Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, dopiero jak rzuci ps4 dla mejma to można pomyśleć nad seniorem dla młodego :nosacz3:

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 282,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano
Godzinę temu, Kmiot napisał:

Ogólnie wolałbym to załatwić za jednym zamachem i nie przeciągać Edycji Specjalnej.

I to zamyka temat. Wg mnie 3 pierwszych jak pisałeś i będzie git. 

Opublikowano

Być z kutasem na zdjęciu, przerobionym przez Kmiota, to zaszczyt.

Opublikowano

WIem ze filmik ale ta cala konferencja to jest wielki mem :D

I mr caffeine

90a.gif

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Pierwsze skojarzenie to giant enemy crab, pajacowanie z kinectem i prezentacje gierek ubi. 

IMG_20210613_135103.png

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano
  • Autor

Mnie ZAWSZE ten "dinozaur" rozpierdala na drobne kawałki xd

Panowie, dawałbym plusy, serduszka i w ogóle, ale już nie mam xd

Opublikowano
Godzinę temu, Ma_niek napisał:

I mr caffeine

90a.gif

Kiedyś to było E3....

Dzisiaj już nie ma E3.

Opublikowano
19 minut temu, Kmiot napisał:

Panowie, dawałbym plusy, serduszka i w ogóle, ale już nie mam xd

Ale ja mam więc co mogłem to rozdałem. :cool: 

Aż się zaskoczyłem jak duży jest limit ustawiony. :obama: 

Opublikowano
9 godzin temu, Ma_niek napisał:

I mr caffeine

90a.gif

O fuck co tam było ćpane xD

Opublikowano

To są te bomby co się boty jarały? Co tu się odwaliło? Bana nie ma to biorę udział. 

ZfeXtdt.gif

images.gif

Można stracić głowę 

received_2876493289345349.gif

received_3127240880830151.gif

ezgif-7-eb23dcd99e6c.gif

Edytowane przez mitra

Opublikowano
W dniu 14.06.2021 o 16:40, Grabek napisał:

PLEASE BE EXCITED

oczywiscie biere udzial <3

Co ja bym dał, żeby Kaz dalej tam urzędował i rozbawiał nas na kolejnych konfach.  :nvmnd:

Opublikowano

To i ja po raz pierwszy spróbuję 

sonys-guide-to-sharing-ps4-games.gif

Edytowane przez bartiz

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra, pora chyba pomału porządkować sprawy.

Więc ogólnie będzie trzech zwycięzców - jeden zgarnia główną nagrodę (talon 250zł+ cebuliony = 383,31zł) do przehulania na głupoty w Perfect Blue, a dwóch kolejnych szczęśliwców otrzymuje od @Dave Czezky również talony po 250zł na zakupy w jego sklepie. Tak według mnie będzie optymalnie i sprawiedliwie. Będzie aż trzech wygranych, którzy mogą wybrać sobie coś fajnego, a kwoty są odpowiednio wysokie, by pobuszować wśród szerszego asortymentu i jednocześnie nie na tyle wysokie, by nie trzeba było niczego kupować na siłę. Powtarzam jedynie - zwrotów nie będzie, bo nie chcemy nikomu dokładać dodatkowej roboty, więc proszę o przemyślane wybory. No i musi to być fizyczna nagroda - wszelkiego rodzaju doładowania cyfrowe odpadają.

Teraz wymienię użytkowników dopuszczonych do losowania i to jest czas na ewentualne korekty. Jeśli się gdzieś pomyliłem, ktoś nie chce brać udziału czy coś, to proszę o poprawę. Jest to też ostatni moment na zgłoszenie, bo myślę, ze kto miał się zgłosić, to już to zrobił, a jutro może być za późno.

Udział biorą:

@XM. @BRY@N @Square @Figuś @Moldar @Rozi @Rudiok @mozi @easye @Bzduras @Shen @marbel007 @oFi @second @creatinfreak @Luqat @MYSZa7 @WisnieR @balon @MichAelis @sprite @Pupcio @łom @Faka @LiŚciu @suteq @schabek @Ma_niek @maciucha @baniek @Dud.ek @MBeniek @eloszki @Ukukuki @mitra  @Dante @Grabek  @Plugawy  @areka  @bartiz @zagul

Jak widać frekwencja dopisała i mamy rekord uczestników (w tej chwili 41) i cieszę się, że nikogo nie musiałem wykluczać z tego święta, bo obawiałem się zgłoszeń z jakichś random kont, tymczasem kojarzę w zasadzie wszystkich stąd czy stamtąd.

Mam też nadzieję, że nie ma tutaj żadnego alterkonta i pozostaje mi ufać, że nikomu nie zabrakło godności i nie zgłosił się podwójnie xd

Więc tak jak pisałem - czas na poprawki i reklamacje, a zaraz potem listę zamykamy i czekamy na wyniki, które na dniach.