WisnieR 2 705 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Godzinę temu, Kmiot napisał: WisnieR też swego czasu wygrał w pierwszym udziale To była pewnie moja ostatnia wygrana w życiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 4 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Godzinę temu, mozi napisał: ee wygrałem raz metro XD No wiem, wiem, było o tym głośno w Teleexpressie. W sumie areka (6 udziałów) to mały miki przy niektórych zawodnikach. Ukukuki wygrał dopiero za 10 razem. Kosmos 11 udziałów i nic. Moldar też już w sumie 9 udziałów bez wyniku. No nie mają lekko niektórzy. 43 minuty temu, WisnieR napisał: To była pewnie moja ostatnia wygrana w życiu.... Ale przynajmniej była ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 8 minut temu, Kmiot napisał: No wiem, wiem, było o tym głośno w Teleexpressie. 51 minut temu, WisnieR napisał: To była pewnie moja ostatnia wygrana w życiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo de Vesir 9 074 Opublikowano 6 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Dziękuję Pan Kmiot, Jin Sakai bierze chwilowe wolne od ciachania przeciwników, a ja pozwiedzam sobie piękną, wirtualną Islandię. BTW paczka tak solidnie zapakowana, że sam Sam (hehe c what i did there) Porter byłby z Ciebie dumny. 9 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dziękuję Pan Kmiot, Jin Sakai bierze chwilowe wolne od ciachania przeciwników, a ja pozwiedzam sobie piękną, wirtualną Islandię. BTW paczka tak solidnie zapakowana, że sam Sam (hehe c what i did there) Porter byłby z Ciebie dumny. To pierwsze spotkanie z DS? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 312 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 13 minut temu, PanKamil napisał: To pierwsze spotkanie z DS? Juz grał w DS-a na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 074 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Drugie, miałem epizod PCtowy, ale sprzet nie pozwolił mi na komfortowe granie na TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 312 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 A teraz połączonko konsola plus oled plus panorama i Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 6 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Pozostaje życzyć miłego spacerowanka i cierpliwości. Bo synek, to trzeba usiąść na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Bonusik? Będą chętni na biały faceplate do dualsensa? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Ostatnio zamawiałem to zamiast białego przyjechał przezroczysty, aż szkoda czasu na reklamację Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 7 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 @creatinfreak mordeczko, wrzucić na listę zawsze mogę. Jeśli znajdzie się chętny, to jak najbardziej. A jeśli w międzyczasie znajdziesz dla niego inne zastosowanie, to się z listy usunie. pzdr. mdr. cpn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 41 minut temu, creatinfreak napisał: Bonusik? Będą chętni na biały faceplate do dualsensa? To jest biały? Bo jakoś nie wygląda na tym foto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 9 października 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 (edytowane) Oddam za mema #25 Szybko, nie ma czasu do stracenia. Nie zamierzam też owijać w bawełnę co tym razem dla Was mam. Ale zbudujmy napięcie. Jeśli nie liczyć remaków (Samus Returns i Zero Mission) to właśnie jesteśmy świadkami pierwszego od 20 lat powrotu Samus Aran w wersji 2D. Niewielu zdaje sobie sprawę z istotności tego wydarzenia, a wielu jest to i tak obojętne, bo wolą grać w Far Kurwa Cry 6, które wychodzi co roku. A potem nazywać się GRACZAMI. Ale my mówimy o marce, która kreowała gatunek, która jest inspiracją dla wielu późniejszych, równie wspaniałych gier i którą osobiście uwielbiam (zarówno cykl, jak i gatunek), choć wielu okazji do cieszenia się nią nie miałem. To jedna z niewielu serii, którą ogromnie szanuję. Na tyle, że posiadam fizyczne wydania (i konsole zdolne do ich odtwarzania) zarówno Samus Returns (3DS), Zero Mission i Fusion (GBA) jak i Super Metroid (SNES), czyli praktycznie wszystkie gry 2D w obrębie serii, nie licząc protoplasty (bo ten jest obecnie mało grywalny). Więc tak, jest to dla mnie pierwsza od 20 lat (Fusion) kontynuacja historii Samus i trudno, żeby mnie nie obeszła. Wypadałoby to jakoś uhonorować. Więc czym prędzej przejdę do grania w Metroid Dread, a dla Was na odczepnego mam Far Kurwa Cry 6, bo słyszałem, że jest zajebiste i pomijając otoczenie wcale nie takie same jak Far Cry 5, Far Cry 4 i Far Cry 3. Haha. Antałek z fanów. Spoiler Gra jest oczywiście nowa, w wypasionym wydaniu ze steelbookiem i season passem, dystrybucja zagraniczna (j. angielski na okładce), ale przecież nie będę na to gówno marnował czasu, więc zabierzcie to ode mnie. Gwiazda obecnego giwałeja może być tylko jedna. Królowa powróciła. Jedyna prawdziwa strong female protagonist. Na kolana przed Samus Aran i Metroid Dread. Gra nowa, wciąż w folii. Angielska okładka. Dodatkowo komplet bonusów. Spoiler Zasady: Jeśli jesteś tutaj pierwszy raz, to zapraszam do pierwszego posta po ogólne zasady. Aby wziąć udział w losowaniu Metroid Dread należy w tym temacie wkleić ulubionego mema związanego z serią Metroid, albo Samus oczywiście. Standardowo: może to być .jpg .gif jakiś krótki filmik, a nawet jakiś efekt własnej twórczej pracy. Nie musi być nawet śmieszny, choć nieśmieszne źle świadczą o postującym. Losowanie wstępnie zaplanowane klasycznie na okolice przyszłego weekendu. W razie potrzeby może się przesunąć, bo to trochę spontan i życie pisze różne scenariusze. Możliwy deadline w okolicach piątku (może nawet czwartku), bo to zależy od stopnia przygotowań, które należy poczynić przed losowaniem. Lista chętnych do przejęcia ode mnie obowiązku losowania jest otwarta, więc jeśli ktoś się czuje na siłach i ma ochotę, to zapraszam. Oczekiwań co do formy nie mam. Mogą być proste patenty. Jedyne czego wymagam od uczestników to osobistego dopilnowania wyników, bo nikt ich nie zawoła. W skrajnych przypadkach kilku dni bez reakcji nagroda może przepaść. Lista Bonusowa kształtuje się następująco: Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Plakat Secret of Monkey Island - autor: Jakub Różalski, format A1 (841x594mm, kreda mat 130g), zapakowany w tubę. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), *NEW* #289 (październik 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Koszulka z motywami Skyrim. Przód i tył subtelnie zdobione. Wymagane prasowanie. Kraj pochodzenia: Bangladesz. Według metki to 100% bawełna. Rozmiar L. Oczywiście nowa, nienoszona. Całkiem śliczniutki i nowiutki (folia) steelbook Need For Speed: Heat. Kolorystyka wyborna. Przód i tył. Format jak pudełko do PS4. Naklejki na folii, więc nie powinno być z nimi problemu. (sponsor: Figuś) Gra Assassin's Creed: Odyssey na PS4. Płyta bez zarzutów, książeczka również, dwustronna okładka (chłop/baba). Jeśli ktoś jeszcze nie miał okazji, to teraz trafia się wyborna. (sponsor: Figuś) Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra Deus Ex Mankind Divided na PS4. Stan tip-top. Angielskie pudełko, okrągła płyta bez skaz. (sponsor: Rudiok) Gra Star Wars Squadrons na PS4. Gra wciąż w oryginalnej folii. VR opcjonalne. (sponsor: Rudiok) Plakat z Legend of Zelda. Nowy. 91,5x61 cm. Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Komiks Horizon Zero Dawn Raróg. (sponsor: creatinfreak) Legalny klucz Steam na eFootball PES 2021. (sponsor: krzysiek923) Klucz na grę Loop Hero [PC] (sponsor: Ukukuki) *NEW* Faceplate do Dual Sense'a, kolor biały. (sponsor: creatinfreak) Aktualnie zbanowani od losowania użytkownicy (w nawiasie ilość giwałejów do przeczekania): mitra (2) XM. (2) łom (1) Pupcio (5) Ukukuki (2) Paolo de Vesir (3) No to elo, pomelo. Edytowane 10 października 2021 przez Kmiot 8 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 (edytowane) Możecie mnie zlinczować ale lubię tą serię. Od czasu do czasu trzeba pobiegać po otwartym świecie, ubić królika i słonia aby zrobić sobie kaburę czy inną torebkę. Edytowane 9 października 2021 przez creatinfreak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 354 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Mam nadzieję, że wygram ta grę, jak kiedyś z jedną sekta za pomocą szpadla! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Może w końcu uda mi się coś wygrać <smutnażaba> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WisnieR 2 705 Opublikowano 9 października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 5 minut temu skończyłem Horizona i jakbym miał do wyboru grać w kolejnego open worlda ze znacznikami, albo włożyć sobie w dupę ogromnego dildosa, to chciałbym tylko aby nie był czarny ten dildos. W tym losowaniu stanowczy pass.(pipi)a zapomniałem, że mam jeszcze Frozen Wilds.... 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 331 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 19 minut temu, WisnieR napisał: 5 minut temu skończyłem Horizona i jakbym miał do wyboru grać w kolejnego open worlda ze znacznikami, albo wlozysc sobie w dupę ogromnego dildosa, to chciałbym aby tylko nie był czarny ten dildos. W tym losowaniu stanowczy pass. A mógł zabić. Hehe. Pięknie napisane! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 W żadną część nie grałem, więc w końcu warto spróbować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Nie biorę udziału bo trójka najlepsza, nasilniejsza! Spoiler pamiętam jak się nawet ściąłem u fryzjera na Vaasa w tamtym okresie. Był to czas studiowania, także juz każdy wiedział patrząc na mnie, że poznałem definicję szaleństwa niezdanych kolosów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 biorę udział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Ja to tam lubię bardzo ta serie. Licze ze i 6 mnie nie zawiedzie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Nigdy nie grałem, więc się zgłaszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Nie mam PS5, nie grałem w nic poza FC3 kilka godzin. Nie staję do walki znowu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi