Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 282,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano
  • Autor

@Figuś dodane, dzięki. 

Książka nadal aktualna czy znalazła inny rynek zbytu?

Opublikowano
9 minut temu, Kmiot napisał:

@Figuś dodane, dzięki. 

Książka nadal aktualna czy znalazła inny rynek zbytu?

oo widzisz też dodaj

Opublikowano

A faktycznie, sorki nie doczytałem.

Leonardo - w ramach hołdu ostatnio prawie całego cyberpunka przeszedłem kataną :daddy:

Opublikowano

Jakby co to Leo i na PS.

d8rftoc-e951db7b-f5f3-4825-b63a-449feee1

Jakby było o jedną osobę za dużo do wymyślonego losowania to mogę odstąpić.

Opublikowano

Mój ulubiony to oczywiście Donatello

Wersja sonowska PS4

Dam coś równie interesującego co mem związanego z tematem:

Intro zrobione tak z dusza, że czasem sobie odpalam to porównanie.

Spoiler

to yebnięcie Splintera to jest obejma x100 :obama: 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Wersja Switchowa. Najlepszy żółwiór to oczywiście Rafaello, bo wywija dwoma saikami, a z tą bronią mam od dłuższego czasu bliską styczność :)

dank-memes-teenage-mutant-ninja-turtles-the-smell-of-vanilla-extract-the-taste-of-vanilla-extract.jpeg

Opublikowano

w zabawie nie biorę udziału, ale mema mogę wrzucić

Superneky (superneky) - Profile | Pinterest

Opublikowano

Ulubiony oczywiscie Raph, najbardziej narwany  i brutalny.

Team switch.

Screenshot_20220807-134726_Firefox.thumb.jpg.527a4029642bbe01a548dd8aedb0ecb0.jpg

Opublikowano
  • Autor

Do bonusów dołącza zestaw wysokiej jakości naklejek z wąsatym spermiarzem.

IMG_20211120_231013.thumb.jpg.779330c21bea33ffd6518fe4ff646e42.jpgIMG_20211120_231031.thumb.jpg.e5681ef85a9e7bd11de172361db7f49a.jpg

Opublikowano
  • Autor

Zrobione. Dziękuję w imieniu swoim i potencjalnego zwycięzcy.

Opublikowano

Można? 

Donatello jbc. 

Screenshot_20220809-204830_Facebook.thumb.jpg.210891f2c7f12b1e8321dab30a2e1e82.jpg

Opublikowano

Rafael. A zamiast mema napisze, ze bylem przebrany za tego zolwia na balu przebierancow w pierwszej klasie SP. Kostium skladal sie z niebieskiego (xD) dresu, czarnego paska mamy z doklejonym tasma klejaca kolkiem z literka R, fluorescencyjnym mieczem wsadzonym za ten pasek, przypominajacym ten he-mena a nie sai (nie wiedzialem nawet ze to sie tak nazywa) oraz okraglego kawalka bristolu pomalowanego w duza kratke i rowniez zatknietego za ten pasek imitujacego skorupe. Matka dzien wczesniej, poznym wieczorem to wycinala bo sie nie moglem zdecydowac kim w koncu chce byc, no nie byla zachwycona xD Takze powiedziec, ze przypominalem cos na ksztalt zolowia niinja to nie powiedziec nic. Nawet przepaski nie mialem chyba. I gdzies jest nawet zdjecie.

Nie biore udzialu.

Opublikowano

Tych co nie umieją czytać i nie podają żółwia albo platformy to bym automatycznie nie brał pod uwagę w konkursie.