Plugawy ależ zapraszam, jednak na tę chwilę musisz wybrać grę PS4/XBOX albo skarpetki. Skiety są dla już posiadających grę. Gry dla... no, nieposiadających gry. @balon [Xbox]
Opublikowano 15 grudnia 20204 l OK, to poproszę grę na ps4, mam nadzieję, że załatają to na amataorze zanim konkurs sie rozstrzygnie XD
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Autor Chcesz grać w Cyberpunka na bazowym PS4? Nie mogę pozwolić, byś sobie wyrządził taką krzywdę, więc po prostu Cię nie dopuszczę.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Dobrze, że sie tylu nie zgłosiło po książke, bo musiałbym sie yebać z tymi kuleczkami
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Autor 53 minuty temu, Plugawy napisał: To dawaj skarpety Widzę, że mamy tu cwaniaka. @Plugawy [PS4] ale musisz obiecać, że zagrasz dopiero na PS5. 9 minut temu, Dud.ek napisał: Dobrze, że sie tylu nie zgłosiło po książke, bo musiałbym sie yebać z tymi kuleczkami Musiałbyś kupić większą pralkę. A jakby kulki wypierdoliło przy otwieraniu, to potem przez tydzień byś je zbierał z kątów pokoju. Dobra Panowie, mam drugą parę skarpet. Tylko teraz robi się problem, bo chętnych jest tyle, że jedno wspólne losowanie robi się mało prawdopodobne i przede wszystkim chaotyczne, więc dla przejrzystości rozważam trzy osobne, mniejsze losowania - PS4/XBOX/Skarpety. W takiej sytuacji początkowa koncepcja (losowanie tylko skarpet, a laureat dobiera sobie bonus) idzie w całości do śmietnika. Za to zaleta jest taka, że obie pary skarpet są do rozdania w grupie Skarpeciarzy, więc będzie jeden dodatkowy szczęśliwiec. Co myślicie?
Opublikowano 15 grudnia 20204 l 3 minuty temu, Kmiot napisał: Dobra Panowie, mam drugą parę skarpet. Tylko teraz robi się problem, bo chętnych jest tyle, że jedno wspólne losowanie robi się mało prawdopodobne i przede wszystkim chaotyczne, więc dla przejrzystości rozważam trzy osobne, mniejsze losowania - PS4/XBOX/Skarpety. W takiej sytuacji początkowa koncepcja (losowanie tylko skarpet, a laureat dobiera sobie bonus) idzie w całości do śmietnika. Za to zaleta jest taka, że obie pary skarpet są do rozdania w grupie Skarpeciarzy, więc będzie jeden dodatkowy szczęśliwiec. Jak dla mnie okejka, a dla smaczku weź jeszcze opóźnij losowanie bonusu tak z dwa razy - wtedy będzie prawdziwie cyberpunkowy feeling dla chętnych.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Im więcej wygranych tym więcej szczęśliwych mord. Także jestem na tak.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Autor 9 minut temu, Bzduras napisał: Jak dla mnie okejka, a dla smaczku weź jeszcze opóźnij losowanie bonusu tak z dwa razy - wtedy będzie prawdziwie cyberpunkowy feeling dla chętnych. Spoko, może uda się zbugować losowanie, a potem opóźnię wysyłkę. Albo Poczta o to zadba. 3 minuty temu, Mitra napisał: Im więcej wygranych tym więcej szczęśliwych mord. Także jestem na tak. Też jestem za tym, szczególnie, że chętnych na skarpety całkiem sporo. Tym bardziej, że już dwóch-trzech chętnych na grę wyraziło brak zainteresowania skarpetami i w razie wygranej i tak chcieli je przekazać kolejnemu. Aha, skarpety prawdopodobnie wyślę poleconymi, bo nie będę ich nie wiadomo jak pakował. Chyba się nie potłuką/połamią?
Opublikowano 15 grudnia 20204 l 3 godziny temu, Kmiot napisał: Co myślicie? Jak najbardziej, sensowne rozwiązanie.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l 3 godziny temu, Kmiot napisał: Aha, skarpety prawdopodobnie wyślę poleconymi, bo nie będę ich nie wiadomo jak pakował. Chyba się nie potłuką/połamią? Nie połamią się, ale istnieje ryzyko że będę musiał je ściągać prosto ze stópek pani na poczcie.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Kmiot, ale Jak wygram to możesz założyć skarpety na godzinę i potem mi je wysłać? Chce sie poczuć jak Ty.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Takiego dynamicznego dostosowania się do panujących realiów dawno nie widziałem. Skill jak w korporacji. Zaproponowane zmiany - super!
Opublikowano 15 grudnia 20204 l 20 godzin temu, Kmiot napisał: @Mejm najpewniej uda mi się Ciebie bez zbędnej gimnastyki i naginania zasad wrzucić, ale jeszcze dopracowuję pewne szczegóły, więc nie chciałem Ci już teraz niczego obiecywać, bo koncepcja moze się zmienić. Ale jak chcesz być w puli, to stosuj się do zasad i musisz wybrać o którą nagrodę "walczysz". Skarpetki + niebieskie pudelko z zolta sraka w srodku.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Autor Kurwa, @Mejm nie nadążasz za tematem i zasadami przyznawania nagród, to jak od Ciebie oczekiwać, że będziesz nadążał za generacjami konsolowymi. Nic dziwnego, że nadal siedzisz z PS3. Chłopaki, nie będę zakładał tych skarpetek, bo nie chcę potrajać ich wartości. Trzeba znać umiar.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Mejm jest jak mój szfagier. Wszystko wie wszędzie go pełno i na wszyskim się zna. Temat o nowej grze na ps5, temat o gowniakach? Nie ma znaczenia posty się same nie nabiją. Żeby nie było oftopa