Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gierka już ograna, więc udziału nie biorę. Niech ktoś inny też się zapozna z tym cudeńkiem :lapka:

f54adf1b2b1c8318ba6485a44236fb30.jpg

Edytowane przez second
  • Haha 5
Opublikowano
8 minut temu, WisnieR napisał:

Jako ŚWIEŻUTKI posiadacz Switcha bez żadnych gier, w tym Hadesa, którego ZABRONIŁA mi kupić żona, muszę wziąć udział.

:reggie:
No niestety za takie wyznania jest dyskwalifikacja

Opublikowano (edytowane)

Wkręciłem jej to, że jej konsola, żeby wynegocjować zakup... Wzięła to do siebie. Najgorsze, że .... Pierwsza uruchomiła Animal Crossing.... Jestem tylko pionkiem. Dlatego też, ten Hades, pomoże mi odbudować moje własne ja na tym switchu!

Edytowane przez WisnieR
Opublikowano
19 godzin temu, Bzduras napisał:

A wezmę udział, może to ten dzień?

Albo nie, bo widzę, że już było, a nie chce mi się szukać nowego ulubionego meme.

Ty w ogóle masz Switcha?

Jakoś mnie ta informacja ominęła, nie lubisz się chwalić, czy co?

No i strasznie szybko się poddajesz.

Opublikowano
3 minuty temu, Kmiot napisał:

Ty w ogóle masz Switcha?

Jakoś mnie ta informacja ominęła, nie lubisz się chwalić, czy co?

No przecież, że mam, jakoś od dwóch lat. Ominęły Cię te posty, w których dawałem BotW miejsce na osobistej liście gier dekady? Chyba nawet plusa dawałeś jak mnie pamięć nie myli.

6 minut temu, Kmiot napisał:

No i strasznie szybko się poddajesz.

A bo za stary na to jestem.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

No przecież, że mam, jakoś od dwóch lat. Ominęły Cię te posty, w których dawałem BotW miejsce na osobistej liście gier dekady? Chyba nawet plusa dawałeś jak mnie pamięć nie myli.

Może być. Po prostu nie wszystkie informacje przyswajam do pamięci i chyba czasem może mi coś wypaść. Też jestem stary.

2 minuty temu, Bzduras napisał:

A bo za stary na to jestem.

Za stary na wklejenie mema?

Opublikowano
1 minutę temu, Kmiot napisał:

Może być. Po prostu nie wszystkie informacje przyswajam do pamięci i chyba czasem może mi coś wypaść. Też jestem stary.

No dobra, ale następnym razem nie skończy się na upomnieniu.

1 minutę temu, Kmiot napisał:

Za stary na wklejenie mema?

Za stary na udawanie, że mam szeroką gamę wyselekcjonowanych memów na nietypowy temat tylko po to, żeby wziąć udział w losowaniu gierki. Może komuś bardziej się przyda :lapka:

• Plusik 1