Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

Opublikowano

Zasady powinny byc takie jakie narzucil fundator nagrod. Nagroda jest pudelko z niewiadoma i albo bierzecie udzial albo nie, nikt wam nie przystawia pistoletu. Kmiot popelnil ten blad ze dal pole do "negocjacji" a juz poprzednie losowania pokazywaly, ze jak tylko sie da gdzies wsadzic palec to forumowicze wstawia noge. Ok, ja nie biore udzialu wiec moge sobie gadac ale wlasnie z boku to tak wyglada, ze zamiast traktowac to z przymrozeniem oka to kombinujecie jak tu najmniej s t r a c i c. Bo na koncu i tak nie wiecie czy Kmiot toche zwiadl bo wystraszyl sie, ze zart z ryza papieru zadrukowana wujjaszkami bedzie slaby, czy tylko was podpuszcza a w srodku jest Switch.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 281,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano
  • Autor

No po sześciu piwach w sobotę pomysł z Mystery Boxem wydawał się spoko, ale wraz z kacem nadeszły wątpliwości, że po prostu ktoś nie doceni, bo tematyka po prostu nie trafi w gusta.

Ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że jest ona na tyle "neutralna", że jeśli ktoś jara się grami nie od wczoraj, to powinno być ok.

29 minut temu, Mejm napisał:

ze zart z ryza papieru zadrukowana wujjaszkami bedzie slaby

Nie mam drukarki ;/

30 minut temu, Mejm napisał:

w srodku jest Switch

Nijak nie pasuje do "seria gier i ikona gamingu". Oficjalnie dementuję.

Opublikowano
  • Autor

Oho, ktoś tu nie uwierzył w zapewnienia, że to nie jest Switch?

Opublikowano
  • Autor

Dobra, bo pomału muszę zacząć coś planować, więc zamykam listę.

W losowaniu udział wezmą:

@Rudiok @oFi @marbel007 @Dud.ek @Dante @Moldar @mozi @MichAelis @łom @Grabek @Snake_Plissken @WisnieR @Square @zagul @areka @eloszki @Luqat

Jeśli ktoś się chce wycofać (przypominam, że to nie jest Mario, a kilku fanów liczących na łaskotki wąsem Mariusza tu było), to informować, bo losowanie najwcześniej jutro rano.

Przy okazji proszę trzech panów (spośród biorących udział) o wybranie sobie flagi jakiegoś państwa, pod banderą którego chcieliby wystartować.

Zakładając, że mój wstępny plan jutro wypali w akcji.

Kto pierwszy, ten lepszy, potrzebuję trzech flag, bo zabrakło mi kolorów. Kwestia czysto kosmetyczna potrzebna do rozróżnienia zawodników, pozostali będą w jednolitych barwach.

Opublikowano

A że tyle co byłem to niech będzie Czarnogóra :potter:

flaga-czarnogory.png.36d13b484924784ed7e78417eedf2328.png

Opublikowano

Eswatinie71f468c677fddadc77e2e2fd55691b3.jpg

Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, zagul napisał:

Eswatinie71f468c677fddadc77e2e2fd55691b3.jpg

A może zamiast jakichś wymysłów rodem z Fortnajta podrzucisz coś takiego, co będę miał na liście? Prawie 430 pozycji, więc to nie powinno być trudne i z pewnością Ci się uda.

Opublikowano
A może zamiast jakichś wymysłów rodem z Fortnajta podrzucisz coś takiego, co będę miał na liście? Prawie 430 pozycji, więc to nie powinno być trudne i z pewnością Ci się uda.
No dobrze, to Polska.

Opublikowano
  • Autor

@MichAelis Kurwa, nie xd

Bo się będą pierdolić z Polską.

Uwierz mi.

Opublikowano

Proponuje Burkina Faso albo Mozambik, piekne ak-47 skrzyzowane z motykami.

Opublikowano

Prosi o 3 flagi A potem wybrzydza co chwilę :frog:

Opublikowano
  • Autor

Dobra, Czarnogóra Rudioka, Polska Zagula, a Meksyk Ofiego.

MichAelis nie wystąpi w kolorze złej Polski, bo to wychodzi na to samo co Polska (zobaczycie to uwierzycie), ale że wkleił też jakiegoś dżentelmena z zespołem Downa, a kolorem zespołu Downa jest czerwony (i granatowy), to MichAelis będzie czerwony.

Ktoś jeszcze koniecznie chce pod jakąś flagą zamiast koloru?

Opublikowano
  • Autor

Dobra, koniec zgłoszeń do flag, bo losuję.

Opublikowano

Siemka, interesuję się trochę flagami i krajami, mogę też wybrać sobie jakąś flagę po nic?

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
  • Autor

31 minut temu, ciwa22 napisał:

mogę też wybrać sobie jakąś flagę po nic?

W zasadzie możesz sobie wybrać flagę po nic, bo dosłownie nic w zamian nie dostaniesz.

Wszakże już po wszystkim. Losowanie się odbyło, zwycięzca jest znany, teraz jeszcze odrobina koniecznej postprodukcji i montażu, a potem wrzucam wyniki. 

Ale śmiało, wybierz sobie flagę po nic, spełniajmy małe marzenia.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra, chyba nic innego w kwestii montażu nie wymyślę. Podstawowy problem jaki miałem w tym przypadku to wymuszona przez telefonową grę orientacja pionowa i tak też musiałem nagrywać. Trochę obraz przyciąłem i obróciłem, zostały nieładne czarne pasy po bokach (częściowo je zagospodarowałem), ale większym kłopotem może być dość skromny rozmiar samego "pola gry" w środku. Mam nadzieję, że na full screenie filmik będzie w miarę komfortowy do oglądania (koniecznie jakość 1080 bierzcie), jak nie, to odpalcie sobie na swoich wypasionych 160 calowych TV.

Jeszcze kurwa SMS-y mi zaczęły przychodzić w trakcie i mnie rozproszyły. Nie czytajcie, to do mnie. Zablurowałem, aby Was nie kusiło xd

Ogólnie sorry za wszelkie niedogodności, ale takie życie na spontanie.

Oczywiście uprasza się o nie wołanie zwycięzcy, by nie odbierać mu EMOCJI z oglądania losowania. Poniższe posty mogą już zwierać spoilery, więc jeśli ktoś chce ich uniknąć, to najpierw oglądać losowanko.

Zwycięzcę zapraszam na PM w celu ustalenia adresu wysyłki, jak również ewentualnego wyboru nagrody z listy bonusowej.