Opublikowano 10 października 20213 l Hahaha, ile Farkrajowców się ujawniło xddddd I tak nie wygram, ale żeby Jaczesowi było miło, to wchodzę w to:
Opublikowano 10 października 20213 l ja poczekam na kolejny plot twist, bo ten metroid w folii wygląda jak z ebaya
Opublikowano 12 października 20213 l Autor 16 godzin temu, Square napisał: Czyżby kolejny plot twist i będą dwa losowania? Czyżby samo losowanie jednej z GOTY i bez wątpienia wspaniałej gry (w dodatku w zasadzie premierowo), jaką jest Metroid Dread to było za mało?! No słucham?
Opublikowano 12 października 20213 l Udziału nie biorę bo Dread już zrobiony na 100% i poleciał dalej w świat, ale chciałem tylko powiedzieć, że super inicjatywa ze strony Kmiota i fajne losowanka
Opublikowano 12 października 20213 l Autor 8 godzin temu, Dud.ek napisał: Na wszelki wypadek wrzucam Nie wstyd tak się przyznawać do bycia Farkrajowcem i nic na tym nie zyskać? Gili gili, są tu jeszcze jacyś skryci Farkrajowce?
Opublikowano 12 października 20213 l Autor 3 godziny temu, mozi napisał: Kmiot czemu ty jeszcze nie masz kanału na yt? Ale że co? Co miałbym tam niby prezentować? Wydaje Ci się, że jestem jakimś jutubowym ekshibicjonistą?
Opublikowano 13 października 20213 l Nie wiem jak to jest z kasą za wyświetlenia na yt kiedy to zaczyna mieć sens ale pasuje mi tu taki trochę polski dunkey.
Opublikowano 13 października 20213 l Teraz mi się przypomniała ta bajka więc od razu bajer nawet bez farkraja wytrzymam
Opublikowano 13 października 20213 l 3 godziny temu, Kmiot napisał: Dobra, ale chcecie tego Farkraja, czy wyjebane? Jak rzeczywiście masz kopie w folii to sprzedaj i kup coś dla koneserów jak ten metroid