Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

Opublikowano

Skarpeta Ciemności mnie urzekła - coś jak mroczne lore, ale nie do końca, bo normalniejsze <3 Takie losowanie, w którym coś idzie nie tak jak trzeba jest chyba nawet lepsze niż te, które idą jak z płatka. Są te sławne IMOŁSZYNS. Gratulacje dla zwycięzców!

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 284,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano

Ten wujaszek na desce i tablicy korkowej :banderas:

no i w końcu wiadomokto wygrał xd doczekał się

Opublikowano

Ależ cudowny prezent na urodziny :fsg: 

Chłopaki wysyłajcie kmiotowi nudeski, ten prosty trik zaowocował moją 3 wygraną w "oddam za mema" :obama:

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, Grabek napisał:

no i w końcu wiadomokto wygrał xd doczekał się

Nie wiem kto, ale kurwa już myślałem, że to ten moment dla Kosmosa, bo pamiętam, że to nie pierwsza jego próba.

A konkretnie to jedenasta xd

I zero efektu.

Tymczasem Pupcio 6 startów i 3 zwycięstwa (no dobra, 2,5, bo skarpety Cyberpunk to wynik trochę bonusowy), więc od razu widać kto się urodził pod szczęśliwym kutasem.

A łom drugi start i wygranko.

No nie ma sprawiedliwości w farcie.

Opublikowano

Ło matko, pierwszy raz wygrałem coś w losowaniu.  I to jeszcze przy użyciu takiej machiny. Dzięki!

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, łom napisał:

I to jeszcze przy użyciu takiej machiny.

Jak ja tej kurwy nienawidzę xd

>wpierdol 5 monet
>nie dostań nic w zamian
>profit
>w sensie no profit

Gratki mordo, daj znać na PM adres do wysyłki i ewentualną nagrodę bonusową.

Opublikowano

Nie pomyliło Ci się :nosacz2: życiowy parkiet jest dla mnie wyjątkowo śliski :nosacz3:

Opublikowano

No emocje jak zwykle! Gratulacje zwycięzcom i chwała organizatorowi przede wszystkim. 

PS. Coś zielone niefartownie, nie wyszły w żadnym losowaniu. Coś Pan Spencer nie posmarował :xboss:

Opublikowano

Zieloni przez Game Passa o każdą grę na własność walczą jak o ogień XD 

Opublikowano

Gratuluję zwycięzcom! W pierwszej chwili zaspany odpalam filmik i tak patrzę... "Co jest kurła, blender z słoikiem?"

Opublikowano
  • Autor

Dobra, teraz tak. Przesyłki dzisiaj ode mnie wyszły (zainteresowani dostali namiary na PM), dwie z obecnego giwałeja i ta zaległa dla XM., którą na jego prośbę opóźniłem. 

Dla porządku przypomnę jedynie, że XM. w ramach bonusu zabrał L.A. Noire (PS3).

Łom poprosił o Batman: Arkham City (PS3).

Natomiast z Pupciem trochę bardziej skomplikowana sytuacja, bo nie wziął w ramach bonusu nic, ale z racji, że JESZCZE NIE MA KONSOLI, to poprosił, by grę póki co wysłać do MYSZy7, aby ten mógł pograć przed Pupciem. 

HOT or NOT?

Dyskutujmy.

Opublikowano

Hot w chuy. Pupcio to jakis chłopiec z innej planety. Życzliwy jak nie z tej generacji. Adotopwałbym.

Opublikowano
  • Autor

To chyba już jakaś kolejka do adopcji Pupcia jest, cnie?

Opublikowano
5 minut temu, Kmiot napisał:

To chyba już jakaś kolejka do adopcji Pupcia jest, cnie?

Tak ale tylko u mnie jest dostęp do wszystkich generacji i wersji kozak ultimate Rdr2. O cyfrze rdr na sexie nie wspominając :nosacz3:

Opublikowano

Dotarło. Dzięki Kmiot, dzięki Pupcio, może kiedyś Ci oddam :)

C8CFA4FB-428B-4E22-B20F-56D3E9BEA472.thumb.jpeg.a8ce9162a9329de7227bbf87297f1504.jpeg

Opublikowano

Wait, Pupcio wersję na xboxa? :we_need_to_go_deeper:

Opublikowano

Cały czas zapowiada kupno xboxa, ale sezon masowania stóp starym Niemkom w Kołobrzegu ma się ku końcowi, a on dalej bez next gena :/ 

Opublikowano

Bo ja jestem jak mejm tylko wersja xbox i jeszcze słyszę co się do mnie mówi :kaz:

Opublikowano

I do mnie też przed chwilą trafiła paczka

PXL_20210908_145307781.thumb.jpg.ba43f7fcfbf7f62e97fe43a80c1b0754.jpg