Opublikowano 28 października 20213 l Zasady powinny byc takie jakie narzucil fundator nagrod. Nagroda jest pudelko z niewiadoma i albo bierzecie udzial albo nie, nikt wam nie przystawia pistoletu. Kmiot popelnil ten blad ze dal pole do "negocjacji" a juz poprzednie losowania pokazywaly, ze jak tylko sie da gdzies wsadzic palec to forumowicze wstawia noge. Ok, ja nie biore udzialu wiec moge sobie gadac ale wlasnie z boku to tak wyglada, ze zamiast traktowac to z przymrozeniem oka to kombinujecie jak tu najmniej s t r a c i c. Bo na koncu i tak nie wiecie czy Kmiot toche zwiadl bo wystraszyl sie, ze zart z ryza papieru zadrukowana wujjaszkami bedzie slaby, czy tylko was podpuszcza a w srodku jest Switch.
Opublikowano 28 października 20213 l Autor No po sześciu piwach w sobotę pomysł z Mystery Boxem wydawał się spoko, ale wraz z kacem nadeszły wątpliwości, że po prostu ktoś nie doceni, bo tematyka po prostu nie trafi w gusta. Ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że jest ona na tyle "neutralna", że jeśli ktoś jara się grami nie od wczoraj, to powinno być ok. 29 minut temu, Mejm napisał: ze zart z ryza papieru zadrukowana wujjaszkami bedzie slaby Nie mam drukarki ;/ 30 minut temu, Mejm napisał: w srodku jest Switch Nijak nie pasuje do "seria gier i ikona gamingu". Oficjalnie dementuję.
Opublikowano 28 października 20213 l Autor Oho, ktoś tu nie uwierzył w zapewnienia, że to nie jest Switch?
Opublikowano 29 października 20213 l Autor Dobra, bo pomału muszę zacząć coś planować, więc zamykam listę. W losowaniu udział wezmą: @Rudiok @oFi @marbel007 @Dud.ek @Dante @Moldar @mozi @MichAelis @łom @Grabek @Snake_Plissken @WisnieR @Square @zagul @areka @eloszki @Luqat Jeśli ktoś się chce wycofać (przypominam, że to nie jest Mario, a kilku fanów liczących na łaskotki wąsem Mariusza tu było), to informować, bo losowanie najwcześniej jutro rano. Przy okazji proszę trzech panów (spośród biorących udział) o wybranie sobie flagi jakiegoś państwa, pod banderą którego chcieliby wystartować. Zakładając, że mój wstępny plan jutro wypali w akcji. Kto pierwszy, ten lepszy, potrzebuję trzech flag, bo zabrakło mi kolorów. Kwestia czysto kosmetyczna potrzebna do rozróżnienia zawodników, pozostali będą w jednolitych barwach.
Opublikowano 29 października 20213 l Autor 3 minuty temu, zagul napisał: Eswatini Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka A może zamiast jakichś wymysłów rodem z Fortnajta podrzucisz coś takiego, co będę miał na liście? Prawie 430 pozycji, więc to nie powinno być trudne i z pewnością Ci się uda.
Opublikowano 29 października 20213 l A może zamiast jakichś wymysłów rodem z Fortnajta podrzucisz coś takiego, co będę miał na liście? Prawie 430 pozycji, więc to nie powinno być trudne i z pewnością Ci się uda.No dobrze, to Polska.Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 października 20213 l Autor @MichAelis Kurwa, nie xd Bo się będą pierdolić z Polską. Uwierz mi.
Opublikowano 29 października 20213 l Proponuje Burkina Faso albo Mozambik, piekne ak-47 skrzyzowane z motykami.
Opublikowano 30 października 20213 l Autor Dobra, Czarnogóra Rudioka, Polska Zagula, a Meksyk Ofiego. MichAelis nie wystąpi w kolorze złej Polski, bo to wychodzi na to samo co Polska (zobaczycie to uwierzycie), ale że wkleił też jakiegoś dżentelmena z zespołem Downa, a kolorem zespołu Downa jest czerwony (i granatowy), to MichAelis będzie czerwony. Ktoś jeszcze koniecznie chce pod jakąś flagą zamiast koloru?
Opublikowano 30 października 20213 l Siemka, interesuję się trochę flagami i krajami, mogę też wybrać sobie jakąś flagę po nic? Edytowane 30 października 20213 l przez ciwa22
Opublikowano 30 października 20213 l Autor 31 minut temu, ciwa22 napisał: mogę też wybrać sobie jakąś flagę po nic? W zasadzie możesz sobie wybrać flagę po nic, bo dosłownie nic w zamian nie dostaniesz. Wszakże już po wszystkim. Losowanie się odbyło, zwycięzca jest znany, teraz jeszcze odrobina koniecznej postprodukcji i montażu, a potem wrzucam wyniki. Ale śmiało, wybierz sobie flagę po nic, spełniajmy małe marzenia.
Opublikowano 30 października 20213 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra, chyba nic innego w kwestii montażu nie wymyślę. Podstawowy problem jaki miałem w tym przypadku to wymuszona przez telefonową grę orientacja pionowa i tak też musiałem nagrywać. Trochę obraz przyciąłem i obróciłem, zostały nieładne czarne pasy po bokach (częściowo je zagospodarowałem), ale większym kłopotem może być dość skromny rozmiar samego "pola gry" w środku. Mam nadzieję, że na full screenie filmik będzie w miarę komfortowy do oglądania (koniecznie jakość 1080 bierzcie), jak nie, to odpalcie sobie na swoich wypasionych 160 calowych TV. Jeszcze kurwa SMS-y mi zaczęły przychodzić w trakcie i mnie rozproszyły. Nie czytajcie, to do mnie. Zablurowałem, aby Was nie kusiło xd Ogólnie sorry za wszelkie niedogodności, ale takie życie na spontanie. Oczywiście uprasza się o nie wołanie zwycięzcy, by nie odbierać mu EMOCJI z oglądania losowania. Poniższe posty mogą już zwierać spoilery, więc jeśli ktoś chce ich uniknąć, to najpierw oglądać losowanko. Zwycięzcę zapraszam na PM w celu ustalenia adresu wysyłki, jak również ewentualnego wyboru nagrody z listy bonusowej.
Opublikowano 30 października 20213 l Napiszę tylko, że nikt tak bardzo nie lubi gadżetów okołogrowych jak zwycięzca