Kmiot 13 622 Opublikowano 19 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 Przesyłki przygotowane, zarejestrowane, opłacone (Panowie wybrali Paczkomat), jutro po pracy postaram się wrzucić do skrytek. Czekam jeszcze na odzew od Figusia z adresem. Wiolku postąpił bardzo wspaniałomyślnie, odstępując koledze wersję PS5. Wersja PS4 oferuje darmowy upgrade, ale za to jest bardziej uniwersalna, bo można ją odpalić też na starej generacji, hehe. Przy okazji zaktualizowałem listę banów i proszę o poprawienie mnie, jeśli gdzieś się pomyliłem, bo trochę czasu minęło: MYSZa7 (1) Dud.ek (2) easye (1) zagul (2) balon (5) Wiolku (3) Figuś (7) Panom odjąłem po -1, Pupcio wypada z listy banów. Balon druga wygrana (wcześniej lampka Grzybek), więc ban na 3+2 losowania. Wiolku pierwsza wygrana, więc ban na 3 losowania. Figuś to trochę bardzie skomplikowana kwestia, bo losowanie książek (które wygrał) nie było obarczone piętnem bana. W takim razie to trzecia wygrana (wcześniej Dark Soulsy i pad 8BitDo Pro) więc 3+2+2=7 losowań przerwy. Jakiś czas nie wygra, hehe. Pełna lista giwałejów, zwycięzców itd. do wglądu w pierwszym poście. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 19 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 Pupciowi możesz dodać +1 do kolejki za szkalowanie wiedzmina w wiadomym temacie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 19 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 Kmiot może dodać mi nawet +20 a i tak wygram coś przed tobą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 19 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 Godzinę temu, oFi napisał: Pupciowi możesz dodać +1 do kolejki za szkalowanie wiedzmina w wiadomym temacie hehe Przecież szkalowanie Wiedźmina to istota tamtego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 20 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 @balon@Wiolku@Figuśpowinniście być poinformowani mailem, bo paczki weszły do paczkomatu. Gdyby nie, to dajcie znać, będziemy interweniować. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 331 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 2 minuty temu, Kmiot napisał: @balon@Wiolku@Figuśpowinniście być poinformowani mailem, bo paczki weszły do paczkomatu. Gdyby nie, to dajcie znać, będziemy interweniować. Jeżeli DZ to ty, to u mnie nadano, ale pewno dziś zmieni się statu i będzie do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Maila jeszcze nie dostałem, ale w apce króla inpostu już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 20 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 No, może trzeba czekać aż kurier da etykietę, bo ja nie mam drukarki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 nie stresuj się, już wiele razy nadawałem bez etykiety i bez cyrków dochodziło do adresata Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 A potem będzie gdzie moja paczka i cyk minusik na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 chyba Ty Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 To by trzeba było najpierw wygrać coś drugi raz, ale pierwsza nagroda została spożytkowana dogłębnie, także dziękuje pan Kmiot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 168 Opublikowano 20 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Pamiętamy, jak zgarnąłeś 200zł w giwałeju u zdrowego wariata po czym go wyjebałeś z forum. Majstersztyk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Sam chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Lepiej poczytajcie o zdychającym sejwie w 19-21dniu gry XD do teraz tego nie spatchowali. Nie każdemu sie trafia, ale sporo ludzi o to płacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 20 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Już do nich napisałem. Odpisali, że naprawią zanim nagrody dojdą do adresatów, więc spoko loko. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Na pewno. Ale i tak bym pograł, wystarczy podobno robić backupa sejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 6 godzin temu, Figuś napisał: Pamiętamy, jak zgarnąłeś 200zł 6 godzin temu, Square napisał: nagroda została spożytkowana dogłębnie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 331 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 2 godziny temu, Plugawy napisał: Lepiej poczytajcie o zdychającym sejwie w 19-21dniu gry XD do teraz tego nie spatchowali. Nie każdemu sie trafia, ale sporo ludzi o to płacze. Dobra trzeba sprzedać z zyskiem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2022 JEST! Jestem gotowy na promieniowanie i stres po zabiciu nożem zmutowanego osła. Dziękuję @Kmiot - jesteś wielki! A serio to odpalę po skończeniu Eldenka, Keny i Control xd 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 21 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2022 Czy po metronidazolu faktycznie zbiera się na wymioty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 21 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2022 Do mnie również dotarła cała i zdrowa 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2022 37 minut temu, BRY@N napisał: Czy po metronidazolu faktycznie zbiera się na wymioty? Na dobre sranie 4 x dziennie, które wydala nagromadzenie promieniowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Tęsknili czy nie, gotowi czy nie - nadchodzę. Oddam za mema #31 To będzie edycja mocno nostalgiczna i nieprzesadnie wartościowa, ale lepszej okazji dla uczczenia tej marki może już nie być. Bo wielu z nas się wraz z nią wychowywało. Miało styczność z komiksem, serialem animowanym, zabawkami, grami. O czym mowa? Za chwilę. Bo będąc kilkulatkiem miałem na podwórku/osiedlu dość poważne wykopy. Nie wiem, chyba nową kanalizację stawiali, albo coś. Rzecz w tym, że to była prawdziwa okazja dla nas - mnie i moich kolegów - by pobawić się w nowym otoczeniu. Przez "nowe otoczenie" mam na myśli głębokie doły, wręcz okopy i równie wysokie hałdy ziemi na ich obrzeżach. Wręcz wymarzone środowisko do zabawy w wojnę, lekkomyślne skoki oraz pierwsze próby kosztowania piwa. Siedzieliśmy w tych dołach i praktycznie pod oknem rodziców, a jednak poza ich zasięgiem sprawdzaliśmy o co cały ten hałas z piwem. O fuj, jakie to niedobre. Ty wypij. Ja nie chcę, to ohydne. Weź wylej i wracamy do zabawy. Więc wracaliśmy do spraw, które rzeczywiście dawały nam szczęście. Wcielaliśmy się miedzy innymi w Wojownicze Żółwie Ninja, ja byłem Rafaelem, bo mój ojciec własnoręcznie stworzył mi z drobnych listewek dwa sztylety. Tato umarł, sztylety zaginęły, ale pamięć pozostała. Detale, detale, detale. Byłem Raphem, choć większa sympatią zawsze darzyłem Leo i Dona. Nieważne. Wykopy były naszymi kanałami. Walczyliśmy z niewidzialnymi wrogami, bawiliśmy się przy tym wyśmienicie. Dzieciństwo jest jak narkotyk - trudno zrozumieć na jakich zasadach działało, ale działało zaskakująco skutecznie. Wystarczał entuzjazm, odrobina wyobraźni i absolutnie nic nie było w stanie nas przekonać do powrotu do domu. Woleliśmy do późna siedzieć w wykopanych w ziemi dołach, z obdartymi kolanami, łokciami i piachem w trampkach. Bez sensu, ale wspaniałe uczucie. A Wojownicze Żółwie Ninja wtenczas przewijały się przez nasze życie w różnych aspektach. Pamiętam wakacje nad morzem, gdzie czytałem komiks z Turtlesami. Pamiętam szał na kolekcjonowanie naklejek z Turtlesami i moment, gdy w jednym z chodnikowych "kanałów" zauważyłem upuszczoną przez kogoś naklejkę, będącą poza zasięgiem ręki. Bo krata i ponad metr głębokości. Tak blisko, a jednak tak daleko. Pamiętam figurki Zółwi, które oszałamiały jakością oraz onieśmielały finansowo. Turtlesy ostatnio wróciły. Dały trochę radości, choć branży nie odmieniły. Ale ja niezwykle lubię oraz cenię takie inicjatywy oraz powroty. Wbrew wszystkiemu dopinguję takim przedsięwzięciom. Dlatego długo się nie zastanawiałem i mam dla Was grę realnie wartą 50 złotych, choć lekkomyślnie (tak jak podczas susów przez tamte wykopy) wydałem na nią więcej. No i mam ją w dwóch wariantach platformowych, więc w ogóle jestem mało ekonomiczny. Ale skoro inflacja wpierdala moje oszczędności dzień po dniu, to może lepiej się ich pozbyć, hehe. Wydania na Xboxa nie ma, bo jest "za darmo" w Gamepassie. A że nie wyobrażam sobie, by ktoś miał Xboxa nie mając jednocześnie abonamentu, to moja lekkomyślność ma swoje granice i tego wydania po prostu nie oferuję. Teenage Mutant Ninja Turtles: Sherdder's Revenge (PS4 + Nintendo Switch) Obie gry są nowe, choć pozbawione przez mnie folii, aby obniżyć ich wartość, gdyby ktoś próbował je po prostu spieniężyć (choć nikogo o to oczywiście nie podejrzewam!). Obie w ramach bonusów mają symboliczną instrukcję oraz breloczek w kształcie pizzy. Niestety, nie takiej: Spoiler Zasady giwałeja: tak jak pisałem kilka miesięcy temu - wraz z kolejnymi edycjami trochę za bardzo poluźniłem lejce i poza pojedynczymi przypadkami dopuszczałem do losowania praktycznie wszystkich. Teraz chciałbym powrócić do źródeł z początku tematu i bardziej się przyłożyć do weryfikacji ewentualnych chętnych. Więc przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania są gierki, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowszy niż do tej pory, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść. Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić mema związanego z Turtlesami, wybrać preferowaną platformę (może być "obojętne" wtedy przydzielę go tam, gdzie aktualnie będzie mniej chętnych = większa szansa na wygraną) oraz napisać, którego Żółwia lubi najbardziej. Losowanie klasycznie planuję na okolice przyszłego weekendu. Może piątek, może sobota, może niedziela, nie wiem. Generalnie polecam się nie ociągać ze zgłoszeniami i do czwartku zadeklarować. Później nie daję już gwarancji czy nie będzie za późno, bo lada moment mogę zamknąć listę zgłoszeń. Uwaga, kolejność zgłoszeń może mieć znaczenie - w sensie, że im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej dla Ciebie. powyższe wynika z faktu, że mam już wstępny plan na losowanie, ale nie wiem czy dojdzie on do skutku, więc jeśli ktoś ma ochotę oraz pomysł, to chętnie odstąpię mu ten zaszczyt. standardowo jedyne czego wymagam od uczestników, to osobistego dopilnowania wyników losowania, bo nikt ich nie zawoła - zwycięzcy muszą sami się do mnie zgłosić. Jeśli będą się z tym za długo ociągać, to w ostateczności zostawiam sobie prawo przekazania nagrody komuś innemu. Oczywiście laureaci oprócz nagrody będzie mógł wybrać sobie nagrodę bonusową. Lista może się okazać mocno nieaktualna, wszak nie wszystkie fanty są w moim posiadaniu (niektóre są wciąż u darczyńców). Więc w razie czego będziemy konsultować. Pewne nagrody (te, które mam na podorędziu, bądź potwierdzone przez sponsorów) zaznaczyłem pogrubioną czcionką. Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Plakat Secret of Monkey Island - autor: Jakub Różalski, format A1 (841x594mm, kreda mat 130g), zapakowany w tubę. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), #290 (październik 2021), #291 (listopad 2021), #292 (grudzień 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra Deus Ex Mankind Divided na PS4. Stan tip-top. Angielskie pudełko, okrągła płyta bez skaz. (sponsor: Rudiok) Gra Star Wars Squadrons na PS4. Gra wciąż w oryginalnej folii. VR opcjonalne. (sponsor: Rudiok) Plakat z Legend of Zelda. Nowy. 91,5x61 cm. Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Legalny klucz Steam na eFootball PES 2021. (sponsor: krzysiek923) Klucz na grę Loop Hero [PC] (sponsor: Ukukuki) Kod na cyfrowe Insurgency: Sandstorm (XBOX) (sponsor: ProstyHeker) Książka "Itchy, tasty" czyli nieoficjalna historia Resident Evil. (sponsor: Figuś) Gra Fade to Silence na PS4. Pudełko lekko pęknięte. Gra w stanie idealnym. Okładka ANG/FRA. *NEW* Gra Chernobylite na PS5. Sponsor: Figuś *NEW* Zestaw naklejek Super Mario Bros. Zdjęcia: Przód + Tył *NEW* Gra Asterix & Obelix XXL2 na PS4. Używana, ale w bardzo dobrym stanie. Sponsor: BRY@N *NEW* PSX Extreme #300 (okładka MGS/Halo). Sponsor: second *NEW* Gra Max Payne 3 na X360. Sponsor: creatinfreak *NEW* PSX Extreme #300 (okładka Tomb Raider) + pamiątkowe obrazki/pocztówki(?). Foto. Sponsor: BRY@N Na koniec tradycyjna lista graczy wykluczonych z zabawy (w nawiasie liczba giwałejów do przeczekania): MYSZa7 (1) Dud.ek (2) easye (1) zagul (2) balon (5) Wiolku (3) Figuś (7) Turtle Power, c'nie? 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Jak można to PS4 niby jest w Gamepassie ale co swoje to swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi