Opublikowano 6 sierpnia 20222 l Autor @Figuś dodane, dzięki. Książka nadal aktualna czy znalazła inny rynek zbytu?
Opublikowano 6 sierpnia 20222 l 9 minut temu, Kmiot napisał: @Figuś dodane, dzięki. Książka nadal aktualna czy znalazła inny rynek zbytu? oo widzisz też dodaj
Opublikowano 6 sierpnia 20222 l A faktycznie, sorki nie doczytałem. Leonardo - w ramach hołdu ostatnio prawie całego cyberpunka przeszedłem kataną
Opublikowano 6 sierpnia 20222 l Jakby co to Leo i na PS. Jakby było o jedną osobę za dużo do wymyślonego losowania to mogę odstąpić.
Opublikowano 6 sierpnia 20222 l Mój ulubiony to oczywiście Donatello Wersja sonowska PS4 Dam coś równie interesującego co mem związanego z tematem: Intro zrobione tak z dusza, że czasem sobie odpalam to porównanie. Spoiler to yebnięcie Splintera to jest obejma x100 Edytowane 6 sierpnia 20222 l przez oFi
Opublikowano 7 sierpnia 20222 l Wersja Switchowa. Najlepszy żółwiór to oczywiście Rafaello, bo wywija dwoma saikami, a z tą bronią mam od dłuższego czasu bliską styczność
Opublikowano 7 sierpnia 20222 l Ulubiony oczywiscie Raph, najbardziej narwany i brutalny. Team switch.
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Autor Do bonusów dołącza zestaw wysokiej jakości naklejek z wąsatym spermiarzem.
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Możesz jeszcze do bonusów dorzucić Asterix & Obelix XXL2 na PS4. Używana ale w bardzo dobrym stanie
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Autor @MichAelis rozumiem, że preferowany żółw to Mike? @Rudiok platforma jaka?
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Rafael. A zamiast mema napisze, ze bylem przebrany za tego zolwia na balu przebierancow w pierwszej klasie SP. Kostium skladal sie z niebieskiego (xD) dresu, czarnego paska mamy z doklejonym tasma klejaca kolkiem z literka R, fluorescencyjnym mieczem wsadzonym za ten pasek, przypominajacym ten he-mena a nie sai (nie wiedzialem nawet ze to sie tak nazywa) oraz okraglego kawalka bristolu pomalowanego w duza kratke i rowniez zatknietego za ten pasek imitujacego skorupe. Matka dzien wczesniej, poznym wieczorem to wycinala bo sie nie moglem zdecydowac kim w koncu chce byc, no nie byla zachwycona xD Takze powiedziec, ze przypominalem cos na ksztalt zolowia niinja to nie powiedziec nic. Nawet przepaski nie mialem chyba. I gdzies jest nawet zdjecie. Nie biore udzialu.
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Tych co nie umieją czytać i nie podają żółwia albo platformy to bym automatycznie nie brał pod uwagę w konkursie.