Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 282,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano

Czy to, że posiadam płytkę na PS4, która nie była w konsoli pozwala mi jeszcze brać udział czy już nie?

ylvvgtpx2ty01.png

Opublikowano
  • Autor

E tam, mieliśmy tu już gości co walczą o grę, mimo, że konsoli jeszcze nie mają, więc osobiście nie widzę problemu, ale tylko jeśli BARDZO CI ZALEŻY. 

Poza tym na randoma mi nie wyglądasz, więc raczej jestem spokojny o intencje.

Opublikowano

Walka o grę na konsole którą się posiada w domu? Hore. 

Szkoda że taki koneser najnowszej gry Pana wielkiego Kojimy jak pawciokratos musi tym razem obejść się smakiem ale życzę wam udanej edycji oddaj za mema koledzy!

A, ofi gdybyś brał przypadkiem udział to mam nadzieję ŻE KURWA PRZEGRASZ :kaz:

Opublikowano
9 minut temu, Kmiot napisał:

ale tylko jeśli BARDZO CI ZALEŻY

No ten komiks Horizon tak kusząco wygląda ;)

Jak wygram to zawsze mogę oddać wersję PS4 do listy bonusowej.

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Figaro napisał:

Ja mogę zasponsorować jakieś gierki na PS3 :]

Zawsze. Z tym, że gry na PS3 to tylko na listę bonusową, bo Mejm nie bierze udziału, więc pewnie zabrakłoby chętnych.

Opublikowano

Bóg, dusza, Kojima 

BD97CF63-732E-4B27-9088-2226CAA9A8B2.jpeg

Opublikowano

W punkt sytuaszion - właśnie się waham czy wkładać płytkę z wersji ps4 do ps5 i robić update. Zastanawiam się czy ryzykować popsucie pierwszego wrażenia jednej z ważniejszych gier generacji i osobistego 10/10 (wiele tego nie ma!). Z tego też względu odpuszczam udział, ale życzę powodzenia forumowej braci! 

Opublikowano

Jak nie wygram mojej gry życia, to ja nawet nie. I'm in.

comment_D54lEaiXI3InUx6LahPjzTKmZ0JQBq8k

Opublikowano
34 minuty temu, Kmiot napisał:

Zawsze. Z tym, że gry na PS3 to tylko na listę bonusową, bo Mejm nie bierze udziału, więc pewnie zabrakłoby chętnych.

Oj tam, ktoś na pewno zbiera. Albo parę gierek na PS2? 

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Figaro napisał:

Oj tam, ktoś na pewno zbiera. Albo parę gierek na PS2? 

Kwestia jest taka, że ja po prostu nie mam czasu, możliwości, a często również ochoty ogarniać zewnętrznych losowań w czyimś imieniu, bo już z własnymi mam zajęcie oraz dylematy. Dlatego przyjmuję z wdzięcznością sponsorów tylko w ramach Listy Bonusowej, ale temat jest otwarty i KAŻDY MOŻE ZORGANIZOWAĆ WŁASNY GIWAŁEJ. Zapraszam.

Opublikowano
6 godzin temu, Pupcio napisał:

Walka o grę na konsole którą się posiada w domu? Hore. 

Szkoda że taki koneser najnowszej gry Pana wielkiego Kojimy jak pawciokratos musi tym razem obejść się smakiem ale życzę wam udanej edycji oddaj za mema koledzy!

A, ofi gdybyś brał przypadkiem udział to mam nadzieję ŻE KURWA PRZEGRASZ :kaz:

Nie biorę udziału, bo mi gierka Kojimy nie siadła na premire :frog: , ale mema wrzuce :lapka:

12342345.thumb.png.bcb0da299b21aa5902dd31ba66f10835.png

Opublikowano

Nie biorę udziału bo mam już ten zacny tytuł w peespiątkowej wersji.

naerPDe.jpg

Opublikowano

El_BxAWWoAEPtYl.png

El-B93gXUAAFN4e.png

Oczywiście mam bana więc nie biorę udziału 

Opublikowano

Gra jedyna w swoim rodzaju. Tylko Kodżumbo mógł zrobić coś ciekawego, coś innego i wyjątkowego z prostego noszenia paczek. Mimo geniuszy tej gry wiem, że drugi raz bym tego nie skończył. Dlatego nie biorę udziału i życzę powodzenia dla pozostałych.

EGdExKkWsAM4CF0.jpg

images.jpeg

Opublikowano

Kibicuje dla Paola bo chce żeby Pan Kojima spuścił na niego trochę duszy  :)