Opublikowano 13 czerwca 20213 l Nie no, dopiero jak rzuci ps4 dla mejma to można pomyśleć nad seniorem dla młodego
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 9 minut temu, Kmiot napisał: @LiŚciu ale orientuj, bo mem już był. Edytnięte
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Godzinę temu, Kmiot napisał: Ogólnie wolałbym to załatwić za jednym zamachem i nie przeciągać Edycji Specjalnej. I to zamyka temat. Wg mnie 3 pierwszych jak pisałeś i będzie git.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l WIem ze filmik ale ta cala konferencja to jest wielki mem I mr caffeine Edytowane 13 czerwca 20213 l przez Ma_niek
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Pierwsze skojarzenie to giant enemy crab, pajacowanie z kinectem i prezentacje gierek ubi. Edytowane 13 czerwca 20213 l przez Dud.ek
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Autor Mnie ZAWSZE ten "dinozaur" rozpierdala na drobne kawałki xd Panowie, dawałbym plusy, serduszka i w ogóle, ale już nie mam xd
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Godzinę temu, Ma_niek napisał: WIem ze filmik ale ta cala konferencja to jest wielki mem I mr caffeine Kiedyś to było E3.... Dzisiaj już nie ma E3.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 19 minut temu, Kmiot napisał: Panowie, dawałbym plusy, serduszka i w ogóle, ale już nie mam xd Ale ja mam więc co mogłem to rozdałem. Aż się zaskoczyłem jak duży jest limit ustawiony.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 9 godzin temu, Ma_niek napisał: WIem ze filmik ale ta cala konferencja to jest wielki mem I mr caffeine O fuck co tam było ćpane xD
Opublikowano 13 czerwca 20213 l To są te bomby co się boty jarały? Co tu się odwaliło? Bana nie ma to biorę udział. Można stracić głowę Edytowane 13 czerwca 20213 l przez mitra
Opublikowano 16 czerwca 20213 l W dniu 14.06.2021 o 16:40, Grabek napisał: PLEASE BE EXCITED oczywiscie biere udzial <3 Co ja bym dał, żeby Kaz dalej tam urzędował i rozbawiał nas na kolejnych konfach.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l To i ja po raz pierwszy spróbuję Edytowane 16 czerwca 20213 l przez bartiz
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra, pora chyba pomału porządkować sprawy. Więc ogólnie będzie trzech zwycięzców - jeden zgarnia główną nagrodę (talon 250zł+ cebuliony = 383,31zł) do przehulania na głupoty w Perfect Blue, a dwóch kolejnych szczęśliwców otrzymuje od @Dave Czezky również talony po 250zł na zakupy w jego sklepie. Tak według mnie będzie optymalnie i sprawiedliwie. Będzie aż trzech wygranych, którzy mogą wybrać sobie coś fajnego, a kwoty są odpowiednio wysokie, by pobuszować wśród szerszego asortymentu i jednocześnie nie na tyle wysokie, by nie trzeba było niczego kupować na siłę. Powtarzam jedynie - zwrotów nie będzie, bo nie chcemy nikomu dokładać dodatkowej roboty, więc proszę o przemyślane wybory. No i musi to być fizyczna nagroda - wszelkiego rodzaju doładowania cyfrowe odpadają. Teraz wymienię użytkowników dopuszczonych do losowania i to jest czas na ewentualne korekty. Jeśli się gdzieś pomyliłem, ktoś nie chce brać udziału czy coś, to proszę o poprawę. Jest to też ostatni moment na zgłoszenie, bo myślę, ze kto miał się zgłosić, to już to zrobił, a jutro może być za późno. Udział biorą: @XM. @BRY@N @Square @Figuś @Moldar @Rozi @Rudiok @mozi @easye @Bzduras @Shen @marbel007 @oFi @second @creatinfreak @Luqat @MYSZa7 @WisnieR @balon @MichAelis @sprite @Pupcio @łom @Faka @LiŚciu @suteq @schabek @Ma_niek @maciucha @baniek @Dud.ek @MBeniek @eloszki @Ukukuki @mitra @Dante @Grabek @Plugawy @areka @bartiz @zagul Jak widać frekwencja dopisała i mamy rekord uczestników (w tej chwili 41) i cieszę się, że nikogo nie musiałem wykluczać z tego święta, bo obawiałem się zgłoszeń z jakichś random kont, tymczasem kojarzę w zasadzie wszystkich stąd czy stamtąd. Mam też nadzieję, że nie ma tutaj żadnego alterkonta i pozostaje mi ufać, że nikomu nie zabrakło godności i nie zgłosił się podwójnie xd Więc tak jak pisałem - czas na poprawki i reklamacje, a zaraz potem listę zamykamy i czekamy na wyniki, które na dniach.