sprite 1 784 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 dodge Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Byłem blisko Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Super sprawa. Nawet dla samych losowań i emocji warto brać udział Nawet się trochę spociłem, jak weszła faza druga, a ostatecznie skończyłem na pudle w pierwszym losowaniu. Gratulacje za pomysł dla totalizatora i dla zwycięzców - smacznego. Czekam na kolejne edycje, inwencje i emocje. Brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 Ah co za przyjemny prezent na majóweczkę. Wreszcie się coś człowiekowi udało wygrać. Dzięki wielkie dla ofiego za przeprowadzenie losowania no i oczywiście dla Kmiota za cała inicjatywę i zapewnienie DÓBR. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 3 maja 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 Ok, sprawnie poszło zbieranie danych, bo Panowie sumiennie dopilnowali swojego i na nikogo nie trzeba było czekać, więc fanty już czekają gotowe i prawdopodobnie już jutro pójdą w świat. Dla porządku dodam jedynie, że Dante w ramach bonusu dobrał sobie steelbook GoW:J, natomiast Kotlet połasił się na Vanquisha z PS3. Przez chwilę zastanawiałem się co zrobię, jeśli obaj zechcą ten sam fant bonusowy, ale wtedy najpewniej zastosowałbym zasadę "kto pierwszy się zgłosił". To tak na przyszłość, gdyby była podobna sytuacja. Swoją drogą to już druga wygrana Dantego, więc trzeba przytemperować jego farta i oczywiście cooldown na 5 kolejnych giwałejów. Kotlet standardowo na 3. Do następnego mordeczki. 9 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Wielkie dzięki, paczka właśnie dotarła. Szykuje się katowanie całą noc, plus steelbook w realu bajer. Dzięki Kmiot! No i oczywiście powodzenia wszystkim w kolejnych giveawayach. 7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 (edytowane) @Kmiot do mnie też już fanty dotarły, w Vanquishu pierwszy boss (chyba) padł, Nier na razie chwilę poczeka jako ozdoba na półce. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki. Edytowane 6 maja 2021 przez kotlet_schabowy 6 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 8 maja 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 (edytowane) Dziękuję Panowie za relację z odbioru nagród. To się naprawdę dzieje! Tymczasem: Spoiler Oddam za mema #15 Dobra, to teraz coś mniej spektakularnego, bo miały być fanty za ~50zł, a jakoś nie potrafię się sumiennie wywiązać z tej danej Wam obietnicy i jeszcze wyjdzie na to, że najzwyczajniej w świecie skłamałem. Więc zwalniamy tempo i dzisiaj będzie skromniej, bo słabszych gadżetów też trzeba się kiedyś pozbyć, no nie? Wpadł mi w ręce taki dynks, który nakłada się na pada, w ten dynks wkłada się swojego ujebanego masłem oraz czipsami smartfona i już można komfortowo ciorać we wszelakie emulatory czy inne gierki. Nie wiem, nie znam się, bo mało gram na mobilkach, po początkowym zachłyśnięciu szybko przestało mnie to bawić. Ale może kogoś bawi bardziej. Z pewnością. Więc przechodząc do rzeczy, zamieszczam zdjęcie przedmiotu. Real foto, żaden marketingowy bubel i bulszot. Specyfikacja: Uchwyt zaprojektowany do pada 8BitDo Pro 2 (wysoka jakość i szanowana przez graczy marka), który miał swoją premierę w mijającym tygodniu, ale u mnie będzie się wyłącznie kurzył, bo przecież nie gram w mobilki, więc niech leci do chętnego. Należy zaznaczyć, że pasuje wyłącznie do tego pada i żadnego innego, wiec zwrotów i żądań anulowania cooldownu giwałejowego nie przyjmuję. Przedmiot charakteryzuje najwyższa jakość w każdym aspekcie. Poczynając od materiału z górnej póki, poprzez dobór koloru (szlachecka czerń), kończąc na solidnym wykonaniu oraz szerokim zakresie regulacyjnym. Czegoż więcej można wymagać od uchwytu na smartfona? No chyba niczego, bo to tylko jebany uchwyt. Dla porządku dodam, że rozstaw chwytny, to max 8,5 cm (więc uprzedzając pytania: tablet nie wejdzie), elementy styczne wykonane z gumy najwyższego sortu, więc słuchawa nie powinna się z niego wysunąć w żadnej, nawet najbardziej nerwowej sytuacji. A tych podczas grania nie zabraknie. Całość w fabrycznym opakowaniu złożonym z wytłoczki i kartonowej osłony. Uchwyt wchodzi do wytłoczki (pasuje idealnie), a wytłoczka do kartonu (również pasuje perfekcyjnie). Wytłoczkę można także schować do kartonu bez uchwytu. W takiej sytuacji pasuje tak samo dobrze. Doprawdy, gdyby nie fakt, że uchwyt oddaję, to nosiłbym go nałożonego na telefon cały czas, tak bardzo imponująco się prezentuje. Ogólnie jest piękny, a przypomnę, że to zaledwie uchwyt. Wartość przedmiotu? Obiecane ~50zł, więc nie mówcie mi, że jestem niesłowny. Pytanie czy będą jacyś zainteresowani XD Zasady giwałeja: Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić ulubionego mema związanego z joypadami. Rozszerzam odrobinę tematykę, bo raczej nie ma wielu udanych memesków z uchwytami na pady. Mem konkursowy nie musi ściśle dotyczyć joypada (choć takie byłyby najlepsze), wystarczy, że będzie on jednym z elementów ona obrazku. Czyli ogólnie może być ktoś grający na padzie. Kwestia losowania bez zaskoczeń: okolice przyszłego weekendu. Termin wysyłki również bez planowanych zaskoczeń: jak najszybciej mi się uda po weekendzie. Zostawiam sobie prawo drobnego poślizgu. Zostawiam sobie również prawo wcześniejszego zamknięcia listy chętnych, jeśli będzie to w mojej opinii niezbędne do przygotowania konkretnego losowania. Możliwy deadline najwcześniej: piątek 14.05. 18:00 lub później. Ewentualni chętni na przeprowadzenie losowania mogą się zgłaszać w temacie, lub PM. Jeśli nie, to przygotuję coś samodzielnie, bardziej lub mniej spektakularnego. Ostatnio nie mam nic do zarzucenia zwycięzcom, bo pilnują wątku i zgłaszają się żwawo, więc oby tka dalej i bierzcie przykład. nadal oczekuję w tej kwestii minimum zaangażowania, bo sam się do laureata nie zgłoszę. Lista Bonusowa: Artbook Frostpunk. Nowy, wciąż w folii. Format 19x14cm. Wspaniały kalendarz ścienny 2021 prosto z Jedynego Magazynu Tylko O Konsolach PSX Extereme. Format w zwisie 40x30cm. Trzy arty i OST do Anno 1800. Wszystko w gustownej, kartonowej kopercie. Gra na PS3 Batman: Arkham City. Wydanie GOTY z najbardziej oszpeconą okładką w historii branży. Stan płyty bdb, pudełka i papierów (ang) również. Gra na PS3 L.A. Noire. Complete Edition. Stan płyty dobry (pojedyncze mikroryski, ale wszystko hula, bo sam w nią swego czasu grałem), papiery stan bdb (jest solidna instrukcja w formie książeczki, angielska), pudełko stan raczej mierny (ślady kleju i rysy, ale nie jest w żaden sposób pęknięte). PSX Extreme # 284 (kwiecień 2021) - wersja kioskowa "basic", czyli bez dodatkowych stron PE+. Egzemplarz w zasadzie nowy, ale może mieć drobne zagięcia czy inne felery wynikające z faktu, że przychodzi do mnie pocztą i różnie bywa z jego stanem. No i często to egzemplarz, który czytałem, więc może mieć ślady używania, choć zawsze dbam o materiał. Artbook Dragon's Crown - stan niestety dostateczny, bo wygląda jakby ktoś go położył na łóżku, a potem na nim usiadł. Grzbiet lekko załamany w kilku miejscach, dodatkowo mam wrażenie, że klej jest niskiej jakości i lada chwila może zacząć puszczać. Format 25x18, angielski, ok. 64 strony. Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Cztery komiksy z Kolekcji Pixela. Produkty skromne objętościowo (każdy po 16 stron), więc wrzucam jako jeden fant. Z tego co widzę, są to swoiste ukłony dla czterech klasycznych gier: MicroProse Soccer, Sim City, Jet Set Willy i Doom. Lektury tam niewiele, ale przynajmniej chwilami przykuwa wzrok. (fant od użytkownika Dud.ek) PSX Extreme #274 (czerwiec 2020) - ktoś może będzie zainteresowany czymś do poczytania na sraniu. (fant od użytkownika Dud.ek) *NEW* PSX Extereme #285 (maj 2021) - wersja kioskowa, czyli bez dodatkowych stron PE+. Może posiadać minimalne znamiona lektury. Aktualnie zbanowani użytkownicy (w nawiasach ilość giwałejów do odczekania): MichAelis (1) WisnieR (1) Bzduras (1) creatinfreak (3) mitra (4) kotlet_schabowy (3) Dante (5) Do tej pory najmniejszym zainteresowaniem może pochwalić się Przewodnik CyberPunk, na którego szturmem rzuciło się aż pięciu chętnych. Będzie nowy rekord? No, ciekawe. Edytowane 8 maja 2021 przez Kmiot 9 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 Dlaczego ten ban nie minął mi na poprzednim losowanku Nie biorę udziału jbc xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 8 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 Ale dlaczego nie bierzesz udziału mordo? TAKI UCHWYT, a Ty mówisz pas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 Jestem prawdziwym zagrajmerem więc telefon służy mi tylko do dzwonienia i robienia zdjęć mojego naganiacza dla seksownych mamusiek z mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 8 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 Jak tam, masz kogoś na oku? Żyje Ci się jakoś? Taki dynamiczny młodzieniec to pewnie nie narzeka na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej. I nie tylko przeciwnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 A ja wezmę udział, pada się kiedyś dokupi. Będzię akurat na Niera Re[in]Carnation 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 ajjj gdyby to był uchwyt 8bitdo do pada od Xboxa nie biorę udziału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 9 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Nie biorę udziału bo nie mogę, a nawet jakbym mógł to nie mam tego pada i raczej nie będę mieć. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 9 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 6 minut temu, Bzduras napisał: nie mam tego pada i raczej nie będę mieć. Bo? Widziałeś jakie to małe, uniwersalne cudo? https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-pro2-gray-edition-gamepad-do-switch-pc-mac-android-pro-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Bo nie mam dla niego zastosowania. Co z tego, że ładny, zgrabny i powabny, jak dowolny sprzęt który mam pod ręką spełni to samo zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 9 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 No to proszę nie nazywaj się GRACZEM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Tym razem sam się wykluczam, bo mam Xbox owego 8bitdo z uchwytem do telefonu w szafce 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Nie biore udziału, mam nokie n-gage 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 9 maja 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 (edytowane) Dobra, wystarczy tych bzdur i mętnych tłumaczeń w rodzaju "nie mam joypada, to po co mi uchwyt, lol", albo "mam innego joypada". Jest mi jednocześnie niezmiernie przykro, że tak niewielu jest chętnych na udział (jedynie Figuś honorowy, więc kłaniam się w pas) i za taki stan rzeczy obwiniam niewielką wartość przedmiotu (zarówno rynkową, jak i użytkową, bo bez samego pada to nie to samo). W takiej sytuacji pozostało mi jedynie dorzucić w ramach gratisu pasującego do uchwytu joypada. Spoiler Oczywiście pad fabrycznie nowy, nawet nie wyciągałem go z pudełka (zerknąłem jedynie do środka czy w ogóle tam jest xd), więc nawet nie trzeba dezynfekować. To jak, teraz znajdą się chętni? Edytowane 9 maja 2021 przez Kmiot 5 4 2 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Pierdolony XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Kurde miałem nadzieję że ten pasujący pad nazywa się ps5 albo nier replicant wezmę udział jak mejm też się zgłosi Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Ty chory człowieku! A ja kibluje i muszę grać w FF9 na DS4 z jakimś (pipi) uchwycie COBRA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi