Figuś 21 168 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 ktoś cie w chuja robi Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 Sprawdź, może wygrałeś iphone'a ! Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 331 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 32 minuty temu, WisnieR napisał: Sprawdź, może wygrałeś iphone'a ! Albo suszarkę LG! Spoiler tylko na uj mi jak mam lepszą BOSCHa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 25 września 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 Takie kwestie zwykłem załatwiać w soboty, ale wczoraj miałem ciekawsze rzeczy do roboty, hehe. I nie chodzi o seks. Koniec końców losowanie nakręciłem dzisiaj, w dość spartańskich warunkach i bez fajerwerków wizualnych, ale możliwe, że wyszło dość emocjonująco. Przy okazji chciałbym zaprosić na forumkowy Discord, gdzie zajmujemy się m.in. ustawianiem wyników tych losowań. Więc warto. Standardowo proszę nie wołać zwycięzcy, aby nie odbierać mu emocji. Po wszystkim zapraszam go na PM w celu podania danych adresowych (inPost, Poczta Polska) i wyboru opcjonalnej nagrody bonusowej. Poniższe posty mogą już zawierać spoilery, więc najpierw seans. Reszcie uczestników dziękuję i pocieszcie się faktem, że przynajmniej nie macie bana na kolejne losowania. 10 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 Jezu moje serce. Jestem za stary na takie emocje Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 074 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 widać napracowanko, gloria victis! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 Tylko coś się popsuło bo nie wygrałem :0 Kmiot mówiłeś że za te fotki okemi jest już moje Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 Jakby nie patrzeć byłem pierwszy, w dodatku przed użytkownikiem pupcio, więc czuję się spełniony Gratki dla zwycięzcy i czapa z głowy dla pana Kmiota, oglądało się na szpileczkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 Wypadło tak, że oglądałem na tronie. Dawno tak dobrego wypróżnienia nie miałem. Trochę bałem się wstać, filmik długi i nogi zdrętwiały. Gratulacje dla zwycięzcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 Bardzo spodobał mi się easter egg na dnie miski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 Gratulacje dla zwycięzcy i oczywiście najważniejsze że pupcio-yamcha nie wygrał swojej ulubionej gry hehe. Ale będę dzisiaj mocno chrapał z tego tytułu, mam nadzieje ze bedziesz mnie tam u siebie na kwadracie słyszał pupcio, tylko uchyl okno hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 30 września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 września 2022 Czy ktoś byłby zainteresowany zgarnięciem Borderlands Handsome Collection na PlayStation (region NA)? 2K/GBX stwierdzili, że stare gry to będzie dobra nagroda dla fanów serii z okazji 10 rocznicy BL2 Jakby byli jacyś chętni na udział w losowaniu to wrzućcie mema związanego z serią Borderlands, jak nie to gra poleci na listę bonusową albo do pierwszej zainteresowanej osoby. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 Super losowanie. Zapomnialem juz jaka ta poczatkowa muzyka z Okemi jest swietna i zapowiada fantastyczna przygode. I ten marker do ustawienia wiadra xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 @Square 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 22 października 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 października 2022 Cześć, szybki strzał, może ktoś reflektuje, bo darmowa gierka w sumie, nie. ODDAM ZA MEMA #33 Chciałbym jakoś zachęcić do udziału w rywalizacji o tę grę, ale sam jeszcze się z nią nie zapoznałem, więc nie będę świrował pawiana i polecał w ciemno. Ogólne opinie i ocena 90+ MC mogą jednak komuś pomóc w podjęciu decyzji. Mianowicie oferuję dzisiaj grę Persona 5 Royal na PS4. Gierka jest nowiutka, jeszcze w folii, angielska okładka. Zasady giwałeja: tak jak pisałem kilka miesięcy temu - wraz z kolejnymi edycjami trochę za bardzo poluźniłem lejce i poza pojedynczymi przypadkami dopuszczałem do losowania praktycznie wszystkich. Teraz chciałbym powrócić do źródeł z początku tematu i bardziej się przyłożyć do weryfikacji ewentualnych chętnych. Więc przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania są gierki, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowszy niż do tej pory, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść. Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić mema związanego z cyklem Persona. Losowanie klasycznie planuję na okolice przyszłego weekendu. Może piątek, może sobota, może niedziela, nie wiem. Generalnie polecam się nie ociągać ze zgłoszeniami i do czwartku zadeklarować. Później nie daję już gwarancji czy nie będzie za późno, bo lada moment mogę zamknąć listę zgłoszeń. Uwaga, kolejność zgłoszeń może mieć znaczenie - w sensie, że im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej dla Ciebie. nie mam aktualnie żadnego planu na losowanie, więc chętnie odstąpię przywilej przeprowadzenia go, gdyby ktoś chciał na siebie wziąć te brzemię. Jeśli nie będzie chętnych, to będziemy klasycznie improwizować. standardowo jedyne czego wymagam od uczestników, to osobistego dopilnowania wyników losowania, bo nikt ich nie zawoła - zwycięzca musi sam się do mnie zgłosić. Jeśli będzie się z tym za długo ociągać, to w ostateczności zostawiam sobie prawo przekazania nagrody komuś innemu. Nagrody bonusowe: Oczywiście laureat oprócz nagrody będzie mógł wybrać sobie nagrodę bonusową. Lista może się okazać mocno nieaktualna, wszak nie wszystkie fanty są w moim posiadaniu (niektóre są wciąż u darczyńców). Więc w razie czego będziemy konsultować. Pewne nagrody (te, które mam na podorędziu, bądź potwierdzone przez sponsorów) zaznaczyłem pogrubioną czcionką. Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), #290 (październik 2021), #291 (listopad 2021), #292 (grudzień 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra Deus Ex Mankind Divided na PS4. Stan tip-top. Angielskie pudełko, okrągła płyta bez skaz. (sponsor: Rudiok) Gra Star Wars Squadrons na PS4. Gra wciąż w oryginalnej folii. VR opcjonalne. (sponsor: Rudiok) Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Legalny klucz Steam na eFootball PES 2021. (sponsor: krzysiek923) Klucz na grę Loop Hero [PC] (sponsor: Ukukuki) Gra Fade to Silence na PS4. Pudełko lekko pęknięte. Gra w stanie idealnym. Okładka ANG/FRA. Gra Chernobylite na PS5. Sponsor: Figuś Gra Asterix & Obelix XXL2 na PS4. Używana, ale w bardzo dobrym stanie. Sponsor: BRY@N PSX Extreme #300 (okładka MGS/Halo). Sponsor: second PSX Extreme #300 (okładka Tomb Raider) + pamiątkowe obrazki/pocztówki(?). Foto. Sponsor: BRY@N PSX Extreme #300 (okładka Halo, odrobinę zarysowana) PSX Extreme #0 *NEW* Zestaw 4 in 1 do SWITCH LITE. Pokrowiec, etui na gry, szkło na ekran (+ściereczka), słuchawki. Producent: Trust. Zdjęcie. Sponsor: Paolo de Vesir *NEW* Battlefield 2042 na XS. Real foto. Sponsor: creatinfreak Na koniec zgodnie z tradycją lista użytkowników wykluczonych z racji, aby za dużo nie wygrywali. W nawiasach ilość giwałejów do przeczekania. balon (3) Wiolku (1) Figuś (5) marbel007 (4) wojtas011 (2) mozi (5) 7 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 października 2022 Biorę udział, zawsze chciałem to ograć: Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 22 października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 października 2022 Zagrałbym w chińskie bajki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 22 października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 października 2022 Nie biorę udziału 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 23 października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 października 2022 Co się może nie udać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 23 października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 października 2022 Nie biorę udziału, życzę miłego granka dla zwycięzcy i proszę wybrać makoto jako waifu, pozdrawiam cieplutko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 23 października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 października 2022 Szkoda mi ponad 100 godzin życia aby to zaczynać mimo iż oceny i recenzje zachęcają. Za to mam dla Was kolejnego bonusa. Nowiutkie jeszcze w foli strzelanki pif paf na dużych mapach. Panie mecenasie @Kmiot proszę dodać do listy. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 23 października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2022 Dodane. W imieniu uczestników i swoim dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 869 Opublikowano 25 października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 października 2022 a mogę chcieć samego BF, bo Persona ograna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 26 października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2022 Nie wiem co na to odpisać. Więc co powiesz na: nie? Pogadaj z @creatinfreak niech zrobi losowanie, jak będzie więcej chętnych na BF2042. Problem w tym, że mało komu się chce z tym jebać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 26 października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 października 2022 Musze w to zagrać, fabuła zapowiada się ciekawie 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi