Opublikowano 23 grudnia 20204 l No i gdzie ta jeczybula co palcze o te skarpetki ciagle? Jak trzeba to go nie ma xD
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Autor 7 minut temu, Mejm napisał: No i gdzie ta jeczybula co palcze o te skarpetki ciagle? Jak trzeba to go nie ma xD Przecie tera jakomś ksionszkem rozdajom, to co bede paczył.
Opublikowano 24 grudnia 20204 l To nie może być prawda :O czy ja właśnie wygrałem skarpety cyberpunk 2077 i to w wigilie?! Kurwa dziękuję panie Boże, jest w pyte!
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Autor Ściślej mówiąc to wygrałeś je wczoraj, ale w Wigilię też ładnie brzmi. Musiałeś być wyjątkowo grzeczny. Gadaj kto się rozpruł i Cię zawołał? No i wyskakuj z adresu na PM.
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Sam zajrzałem bo jestem A K T Y W N Y M użytkownikiem forum niedługo pójdzie pw potężny włodarzu
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Ciezko znalesc jakis smieszny mem z doomem wiec wrzucam foto zespolu metalowego o tej nazwie. I jak zwykle, nie biore udzialu w losowaniu (nawet na jana).
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Autor No kurwa, z TAKIM MEMEM to i tak bym Cię nie dopuścił. Następna edycja to będzie "Oddam (za) Mejma". Ciekawe ilu chętnych się znajdzie. Edytowane 24 grudnia 20204 l przez Kmiot
Opublikowano 24 grudnia 20204 l O ZESZ KURVA, teraz będę mógł bronic cyberka w skarpetach. Załóż je i dopiero wyślij Kmiocie, będzie niuchane.
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Autor Niestety, ale są już świątecznie zapakowane, więc moze radość z wygranej nie będzie kompletna, ale zawsze coś. Oczywiście wiąże się to z tym, że zostaniecie wpisani na listę zwycięzców i ban na kolejne trzy edycje (obecna + następne dwie). Wysyłka najwcześniej po świętach, a jak się edycja z książką nie rozpędzi, to ją przyspieszymy i wyślę wszystko naraz.
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Jestem zazdrosny o te skarpety ze akurat Pupcio je dostał mimo ze wonchał spaliny mojej zayebistosci przy pierwszym biegu w forumkowym wyścigu battle royale
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Doom i nazwijmy to memy kojarzy mi się głownie z Repercussions of Evil z genialnym twistem. No i komiks
Opublikowano 25 grudnia 20204 l Autor 21 godzin temu, oFi napisał: Jestem zazdrosny o te skarpety ze akurat Pupcio je dostał mimo ze wonchał spaliny mojej zayebistosci przy pierwszym biegu w forumkowym wyścigu battle royale Kurde, to nie wiem, zapytajmy @Pupcio, może odstąpi Ci te skarpetki. Pupcio? @Dante już czwarty w kolejce po książkę. Mam nadzieję, że nikogo nie przegapiłem w tym tłoku.
Opublikowano 25 grudnia 20204 l Ofi jak nagrasz filmik gdzie się kłaniasz i mówisz słowa "o wielki pawciokratosie proszę podaruj mi skarpetki typu punkcyber" i skasujesz konto to przemyśle oddanie skarpetek* *oczywiście jak już pojawią się pierwsze dziury na piętaszkach
Opublikowano 25 grudnia 20204 l Myslalem ze mi oddasz te skarpety bo jestem twoim ulubionym seniorem z dzieciństwa i masz mój plakat do dzisiaj na ścianie
Opublikowano 25 grudnia 20204 l Co jest, tak malo chetnych na ksiazke? Nie badzcie takimi konsolomaniakami ;/
Opublikowano 25 grudnia 20204 l W tym roku nie było ksiazki na Świeta wiec chetnie wezmę udział, zwłaszcza, że Dooma wolę bardziej niż Q.
Opublikowano 26 grudnia 20204 l Lubię książki w tematach growych, chętnie wezmę udział. Jak wygram chcę dedykację
Opublikowano 26 grudnia 20204 l Autor Panowie @Plugawy i @Ukukuki oczywiście serdecznie witam w bębnie losującym. Z dedykacją problem tego typu, że książka już jest legancko zapakowana w piękny świąteczny papier. Stop okaleczaniu książek!