Kmiot 13 622 Opublikowano 28 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 To też była kiepska gra piłkarska (w zasadzie w ogóle nią nie była), a jej magia tkwiła w czym innym. Przede wszystkim w naszej wyobraźni :] Tutaj jest podobnie i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 39 minutes ago, oFi said: Lubię Tsubase, ogladałem wszystkie odcinki, ale ja kocham tylko tą wersje z pegazusa Pamiętam jak mój kolega w to grał po japońsku... Nie wiem jak on ogarniał te krzaczki, ale normalnie cisnął Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 Kurwa z ziomkami idealnie przepisywaliśmy te krzaczki do zeszytów, wszystkie hasła itp. bo nie było zapisów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 354 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 2 godziny temu, Kmiot napisał: No tak jak pisałem - opcja tymczasowej amnestii jak najbardziej możliwa, tylko warunkiem jest posiadanie kogoś do pary. Póki co spokojnie, jest jeszcze kilka dni, może jakiś samotny Nintendowiec się do tego czasu odnajdzie. A jak nie, to kogoś zmusimy. Obecne pary to: [Switch] Rozi [PS4] MYSZa7 [PS4] Dud.ek [Switch] Bzduras [PS4/Switch] Kosmos [PS4/Switch] BRY@N [PS4] mitra [?] A skoro Kosmosowi i BRY@NOWI obojętne są wersje, to zawsze można pokombinować ze składami (jeśli Panowie nie będą mieli nic przeciwko) i niekoniecznie potrzebujemy akurat Nintendowca, bo po prostu brakuje nam jednego zawodnika. Tacy uniwersalni gracze w tym przypadku zostawiają pole manewru ;] A cztery pary to już dają jakieś pole do zawodów, więc może jednak coś z tego będzie. I oFi nie pierdol, bo sam jesteś drewno. Nie obrażaj Pana Tsubasy. Jak komuś brakuje pary to mogę wejść, ale mam tylko konsole SONY. Co to była za gra na tym PEGASUSIE <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 Japonia miała fajnie koszulki na MŚ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 28 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 5 minut temu, easye napisał: Jak komuś brakuje pary to mogę wejść, ale mam tylko konsole SONY. W takiej sytuacji musielibyśmy rozbić parę Kosmos - BRY@N, bo im obojętna wersja gry i mielibyśmy Nintendowców do pary dla mitry oraz easye. Ale trzeba ich zapytać, bo może się już do siebie przywiązali. @Kosmos? @BRY@N? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 1 minutę temu, Kmiot napisał: W takiej sytuacji musielibyśmy rozbić parę Kosmos - BRY@N, bo im obojętna wersja gry i mielibyśmy Nintendowców do pary dla mitry oraz easye. Ale trzeba ich zapytać, bo może się już do siebie przywiązali. @Kosmos? @BRY@N? Jak @Kosmosnie ma nic przeciwko to dla mnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 To jak chłopaki? @Kosmos @BRY@N? Robimy transfer? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 28 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 (edytowane) Bez stresu, myślę, że Kosmosowi to i tak będzie obojętne, więc mamy to opanowane. Póki co jest jeszcze kilka dni, bo losowanie najprędzej pewnie w okolicach weekendu, więc może jeszcze się ktoś zjawi i zaś trzeba będzie mieszać, nie ma co srać żarem na zapas. Na tę chwilę wszyscy chętni mają raczej zapewniony start (cztery pary), kolejni zgłaszający się już niekoniecznie. Jednak spróbować nie zaszkodzi. Edytowane 28 czerwca 2021 przez Kmiot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 jasne, pasuje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 Ja tym razem odpuszczę. Siedzę na urlopie, praktycznie nie korzystam z neta, nie będę odbierał szansy kolegom, choć coś tam Tsubase oglądałem. Powodzenia chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 28 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 Dobra, to na podstawie kolejności zgłoszeń wychodzi mi na tę chwile taki zestaw. [Switch] Rozi [PS4] MYSZa7 [PS4] Dud.ek [Switch] Bzduras [Switch] BRY@N [PS4] mitra [Switch] Kosmos [PS4] easye W razie potrzeby będziemy robić roszady. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 29 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2021 Teraz to już na pewno wygram(y) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 (edytowane) Zwarci i gotowi. Edytowane 30 czerwca 2021 przez Dud.ek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 1 lipca 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Dobra, zamykam listę, bo i tak kto miał się zgłosić, ten już się zgłosił. Poza tym skład jest odpowiedni (jak jest parzyście, to zawsze łatwiej zorganizować sprawiedliwe losowanie), a chce mieć ten komfort, że nikt mi na ostatniej prostej nie spierdoli pomału układanego w głowie planu. Oczywiście postaram się wyłonić zwycięzców w okolicach weekendu. btw. mała ciekawostka związana z piłeczką ze zdjęcia: W dniu 27.06.2021 o 00:07, Kmiot napisał: Spoiler 13 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Nic się nie zmieniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 4 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Sprawa wygląda następująco. Losowanie się odbyło już wczoraj, decyzje zapadły, ale z pewnych względów wrzucam dopiero dzisiaj. To znaczy już się robi upload, więc stay tuned, bo jak się nic nie wysypie, to do godziny powinien być. Filmik trwa 30 minut, więc trochę waży, plus odczekam chwilę aż przetworzą w lepszej jakości. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 4 lipca 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Ok, parę informacji wyjaśniających przede wszystkim. Miałem wrzucać już wczoraj, ale oczywiście wystąpiły drobne problemy z materiałem, więc musiałem najpierw go przekonwertować na odpowiedni format, by potem móc do niego dodać parę usprawnień. Mam tutaj na myśli przede wszystkim nazwy użytkowników/zawodników, aby ułatwić odrobinę orientację podczas oglądania. Ja tego komfortu nie miałem, więc czasem się zawieszam i staram sobie przypomnieć kto jest kto. W ogóle kwestia dźwięku to jakaś kpina xd Mój "komentarz" jest w strasznie kiepskiej jakości, jakby o ton wyższy niż naturalny i brzmię chwilami po prostu kwaśno xd No, ale mikrofon do czatu głosowego, więc wybaczam tę obrazę mojej męskości. Nie pomógł też fakt, że miałem przytkany nos, więc czasem sapię i się zapowietrzam jak stary kaloryfer. Aha, polecam oglądać na full screen, bo przy wyświetlaniu w okienku częściowo ucina nazwy zawodników na dole (przynajmniej u mnie). Przy fullu jest ok. Oczywiście nie wołamy zwycięzców, a posty poniżej mogą zawierać spoilery, więc jeśli chcesz ich uniknąć, to najpierw filmik. 12 7 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Ahh Rocket League, pomimo niskiego poziomów botów oglądało się bardzo fajnie. Gratulacje dla zwycięzców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Pięknie się to oglądało Emocje wywaliły poza skalę. Gratulacje dla zwycięzców i najważniejsze Spoiler że Rozi odpadł w pierwszym meczu 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 (edytowane) No nie powiem końcówka emocjonująca Spoiler @mitra Edytowane 4 lipca 2021 przez BRY@N 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 4 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 9 minut temu, Square napisał: Ahh Rocket League, pomimo niskiego poziomów botów oglądało się bardzo fajnie. Gratulacje dla zwycięzców. W sensie? Tam chyba nie ma wyższego poziomu botów do wyboru, czy jest? Chyba że porównujesz boty do pro graczy, to wtedy pewnie jest to niski poziom. Oczywiście zwycięzców zapraszam na PM w celu podania adresów i wyboru ewentualnej nagrody bonusowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Ogólnie poziom botów to jakiś żart, gdzie ten najwyższy to poziom silver (drugi od dołu) w zmaganiach po sieci, ale i tak były emocje i śmieszne akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 50 minut temu, Bzduras napisał: Pięknie się to oglądało Emocje wywaliły poza skalę. Gratulacje dla zwycięzców i najważniejsze Ukryj zawartość że Rozi odpadł w pierwszym meczu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Ja Ci pary nie wybierałem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi