Opublikowano 11 grudnia 20213 l Gierka jest na radarze, nie mam w kolekcji jeszcze więc chętnie zapoluję
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Nie lubię growych pętli, ani nie przepadam umierać w gierkach. Jednak klimat bardzo mnie jara, więc jak bym wygrał to z chęcią zatańczę
Opublikowano 13 grudnia 20213 l Returnal, tyle dobrych wspomnień... Zdecydowanie moje GOTY 2021, więc memika chętnie dodam. Udziału w losowaniu nie biorę
Opublikowano 17 grudnia 20213 l 5 minut temu, creatinfreak napisał: Za namową @benito82pl pierwszy zakup z giveaway @zdrowywariat Miłego grania.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Standardowo: Proszę nie wołać zwycięzcy. Poniższe posty mogą zawierać spoilery.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Kocham Cię typie! Wspaniałe są te Twoje losowania. Gloria victis! Ten tytuł to absolutne złoto.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Gratulacje dla zwycięzcy oraz drugiego i trzeciego miejsca, aby Returnale wam służyły.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Gratki! Miłego wkur.... eksplorowania nowej planety babom. Świetna gra
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 1 godzinę temu, WisnieR napisał: Ta choinka zasłaniająca pół telewizora Ale jak ty miales pralke w salonie to spoko?
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Autor 1 godzinę temu, WisnieR napisał: Ta choinka zasłaniająca pół telewizora Święta to czas spędzany na śpiewaniu kolęd w gronie rodziny, a nie na oglądaniu TV. Mama twierdzi, że "jej nie przeszkadzają gałęzie na pół ekranu" xd
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Ale jak ty miales pralke w salonie to spoko?No ale na święta ją wyniosłem bo nie było miejsca na choinkę.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l no już myślałem, że na tym trzecim się uplasowałem po dwóch pierwszych literach
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Najlepsze życzenia dla Maminki! ps co to za aranż kolędy w tle? Jakiś własny mix czy gdzieś pod linkiem będzie?