Bzduras 12 435 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Jaka dwójeczka? Przecież Capcom wydał DMC, a potem od razu DMC3. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 DMC2 pewnie tam, gdzie jego miejsce - na kompostowniku. Nie informowaliśmy o tym tutaj, ale Dante dobrał sobie w ramach bonusu kubas od Bzdurasa, więc w sumie wyszło na bogato. Tym samym oficjalne dzięki ode mnie dla sponsora za podniesienie prestiżu tej zabawy i polecam się innym, którzy mają zbędne drobiazgi, których bez większego ciśnienia są w stanie się pozbyć (jeśli pokaże się jakiś chętny). Stay tuned, na weekend pewnie coś nowego zapodam, kurwa ten, elo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Oby to było ps5 i używane majtki kmiota Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Randka z kmiotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 3 godziny temu, Pupcio napisał: Oby to było ps5 i używane majtki kmiota Ta, a potem byłoby jak z Cyberpunkiem i skarpetami. "Konsoli nie chcę, ale o majtki powalczę". I zaś tworzyć osobne listy oraz losowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 (edytowane) No jestem, lecimy. Oddam za mema #9 A co gdyby tak pierdolnąć to wszystko w cholerę, wyłożyć lagę na politykę, zapomnieć o pandemiach, epidemiach, home office, zaszczanym przez psy śniegu, koncercie Zenka Martyniuka w TV i [tutaj należy dodać coś, o czym chciałoby się zapomnieć]? Gdyby tak przez chwilę, albo tysiąc chwil żyć innym, lepszym życiem. Wyrwać jakąś cizię na wsi (albo chłopca, nie oceniam). Spermić do niej prezentami. Zasadzić ulubione warzywo, podlewać sadzonki codziennie, doić krowy, macać kury, pospacerować po mieście, pozbierać grzybki, połowić rybki. Jak byłem młody to taką beztroską radość dawał mi Harvest Moon: Back to Nature na poczciwe PlayStation. Tamtejsze dni i pory roku biegły w okamgnieniu, a z największą czułością wspominam dni... deszczowe. Nie było wtedy podczas rozgrywki muzyki, a wirtualny dzień mijał w akompaniamencie wyłącznie szumu odpadów. Niezbyt wysokiej jakości zresztą, ale to było szalenie wyciszające i melancholijne. Seria raczej już umarła, ale jestem w stanie uwierzyć w reinkarnację, bo parę lat temu jej dusza powróciła w arcydziele gatunku, jakim z pewnością było Stardew Valley. Znów wyrywałem cizie, znów bawiłem się jajkami, znów wywijałem motyką i znów dałem się ponieść tym kilku wyciszającym chwilom i nutce nostalgii. Ta gra ma już kilka lat, ale wciąż jest w nieśpiesznym tempie rozwijana, a ostatnio otrzymała ponoć spore rozszerzenie, które dla wielu będzie powodem by powrócić na swoją farmę oraz przyległości. Uznałem również, że to będzie dobry moment, by ktoś do tej pory nieprzekonany spróbował swoich sił i poszukał w tej grze własnych momentów, które będzie wspominał nawet za kilkanaście lat, tak jak ja wspominam deszczowe dni w Harvest Moon. Według mnie jednym z najlepszych sposobów na beztroskie granie w Stardew Valley jest tryb handheldowy Switcha, stąd właśnie mam dla Was wydanie na konsolę Nintendo. No i umówmy się - jest śliczne. Spoiler Real foto. Gra jest w zasadzie nowa i choć odfoliowana, to jednak nigdy nie była w konsoli. O ile się orientuję, to wszystkie dodatki do niej są darmowe, wystarczy dociągnąć aktualizację. To chyba wszystko co miałem do przekazania na zachętę. Wbijać śmiało. Zasady: ogólne zasady oczywiście wiszą w pierwszym poście tematu - jeśli jesteś tu pierwszy raz, to tam odsyłam. aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie zamieścić ulubiony mem związany z Stardew Valley (moze być również Harvest Moon). Zdaję sobie sprawę, że wyzwanie nie należy do najłatwiejszych, więc przyjmę również autorskie screenshoty z gatunku "Pokaż swoją farmę". powiecie "zaraz, zaraz, skoro ktoś już gra w SV, to po co mu ta gra?". A bo może chce również zagrać na Switchu. Temu wydaniu bliżej do kolekcjonerki, więc potrafię zrozumieć jeśli ktoś zechce mieć tę grę na półce (sam mam wersję PS4 i Switch, z czego tą pierwszą zarówno fizyczną, jak i cyfrową). Poza tym zawsze można się pochwalić własną farmą/memem i mimo to zrezygnować z losowania. losowanie standardowo za około tydzień, a wysyłka nagrody w tygodniu po losowaniu. forma wysyłki to wciąż tylko i wyłącznie Paczka Poczty Polskiej (priorytet), koszta moje). To kwestia mojej wygody, więc proszę nie pytajcie o inny rodzaj wysyłki. Jeśli będą inne opcje, to z pewnością o tym poinformuję. Obecnie pauzujący użytkownicy (w nawiasie liczba giwałejów do przeczekania): Spoiler mitra (1) Plugawy (1) marbel007 (1) balon (2) Dante (3) LISTA NAGRÓD DODATKOWYCH. To przedmioty o mniejszej, a czasem znikomej wartości, dla których nie warto z różnych powodów (przede wszystkim małego zainteresowania i niewielkiej liczby chętnych) organizować osobnych losowań. Albo miejsce dla rzeczy niekoniecznie związanych ściśle z gierkami (choć wypada, aby chociaż pośrednio nawiązywały). Założenie jest takie, że laureat głównego losowania może sobie z tej listy dobrać jedną nagrodę dodatkową. Może, ale nie musi, więc jeśli nic z listy go nie interesuje, to żaden problem. Listę będę uzupełniał na bieżąco, bo czasem wpadają mi w ręce jakieś mniej istotne pierdoły czy gierki o symbolicznej wartości. Zapraszam też chętnych użytkowników, bo to jest miejsce dla tych wszystkich, którym nie chce się organizować osobnego giwałeja, a szukają nowego domu dla zbędnych gadżetów/gierek z kosza. Oczywiście kwestia zorganizowania wysyłki leży po ich stronie i niczego nie zamierzam narzucać (chodzi przede wszystkim o sposób/termin wysyłki i kto płaci). Lista: Artbook Frostpunk. Nowy, wciąż w folii (lekko naddartej, ale sam artbook nie jest zadraśnięty). Format 19x14cm. Wspaniały kalendarz ścienny 2021 prosto z Jedynego Magazynu Tylko O Konsolach PSX Extereme. Format w zwisie 40x30cm. Gra PS4 Pro Evolution Soccer 2019. Polska okładka, ogólny stan bardzo dobry, ale pudełko ma połamany trzpień. Wspaniałomyślnie dorzucam więc kopertę na płytę, by zbytnio nie latała w środku. Breloczek Sushi Striker. Nowy. Metalowy. Trzy arty i OST do Anno 1800. Wszystko w gustownej, kartonowej kopercie. Gra na PS3 Batman: Arkham City. Wydanie GOTY z najbardziej oszpeconą okładką w historii branży. Stan płyty bdb, pudełka i papierów (ang) również. Gra na PS3 L.A. Noire. Complete Edition. Stan płyty dobry (pojedyncze mikroryski, ale wszystko hula, bo sam w nią swego czasu grałem), papiery stan bdb (jest solidna instrukcja w formie książeczki, angielska), pudełko stan raczej mierny (ślady kleju i rysy, ale nie jest w żaden sposób pęknięte). Gra na PS3 Vanquish. Stan płyty bdb, papiery bdb (książeczka-instrukcja po angielsku), pudełko stan dobry (lekko pomarszczone z tyłu). No to kto chciałby takie słitaśne Stardew Valley? Ty! Edytowane 19 lutego 2021 przez Kmiot 9 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Nie mam switcha ale mam erekcje jak widzę to pudełko więc chce to WYGRAĆ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Chcę orać pole jak w wakacje między 3 a 4 technikum. To byli czasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Dobra Kmiot zamykaj co? 2 zawodników to i tak już tłok Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 MUSZE TO MIEC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Zastanawiam sie czy nie wziac udzialu po to aby obnizyc Pupciowi szanse 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 14 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 14 minut temu, Mejm napisał: Zastanawiam sie czy nie wziac udzialu po to aby obnizyc Pupciowi szanse Ja się zastanawiam czy nie wrzucić info w statusach o darmowej grze do wylosowania. Zawsze to ktoś przylezie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 30 minut temu, Kmiot napisał: Ja się zastanawiam czy nie wrzucić info w statusach o darmowej grze do wylosowania. Zawsze to ktoś przylezie Wrzuć info na ppe.pl zobaczymy jakie stada ludzi przywieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 14 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Niby tak, ale szanujmy się. Gdybym miał grę oddać całkowicie obcej osobie spoza forum, to równie dobrze mógłbym ją położyć na murku śmietnika. Zaoszczędziłbym na wysyłce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Oczywiście, że biorę udział, zawsze chciałem być farmerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 2 godziny temu, Mejm napisał: Zastanawiam sie czy nie wziac udzialu po to aby obnizyc Pupciowi szanse Ale jak wygrasz to wysyłasz mi, wtedy kandydatura będzie zatwierdzona Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 @Kmiotczy jak wrzucę zdjęcie farmy i nudeska na pw to mogę liczyć ja dodatkowe 20 losów dla mojej osoby i dożywotniego bana dla mejma???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 14 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 @Pupcio No nie wiem, albo ślesz tego nudeska (zależy czyjego) i to zostaje między nami, albo robisz z tego publiczne show i zaraz będziesz miał konkurentów, a moje PM zaroi się od walentynkowych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Dawaj @Pupcio w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 To pudełko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Mam to wydanie, czuć ten pieprz konsolowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Losowanie odpuszczam - brak Switch'a. Dla samej okładki warto byłoby wygrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi