Opublikowano 21 lutego 20223 l Co prawda jeszcze PS5 ale już czekam tylko aż wejdzie z czymś konkretnym a nie ze smieciami, więc jeśli można to na Returnala bym się zapisał. Była by to gierka na początek przygody z nową konsolą.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Zaginione dziedzictwo!Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 lutego 20223 l Jestem, jestem Jutro losowanko Jakis pomysł gdzie wrzucic filmik? Bez zakladania konta itd. Yt, twitche i inne odpadaja.
Opublikowano 25 lutego 20223 l Najpierw Returnal bedzie losowany. Zapisy max do 17.00. Nastepnie Dziewictwo Dajcie tylko troche czasu na ogarniecie filmiku i siebie Do 18.00 powinienem sie wyrobic.
Opublikowano 25 lutego 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jestttt Na szybko all bo Elden czeka w napedzie. Zwycięzcą gratuluję i proszę o adresy wysylek do paczkomatu
Opublikowano 25 lutego 20223 l Krótka piłka, nawet człowiek nie ma żalu, że nie wygrał. Gratki dla zwycięzców.
Opublikowano 25 lutego 20223 l Wezyr nie powinien tego dostać, on stawia nowe Tomb Raidery nad Uncharted
Opublikowano 25 lutego 20223 l Nastepny konkurs juz tez w glowie mam. Ale to juz cos innego bedzie. Czasu tylko potrzebuje.
Opublikowano 25 lutego 20223 l Kmiot - „takiego pecha jak mozi to nikt nie ma” Widzisz Kmiocie jak trzeba kręcić kołem?
Opublikowano 25 lutego 20223 l O, akurat wstrzymywałem się z ograniem ostatnich dwóch Unchartedów czekając na wersję na PS5.