Kmiot 13 622 Opublikowano 9 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 No jak to mówią kobiety - małe, a cieszy. Ramka pierdołka, a na żywo prezentuje się w sumie śliczniusio i boomerskie serducho mięknie. Niech ładnie wisi! Obrazek, nie serce. Natomiast za komiksy oczywiście kudosy należą się przede wszystkim @Dud.ek, bo to on dostarczył je do mnie, więc kłaniam się w pas. Strzała Mordy. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 12 czerwca 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 (edytowane) Oddam za mema: Edycja Specjalna Dobra, sytuacja jest poważna, nie żartuję. E3. Kiedyś Święto Graczy. Brało się urlop w pracy, by móc na żywo oglądać niektóre prezentacje odbywające się w środku nocy. A te wieczorne? Forumek niekiedy nie wyrabiał z przetwarzaniem informacji, ilości iksde i jaranka. Dziś? Po tamtym E3 pozostał tylko kikut. Sony całkowicie zrezygnowało z uczestnictwa, za co im dozgonny penis w odbyt. MS będzie się starało uratować Graczom święto i bardzo im w tym kibicuję. Nintendo? No oni to zawsze trochę pierdolnięci byli, są i będą, więc większość Graczy z politowania im odpuszcza kpiny. Ale ustalmy coś. E3 nawet w tak upośledzonej formie nadal musi pozostać Świętem Graczy, bo lepszej okoliczności nie mamy. To tradycja, to sentyment i najlepsza okazja do celebracji naszego hobby. To czas, gdy na chwilę odżywają nadzieje, gdy forum puchnie od komentarzy, gdy wspólnie zasiadamy przez monitorami, by wspólnie kręcić karuzelę śmiechów, oczekiwań, zawodów. I nawet jeśli E3 dziś jest Świętem Graczy już tylko w warstwie sentymentalnej, to chciałbym choć odrobinę podnieść prestiż tego wydarzenia, dlatego też z okazji E3 2021 organizuję Edycję Specjalną Forumkowego Giwałeja. Czujecie to Marciny? Choć troszkę? Tyci tyci? Bo zastanawiałem się, jaka nagroda byłaby na tyle uniwersalna, aby dosłownie KAŻDY Gracz chciał o nią powalczyć i KAŻDY Gracz mógł z niej skorzystać, niezależnie od stanu posiadania czy platformy, na której oddaje się swojemu hobby. By KAŻDY mógł przez chwilę poczuć magię. Do wniosku doszedłem oczywistego - najlepiej, żeby każdy mógł sam sobie wybrać nagrodę. I teraz dalej. Jakie kojarzycie największe, najbardziej ambitne Team-upy czy też Crossovery w dziedzinie rozrywki? Filmowi Avengersi? Super Smash Bros Ultimate? Kosmiczny Mecz? Power Rangers Super Megaforce Legandary Battle? Kto wrobił Królika Rogera? Kingdom Hearts? Josh Battle? Połączcie to wszystko w jedno, a całość i tak nie będzie mogła się równać z team-upem, który Wam proponuję przy okazji Święta Graczy i Edycji Specjalnej Giwałeja. Bo oto Forumkowy Giwałej w chęci usatysfakcjonowania każdego gracza wprasza się do świata Perfect Blue, by móc zaoferować talon na zakupy. Dzięki temu zwycięzca losowania samodzielnie będzie mógł sobie z szerokiego asortymentu sklepu wybrać nagrodę, którą chciałby otrzymać. Proste, a jednak zadowoli każdego. Chcesz gierkę na konsolę? Proszę bardzo. A może jakieś akcesoria - padzika, ładowareczkę? Albo gadżeciarz z Ciebie? Nawet jeśli lubisz lalki z gier, to też znajdziesz coś dla siebie. Link do Perfect Blue. Spoiler Konkrety Edycji Specjalnej. Wartość talonu to 250 zł, ALE... ...w moim posiadaniu są Cebuliony (waluta lojalnościowa Perfect Blue), które również przeznaczam na nagrodę. Ile tych Cebulionów? Cóż, kwota im odpowiadająca, to 133,31 zł. Dużo? Mało? Nie wiem, ale sumując wychodzi na to, że zwycięzca będzie miał do rozdysponowania......383,31 zł. Wystarczy nawet na premierówkę "za trzy i puł bomby" i to z marginesem. Albo dwie mniejsze gry. Albo lalkę. No kurwa, co tylko chcesz i ile tylko chcesz (aczkolwiek do kwoty 383,31 zł). Koszt wysyłki nie wlicza się w nagrodę, więc można wybrać jakikolwiek sposób wysyłki bez obaw o to, czy "wystarczy mi pieniędzy". Płacę za to osobno. Zależy mi, aby powyższą kwotę przeznaczono na fizyczną nagrodę, więc nie będzie możliwości, by było to żadnego rodzaju doładowanie czy subskrypcja. Zakupu dokonuję ja ze swojego konta, ale adres wysyłki oczywiście podaje laureat losowania. W swojej naiwności wciąż liczę na to, że nikt nie będzie brał udziału w zabawie tylko dlatego, by potem odsprzedać nagrodę dalej. Zależy mi, by laureat wybrał nagrodę DLA SIEBIE i cieszył się z jej otrzymania, a potem odpowiednią ja spożytkował/użył. Jeśli myślisz o tym, by wygrać i tylko na tym zarobić, to nie mogę Ci tego zabronić, choć w takiej sytuacji powinieneś się poczuć moralną szmatą. Czas na wykorzystanie talonu to - powiedzmy - miesiąc od podania wyników. Można więc odpowiednio przemyśleć zakup, bo zwroty nie będą uznawane. Zresztą zakupy będą z mojego konta, więc ewentualny zwrot musiałby przez nie przejść. Nie ma takiej możliwości, bo to zbędne zamieszanie i zawracanie głowy, więc: TYLKO PRZEMYŚLANE ZAKUPY. Oczywiście można w ramach nagrody wybrać jakiś preorder (o ile możliwość jego złożenia będzie dostępna w przeciągu miesiąca). Wciąż obowiązują podstawowe reguły giwałeja, więc zastawiam sobie możliwość niedopuszczenia użytkownika do konkursu, jeśli uznam, że swoją aktywnością na forum nie zasługuje na nagrodę. Albo z innego powodu. Z racji, że mamy do czynienia z Edycją Specjalną oraz nie chcemy nikogo wykluczać z Święta Graczy, to aktualna lista banów nie obowiązuje. Udział mogą wziąć wszyscy. Lista banów wróci przy okazji kolejnej, numerowanej edycji. Z powodu takiej, a nie innej formy Edycji Specjalnej nie ma możliwości, by laureat mógł wybrać dodatkową nagrodę z Listy Bonusowej. Lista Bonusowa w Edycji Specjalnej nie istnieje. Główna musi wystarczyć. Powinna. A teraz standardowe i podstawowe zasady: Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić ulubiony mem związany z E3. Poprzednie edycje były na tyle "memogenne", że każdy powinien coś znaleźć. Losowanie odbędzie się w okolicach przyszłego weekendu, więc zalecam zgłoszenie udziału do piątku, bo potem może się okazać za późno. Wysyłka nagród to wiadomo - to już będzie zależało od laureata i jego tempa wybierania nagrody. Możliwy deadline zgłoszeń i ich zamknięcie w okolicach przyszłego piątku, więc zaleca się nie ociąganie z akcesem. Losowanie jest już wstępnie zaplanowane, więc ewentualnym chętnym do jego przeprowadzenia w moim imieniu dziękuję, choć przy kolejnych edycjach zapewne chętnie z ich oferty skorzystam. Od biorących udział oczekuję minimum zaangażowania i dopilnowania wyników losowania, bo nikt ich nie zawoła. W ostateczności i w przypadku "olania tematu" zostawiam sobie prawo na anulowanie zwycięzcy, bo nikt na gwiazdę czekał nie będzie. Listy bonusowa i banów tymczasowo nieaktywne. Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem. Ogólnie zapraszam. Edytowane 12 czerwca 2021 przez Kmiot 13 12 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Kurcze normalnie @Kmiot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 No pojebało go z tymi nagrodami, innego wyjaśnienia nie ma. Jednak filmik zamiast obrazka, no i szkoda, że klasyczne E3 już raczej nie wróci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Boże nie mam ulubionego bo jest tego w pyte 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Co za wariat Pew pew to był chyba najlepszy pocisk w historii e3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 379 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Nie no, chory człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Jestem tu: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 You one crazy motherfucker 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 12 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 7 minut temu, SlimShady napisał: Nie no, chory człowiek. @Rozi innego daj, bo Figuś już wrzucał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 (edytowane) Ten na zawsze w sercu https://i.gifer.com/JLjI.gif Edytowane 12 czerwca 2021 przez mozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 354 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 szkoda, że co roku jest tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Ten człowiek jest chory na filantropię. 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 9 minut temu, Kmiot napisał: @Rozi innego daj, bo Figuś już wrzucał. Zmienione'd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Tylko nie mówcie czezkiemu o tym bo yebaniutki da wszystkie gry za 4 bomby od jutra A ja wstawię memixa jutro bo jak więcej osób bierze udział to mniejsza szansa że wygra ofi! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Pierwsze co mi przyszło na myśl jeśli chodzi o e3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 (edytowane) Bomby warte E3. Szanuję bardzo Panie Kmiot. I szukałem chyba z godzinę mema-gifa właśnie E3/Sony crossover z Avengersami/Ironmanem, ale nie znalazłem. A widziałem takowy ze 3-5 lat temu. No i tak... MS ostatnio rozbudza nadzieje przed E3 a potem: Edytowane 12 czerwca 2021 przez marbel007 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Zwariowal. Do tego jeszcze u czezkiego darmowy talon. Oczywiście biere udział i szanuje takie rozdawnictwo dla forumka. Ja zarzuce klasykiem bo kiedyś to byl forumek w cw, Mazzeo nawet ballady reżyserował: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 (edytowane) Super, niejako druga szansa na ramkę Contra- Czezky ma na stanie Edytowane 14 czerwca 2021 przez second 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 (edytowane) Było Będzie Reszta E3 jakoś mnie nie grzeje bo nie ma Sony Edytowane 12 czerwca 2021 przez creatinfreak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Nie mam słów na organizatora. Mam nadzieję, że zostawił sobie chociaż jedną nerkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Wrzucam zdjęcie, które samo w sobie jest memem: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Wiadomo, że największym memem E3 będzie to co się będzie działo w tym temacie dziś wieczorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 331 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Nie brałem udziału w kilku ostatnich edycjach aby nie zabierać szans innym, ale jak święto, to święto! Mam naiwną nadzieję, że będzie kilka bomb na zbliżającą się growy sezon jesień/zima 21/22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi