Opublikowano 9 sierpnia 20222 l PS4 Przez chwilę byłem tą 8. osobą w Polsce co ma Switcha, ale musieliśmy się rozstać PS Ja też mam flashbacki z Wietnamu niczym @Mejm jak to na zabawie szkolnej w 1 klasie miałem maskę któregoś żółwia i czułem się niezniszczalny jak wywijałem kijem, no i wiadomo, że patrzyli jak na debila.
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Ja w podstawówce bylem żółwiem takim prawdziwym, bo mama ostatnie grosze wydała na wypożyczenie tego stroju żółwia. Najlepsze bylo to, że nie byłem jedynym żółwiem w klasie z wypożyczonym strojem także doszło do zlowieszczych wymian spojrzeń i pojedynków na styropianowe miecze. Niestety miecze nie przetrwały i trzeba bylo karę płacić za zniszczone akcesoria
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Mój ulubiony to Leonardo... Właśnie zdałem sobie sprawę, że mój syn podświadomie też go by lubił, bo był... Niebieski A skoro niebieski to PS4
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Można by zrobić forumkową imprezę w klimacie żółwi ninja. Mejm, Rudiok i oFi z ekipą Ten pies Blubera co gryzł Rozi
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Ja bardzo chętnie bym się pojawił jak ŻÓŁW Donatello na imprezie PSX EXTREME na jubileuszu. Nawet bym zapłacił wysoką składkę wejściową. Tylko Redaktor Naczelny naszej ukochanej gazety o konsolach musiałby pomyśleć o organizacji
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 40 minut temu, Kmiot napisał: @second mordo, zgłaszasz udział czy tak dla hecy memujesz? Nie biorę udziału, ale chętnie dorzucę nr 300 szmatławca z okładką MGS do listy bonusowej. Ewentualnie jak ktoś chce nr 300, ale nie ma gustu i dobrego smaku i woli okładkę z Halo, to mogę zamiast MGS wysłać Halo.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l @Kmiotoferuje do puli nagród dodatkowych dać Max Payne 3 w wersji na x360.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Siemka ofi bierze udział? Bo nie wiem czy się zgłaszać żeby pokazać żółwią dominacje nad chłopem i wygrać tą kozacką gierke
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Tak, w wersji PS4, więc proszę tu tabeli słiczowców nie zapychać sztucznym tłumem w postaci 1 (słownie: jednego) Pupcia
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Mój ulubiony żółw to Leonardo gdyż ma dwie kozackie katany. Wybieram wersje typu obojętna żeby w razie wygranej wc0rwić bzdurasa albo ofiego
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Autor 43 minuty temu, creatinfreak napisał: @Kmiotoferuje do puli nagród dodatkowych dać Max Payne 3 w wersji na x360. Maksymilian Ból zawsze na propsie. Dodam po pracy, dziękuję. Przy okazji zapytam: ta książka Gears of War nadal aktualna?
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 10 minut temu, Pupcio napisał: żeby w razie wygranej wc0rwić bzdurasa albo ofiego I myk, dzisiaj będziesz miał dyżur w szafie w mojej sekcie na spółę z Kryśką
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Kmiot napisał: Maksymilian Ból zawsze na propsie. Dodam po pracy, dziękuję. Przy okazji zapytam: ta książka Gears of War nadal aktualna? Tak książeczka aktualna.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Pupcio jest fałszywym fanem żółwi. No nie wiem czy powinienem zostać dopuszczony
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Autor Generalnie krótka piłka z mojej strony i piszę jak jest. Potrzeba jeszcze dwóch chętnych, aby było idealnie. Aktualnie mamy 7 chętnych na PS4, 5 chętnych na Switcha i dwóch zawodników, którzy zostawili mi wolną rękę i mogę ich przydzielić gdziekolwiek (aktualnie pasują do Switcha). Celem jest po 8 zawodników, bo z taką ilością mogę zrobić cokolwiek, nawet coś w rodzaju turnieju (ćwierć-, pół- i finały), a przy tym wszystkich potraktować uczciwie w szansie na wygraną. Więc dwóch chętnych i z automatu zamykam listę. Obie platformy mają po jednym wolnym miejscu, z tym, że jeśli będzie akurat dwóch preferujących Switcha, to też nie problem, bo wtedy do PS4 przerzucę któregoś z dwóch panów, którym to obojętne.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Autor No ale z forumową aktywnością u kolegi to mogłoby być lepiej. Powiedzmy, że jak nie będzie innych chętnych, to przymknę oko?
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Autor Ty aktualnie masz jeszcze bana? Chyba że się pomyliłem w obliczeniach?
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Ofi nie tak dawno jarał się intrem do żółwi z jakiejś obesranej wersji z lat dwutysięcznych(zamiast OG 80), więc nie wiem, czy to jest człowiek godny zaufania. Powiedzmy, że mogło być gorzej, mógł wrzucić te ostatnie gówna z netflixa, ale nadal jest to coś więcej niż wykroczenie.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Ja też lubie te żółwie z 2008 Otwórzcie głowy a nie utknęliście w latach 80'