Opublikowano 9 maja 20213 l Oczywiście ze biore udział bo pograłbym sobie w łóżeczku czasem. Kmiot lepsze plot twisty niż w niejednym serialu
Opublikowano 10 maja 20213 l Autor 13 godzin temu, Mejm napisał: Wiedzialem. Powinniśmy być parą, bo czytasz mnie jak książkę. 21 minut temu, XM. napisał: Od razu jaki wysyp pazerniaków ja pier.dole. Proszę nie obrażać szanownych uczestników. Nie pierdol i dawaj mema. Chyba nie pozwolisz im wygrać?
Opublikowano 10 maja 20213 l 38 minut temu, XM. napisał: Od razu jaki wysyp pazerniaków ja pier.dole. To się nazywa POLACTWO jak już
Opublikowano 10 maja 20213 l 42 minuty temu, Kmiot napisał: Proszę nie obrażać szanownych uczestników. Nie pierdol i dawaj mema. Chyba nie pozwolisz im wygrać? Nie, pier.dole. Aż mi się cofnelo.
Opublikowano 10 maja 20213 l Czy ja wiem? Czy nie większym polactwem byłoby gdyby ludzie zgłaszali się po sam uchwyt mimo tego że go nie chcą ale i tak wzieliby udział bo za darmo? Nie nasza wina że kmiot słodziak daje fajne rzeczy za darmoszke dla forumowicza
Opublikowano 10 maja 20213 l Autor Dokładnie po to są fajne fanty, by byli chętni. Czy z pazerności, czy rzeczywiście MARZĄ o takim padziku - to już zostawiam ich osobistemu wyczuciu sumienia oraz etyce. Umówmy się, że brak zainteresowania samym uchwytem był do przewidzenia, tylko Figuś mnie odrobinę zaskoczył xd To dopiero pazerota - nie ma pada, ale uchwyt chce! @Plugawy przestań temat smutnymi minkami prześladować! Co się stało?
Opublikowano 10 maja 20213 l Godzinę temu, Rudiok napisał: To się nazywa POLACTWO jak już A losowanie powinno sie odbyc tak, ze Kmiot bedzie wyciagal nicki uczestnikow z reklamowki biedronki majac na sobie klapki i skarpety.
Opublikowano 10 maja 20213 l Ten to jest wariatuncio oczywiście nie biorę udziału ale wrzucę coś w temacie i uczta dla oczu.
Opublikowano 10 maja 20213 l 22 godziny temu, Kmiot napisał: To jak, teraz znajdą się chętni? 23 godziny temu, marbel007 napisał: EDIT - Oczywiście biorę udział A to jednak dam szczęściu szansę, bo właśnie ten nowy 8bitdo jest taki pro
Opublikowano 10 maja 20213 l Autor Potwierdzam udział następujących użytkowników: @Figuś @Rozi @oFi @Rudiok @MYSZa7 @Moldar @Faka @Ukukuki @marbel007 Ogólnie póki co nikogo nie wykluczam, więc jeśli kogoś tu nie ma, to przegapiłem, albo źle zrozumiałem i proszę mnie poprawić.
Opublikowano 14 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niesamowity plot twist Udziału w losowaniu nie biorę
Opublikowano 15 maja 20213 l Autor Ogólnie podaję do informacji, że zwycięzca jest już wyłoniony, decyzje zapadły. Ale filmik wrzucę najpewniej wieczorem, bo teraz idę pograć w grę, poza tym chciałem jeszcze spróbować dodać do niego napisy ułatwiające orientację w wydarzeniach. Tylko jeszcze nie wiem przy pomocy jakiego programu. Pierwszy raz robiłem losowanie na kacu i prawdopodobnie miałem jeszcze jakieś promile we krwi, więc doceńcie fatygę. To do później.
Opublikowano 15 maja 20213 l To jest ancymon... Rozdaje fanty za nic praktycznie i się jeszcze tłumaczy. Zaraz będziemy chyba narzekać skoro takie tu rzeczy się dzieją