Kmiot 13 622 Opublikowano 3 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 Mam nadzieję, że zwycięzcy nam się pochwalą na co przeznaczyli nagrodę. Ot tak, żeby się dodatkowo poznęcać nad przegranymi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Oczywiście Spoiler Ja planuję wziąć Hadesa, tylko, że promka ledwo co się skończyła, więc nie wiem za ile będzie następna. A nagroda już odebrana, jeszcze raz podziękowania dla organizatora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Też jeszcze raz podziękuję. Konto załadowane, teraz czekam na dobre promki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Ale byla tez szansa ze nikt nie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Godzinę temu, creatinfreak napisał: Też jeszcze raz podziękuję. Konto załadowane, teraz czekam na dobre promki. A nie miałeś wziąć Huntdown jak sobie życzył organizator?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 W dniu 28.11.2021 o 15:53, zdrowywariat napisał: Lista zedytowana, kilka postów wcześniej. Zasady się trochę zmieniły, Huntdown nie jest już obowiązkowy. Za dużo komplikacji by było z tymi co już mają, gdyby chcieli się podzielić. Oczywiście grę polecam całym serduszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Ech, czyli Stardew Valley na Switchu jeszcze sobie poczeka na zakup Gratulacje dla szczęśliwców, obstawcie totolotka i faktycznie rzućcie okiem na Huntdown, bo to zacna giereczka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, marbel007 napisał: A nie miałeś wziąć Huntdown jak sobie życzył organizator?? Zasady się trochę zmieniły, nie trzeba, a poza tym Huntdowna można wziąć przecież w promce, będzie więcej gier :). Ja jeszcze polecę Kaze and the Wild Masks, trochę kopiuje od innych, szczególnie z Donkey Konga, w zasadzie wygląda jak gra od dawnego Rare, ale jest świetne, drugi po Huntdownie hidden gem dla mnie. Gra mogłaby być dłuższa, jak za 30e, więc lepiej poczekać na promkę, ale warto sprawdzić w przyszłości, a na razie polecam rzucić okiem na trailer, recki. Pozdrawiam. Edytowane 4 grudnia 2021 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 5 godzin temu, zdrowywariat napisał: Zasady się trochę zmieniły, nie trzeba, a poza tym Huntdowna można wziąć przecież w promce, będzie więcej gier :). Ja jeszcze polecę Kaze and the Wild Masks, trochę kopiuje od innych, szczególnie z Donkey Konga, w zasadzie wygląda jak gra od dawnego Rare, ale jest świetne, drugi po Huntdownie hidden gem dla mnie. Gra mogłaby być dłuższa, jak za 30e, więc lepiej poczekać na promkę, ale warto sprawdzić w przyszłości, a na razie polecam rzucić okiem na trailer, recki. Pozdrawiam. Z szacunku do Ciebie wziąłbym tę grę mimo, że nie wiem nawet co to, skoro ta gierka zainspirowała Cię do giveawaya No ale luz. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 57 minut temu, marbel007 napisał: Z szacunku do Ciebie wziąłbym tę grę mimo, że nie wiem nawet co to, skoro ta gierka zainspirowała Cię do giveawaya No ale luz. Pisał mi w wiadomości, że sprawdzi, a że woli poczekać na promkę, żeby zakupić więcej gier to dobrze, cierpliwość popłaca :). Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 (edytowane) Spokojnie huntdown wleci na najbliższej promocji razem z innymi gierkami. Nie przepadnie nagroda. Poluje też na little nightmares 2. Edytowane 4 grudnia 2021 przez creatinfreak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Dzięki @Kmiot i @creatinfreak fanty dotarły całe i zdrowe Tak jak pisałem po losowaniu, książka ląduje w bonusach do kolejnych giveałejów. Możesz wpisać na listę Kmiot. Fajny ten faceplate od chińczyka, nie jest idealny ale efekt jest bardzo spoko. Sony mogłoby ogarnąć dupę i w końcu wprowadzić to do oficjalnej sprzedaży tak samo jak i panele do konsoli 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Nie jest może idealny odcień ale wygląda spoko. Niech służy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Dzięki jeszcze raz, właśnie fajne jest to że delikatnie się odróżnia od reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Panie a kto teraz robi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 10 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2021 Żeby nie było, że wziął kasę i uciekł to wrzucam pierwszy zakup sponsorowany przez @zdrowywariat. Sprawdzi się dzisiaj czy w ogóle podejdzie. Co jeszcze wpadnie i czy w ogóle to się okaże, bo dalej mam sporo rzeczy do nadrobienia, a na horyzoncie duże tytuły się malują. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2021 15 minut temu, Square napisał: Żeby nie było, że wziął kasę i uciekł to wrzucam pierwszy zakup sponsorowany przez @zdrowywariat. Sprawdzi się dzisiaj czy w ogóle podejdzie. Co jeszcze wpadnie i czy w ogóle to się okaże, bo dalej mam sporo rzeczy do nadrobienia, a na horyzoncie duże tytuły się malują. Mam nadzieję, że się spodoba, ja będę robił drugie podejście, bo często mam tak, że dopiero za drugim, czy nawet trzecim, wkręcę się na amen (HK). Widzę, że ludziom gra się bardzo podoba, więc na pewno każdy powinien sprawdzić. Miłego grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 11 grudnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 No cze, nie zapomniałem o Was. Oddam za mema #29 Może troszkę mroczniejsze tony? Może ktoś ma ochotę wypróbować jedną z najlepszych gier tego roku, ale do tej pory jakoś się do tego nie zmusił? No to wychodzę z pomocną dłonią i zachętą. A zaręczam, że warto. Gra szalenie klimatyczna i przygniatająca nastrojem. Zaprojektowana z polotem i biglem, movement doszlifowany do perfekcji. Odważnie dryfująca w kierunku gatunku rogalików, ale robiąca to z takim wyczuciem i swobodą, że potrafi przekonać nawet nieprzekonanych. Gra nagradzająca za wytrwałość i niezwykle satysfakcjonująca. Stawiająca wysokie, ale z wszech miar uczciwe wyzwanie. Wielokrotnie będziecie drżeli o życie swojej postaci, spocą Wam się dłonie w trakcie intensywnych i nie dających chwili na oddech walk z kapitalnymi bossami. Na zaczerpnięcie tchu będzie moment po starciu. Dzikim, frenetycznym, precyzyjnym. Nowa marka, a te zawsze wypada promować, bo utarte serie nie potrzebują reklamy. Ale my, Gracze, potrzebujemy nowych marek, śmiałych decyzji twórców. I nawet jeśli ostatecznie nie wszystko zagra idealnie, to nic nie dorówna obcowaniu z nowym IP, wkraczaniu na niezbadany grunt z niewiedzą na temat tego, czego możemy się spodziewać. Osobiście już uwielbiam tę grę. Dała mi ogrom emocji, wycisnęła odrobinę nerwowego potu, ale wciąż czułem się wyjątkowo zmotywowany, pobudzony, czujny. Zaintrygowała mnie fabularnie, z zaangażowaniem śledziłem każdy strzępek informacji, a ostatecznie byłem nawet poruszony emocjonalnie. Całkiem nieźle, jak na grę o strzelaniu do różnych stworów. Ale jakim strzelaniu! Gunplay absolutnie uzależniający, soczysty i podbijający nasze stężenie endorfin w organizmie wraz z każdym wystrzelonym nabojem. Pociskowe piekło i niebo zarazem. Arcydzieło, któremu wypada dać szansę. Zapraszam na Atropos, ale nie czujcie się mile widziani. Gra jak widać nowa, w oryginalnej folii, polskie wydanie. Spoiler Zasady giwałeja: Jeśli jesteś tutaj pierwszy raz, to zapraszam do pierwszego posta po ogólne zasady i by nie zadawać głupich pytań. Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić mema związanego z Returnalem. Standardowo: może to być .jpg .gif jakiś krótki filmik, a nawet jakiś efekt własnej twórczej pracy. Może być śmieszny, ale niekoniecznie. Losowanie wstępnie zaplanowane klasycznie na okolice przyszłego weekendu. W razie potrzeby może się przesunąć, bo to trochę spontan i życie pisze różne scenariusze. Możliwy deadline w okolicach piątku (może nawet czwartku), bo to zależy od stopnia przygotowań, które należy poczynić przed losowaniem. Przekażę losowanie w dobre ręce. Wymagania minimalne. Niech losowanie będzie losowe. Jedyne czego wymagam od uczestników to osobistego dopilnowania wyników, bo nikt ich nie zawoła. W skrajnych przypadkach kilku dni bez reakcji nagroda może przepaść. Lista bonusowa z której zwycięzca może (ale nie musi) wybrać sobie dodatkową nagrodę: Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Plakat Secret of Monkey Island - autor: Jakub Różalski, format A1 (841x594mm, kreda mat 130g), zapakowany w tubę. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), #290 (październik 2021), #291 (listopad 2021), *NEW* #292 (grudzień 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra Deus Ex Mankind Divided na PS4. Stan tip-top. Angielskie pudełko, okrągła płyta bez skaz. (sponsor: Rudiok) Gra Star Wars Squadrons na PS4. Gra wciąż w oryginalnej folii. VR opcjonalne. (sponsor: Rudiok) Plakat z Legend of Zelda. Nowy. 91,5x61 cm. Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Legalny klucz Steam na eFootball PES 2021. (sponsor: krzysiek923) Klucz na grę Loop Hero [PC] (sponsor: Ukukuki) Figurka POP! Sonic. Znajomy ze zdjęcia giwałeja do ramki Sonica. Tutaj zdjęcie bez opakowania. Kod na cyfrowe Insurgency: Sandstorm (XBOX) (sponsor: ProstyHeker) *NEW* Książka "Itchy, tasty" czyli nieoficjalna historia Resident Evil. (sponsor: Figuś, gdy już przeczyta swój egzemplarz, więc wysyłka może się opóźnić Niestety wraz z powrotem giwałeja, wraca też lista aktualnie zbanowanych. Stan osobowy i liczbowy taki sam, jak po losowaniu Animal Crossing. Obecnie pauzujący użytkownicy (w nawiasie ilość giveawayów do przeczekania): Pupcio (2) suteq (1) MYSZa7 (3) Dud.ek (4) easye (3) Porzućcie Heliosa i uważajcie na latające wszędzie pociski. 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 Taki klejnot w giveaway'u... No oczywiście organy day 1 ale kto nie grał to nawet niech nie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 mam w cyfrze, tak więc nie biorę udziału 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 Pozostaje pojechać klasykiem, wchodzę w to 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 W kolejnym roku mam nadzieje, że skalperzy mnie nie wyprzedzą swoimi botami na sonkę, dlatego biorę udział 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 Czy to się zalicza? #pdk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 11 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 By się zaliczyło, oczywiście, ale masz bana na jeszcze jedno losowanie, więc niezła próba Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 Nie biorę udziału, bo mam w cyfrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi