Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Wyniki już mam, żeby nie było wątpliwości, ale muszę się pobawić w "postprodukcji", aby było przejrzyście. Możliwe, że wieczorem będą, ale nie obiecuję, bo nie wiem jak z czasem u mnie. Jak nie, to jutro. Stay tuned i kałabanga. 8 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Szykuj się ofi Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Jeszcze nigdy nie wygrałem, moze tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 19 minut temu, Pupcio napisał: Szykuj się ofi Garnitur wyprasowany, szczęśliwe majtki juz założone. Czekam na spektakl gdzie Ci doopa pęka a usta pełne kolan Szykujcie plusiku lepiej dla Pana @Kmiot a minusiki dla podrabianego fana żólwi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Ok, lecimy, mam nadzieję, że bez wpadek. Macie coś do pooglądania na wieczór. Zwycięzcom gratuluję, pechowcom życzę szczęścia w przyszłości i miłości. Parę kwestii organizacyjnych i przypomnień. dźwięk trzeszczy, ale tylko przez kilkanaście pierwszych sekund. Chyba mikrofon się "regulował". Ulżyło mi, gdy pierwszy raz oglądałem xd laureatów klasycznie zapraszam do mnie na PM z danymi adresowymi i wyborem nagrody bonusowej (można, ale nie trzeba). Kto pierwszy, ten pierwszy wybiera. Takie reguły i nikt Was nie zawoła, trzeba samemu upilnować kwestii. przypomnę też, że jest już możliwość wysyłki InPostem (paczkomat lub kurier do domu), bo wiem, że większość preferuje ten sposób. Oczywiście mogę również wysłać klasyczną Paczką Pocztową, gdyby ktoś miał taki fetysz. proszę nie wołać zwycięzców (@ksywa), aby nie psuć im niespodzianki. Poniższe posty mogą zawierać spoilery za które nikt nie bierze odpowiedzialności, więc jeśli ktoś woli ich uniknąć, to najpierw niech ogląda losowanie. I pamiętajcie: TO JESZCZE NIC NIE ZNACZY. 10 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Tak mało brakowało gratulacje dla zwycięzców. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Gartulacje dla zwycięzców. Emocji co nie miara, a pierwsze walki dla wersji na pstryka @Kmiotnie zawodzi i jak zwykle super turniej / losowanie. Coś czuję, że jakbym kwadrata dojechał to finał bym wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Dokładnie tak by było Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Kmiot, pozwól że spytam - dlaczego robisz nam te konkursy? Przecież to droga zabawa, nie wspominając nawet o czasie i organizacji poszczególnych losowań, wysyłek itd. Giga respekt, ale jestem po prostu ciekaw co cię motywuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Uśmiechy forumowiczów i widok jak ofi dostaje wpierdol w każdym jednym giwałeju 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Teraz, Pupcio napisał: Uśmiechy forumowiczów i widok jak ofi dostaje wpierdol w każdym jednym giwałeju Póki co ja też dostaje wpierdol w każdym jednym , po drugie nie wtryniaj się mlody taknieco? Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Gratulacje dla zwycięzców pozostaje sobie tylko pizzę na pocieszenie zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Ja pierdole z bzdurasem przegrałem o pixela Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Wooooooow! Cóż za emocje do samego końca! Chwała zwyciężonym... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 38 minut temu, Square napisał: Tak mało brakowało gratulacje dla zwycięzców. Nie, no co Ty Gratulacje dla wygranych, emocje były takie, że aż moja partnerka przerwała oglądanie serialu, żeby zobaczyć giwałaja! Panie Kmiotu, jakby co to w takich emulatorkach można sobie strzelić sejwa np. na ekranie wyboru postaci - po walce load i nie trzeba oglądać tego skurwiałego loga Konami. Taki hint, może mądry, może głupi, nie wiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 530 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Fachowo to się chyba nazywa "fart nowicjusza" Wielkie pozdro dla żółwia ninja Donatello1991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Coś w tym jest, bo też wygrałem przy pierwszym starcie. Tak sam miał chyba Wezyr(?) w wrestlingowym turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 32 minuty temu, maciucha napisał: Kmiot, pozwól że spytam - dlaczego robisz nam te konkursy? Przecież to droga zabawa, nie wspominając nawet o czasie i organizacji poszczególnych losowań, wysyłek itd. Giga respekt, ale jestem po prostu ciekaw co cię motywuje. Sam sobie zadaję podobne pytania xd Nie mam sensownej odpowiedzi. Nie wiem. W sumie daje mi to trochę przyjemności, czasem miło przełamuje rutynę codzienności, pobudza kreatywność, zajmuje odrobinę czasu, ale nie powiedziałbym, że jest on stracony. Lubię gry, lubię to forum, lubię Was, więc chyba staram się to jakoś połączyć. A może po prostu jestem niezrównoważony i walczę z jakimiś wewnętrznymi demonami. Chuj wie, trudno wyczuć. 28 minut temu, Bzduras napisał: Panie Kmiotu, jakby co to w takich emulatorkach można sobie strzelić sejwa np. na ekranie wyboru postaci - po walce load i nie trzeba oglądać tego skurwiałego loga Konami. Taki hint, może mądry, może głupi, nie wiem. No sensowne, sensowne, nie pomyślałem o tym. W ogóle to chciałem ustawić walki na jedną rundę i okazało się, że nie da rady. A soft reset zajmował w sumie niewiele czasu, więc za bardzo nie kminiłem jak to ulepszyć, uznałem, że przynajmniej będę miał czas na notatki w drabince xd 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 marbel ty button masherze Fajny turniej, dobrze wszedł do piwka. Good job 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 379 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Jakby to powiedział Godfather "Pewnego dnia, ten dzień może nigdy nie nadejść, poproszę was o przysługę, ale do tego czasu traktujcie to jako prezent". Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Dobre byly te pojedynki na zyletach. Chociaz jak Wojtas tam kogos zgwalcil prawie na perfecta w 10s tez spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2022 Cytat Pupcio dostaje popupcie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2022 Gratulacje dla zwycięzców i dla organizatora za niezwykle pomysłowe losowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2022 Ale dostałem szybki wpierdol . Gratulacje dla zwycięzców Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi