Ins 5 757 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 Pograłem chwilkę (Game Pass) i zdecydowanie chciałbym mieć to na półeczce. Ewentualnie ograć na innej platformie 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 masz w gamepassie, a chcesz grac w wersje z ps4 w 30fps? Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 16 godzin temu, Ins napisał: zdecydowanie chciałbym mieć to na półeczce Czytamy całość, a nie ostatnie zdanie. Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 28 października 2022 Autor Opublikowano 28 października 2022 Dobra, chętnych i tak jest niewielu, ale trzeba być konsekwentnym, więc powołując się na punkt regulaminu, którego nikt nie czyta: Cytat wraz z kolejnymi edycjami trochę za bardzo poluźniłem lejce i poza pojedynczymi przypadkami dopuszczałem do losowania praktycznie wszystkich. Teraz chciałbym powrócić do źródeł z początku tematu i bardziej się przyłożyć do weryfikacji ewentualnych chętnych. Więc przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania są gierki, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowszy niż do tej pory, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść. Przyjrzałem się chętnym i o ile @Rozi, @Shen czy @Ins nie budzą z mojej strony żadnych wątpliwości, to pozostali kandydaci już owszem. @zagulnie może się niestety pochwalić nawet przeciętną aktywnością na forum. Ostatnie trzy miesiące to raptem pięć postów (w tym jeden ze zgłoszeniem do losowania). W całym obecnym roku to okolice 25-30 postów, nawet jeśli hojnie je liczyć. Średnio trzy posty na miesiąc. Mało. Za mało według mnie. @baniek prezentuje się lepiej, ale tylko odrobinę. Około 20 postów w ciągu ostatnich trzech miesięcy. Ponad 60 w obecnym roku, wychodzi średnio 6 na miesiąc. Nie chcę, by to zabrzmiało jakbym chciał z tej zabawy zrobić kącik dla elity, ale po prostu zależy mi na honorowaniu aktywnych użytkowników. Obaj panowie byli wcześniej dopuszczani do gry wielokrotnie, ale od nowego roku obiecałem być surowszy i bardziej fair w stosunku tych rzeczywiście aktywnych i współtworzących forum użytkowników. Jednocześnie nie chcę być zbyt okrutny, więc tym razem nie dopuszczę tylko Zagula. Zagul zdążył w zabawie wygrać już dwukrotnie (Edycja Specjalna, czyli bon 250 zł na zakupy w Perfect Blue oraz Returnal) więc no cóż, wystarczy. Przynajmniej do czasu poprawy w kwestii aktywności. Sorry, Zagul, nie miej mi za złe, ale popraw formę. Natomiast Baniek zostanie warunkowo dopuszczony. Nie wygrał jeszcze nigdy, z aktywnością u niego odrobinę lepiej, miałem być surowszy, ale niekoniecznie zbyt surowy i bez wyrozumiałości. Jednak w przyszłości może być różnie, jeśli nie dostrzegę poprawy. Wiem, że w sumie gówno-nagroda, ale postanowiłem na początku roku uważniej się przyglądać aktywności, więc to robię, niezależnie od wartości fantów. Na te chwilę lista startowa prezentuje się następująco: Rozi baniek Shen Ins @ProstyHeker Ty ostatecznie chcesz wziąć udział czy nie? Bo niby dałeś mema, zadałeś pytanie, ale wciąż nie wiem jak Twoje zgłoszenie traktować. Chcę uniknąć ewentualnych nieporozumień. 6 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Drogi @Kmiot mogę wziąć udział i jeśli wygram, to oddam personę osobie, która zajęła drugie miejsce. Ewentualnie zrobię losowanie w apce do losowania, żeby było sprawiedliwie A BF dla siebie bezczelnie wezmę Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 28 października 2022 Autor Opublikowano 28 października 2022 Umówmy się tak. Póki co nie mam jeszcze planu na losowanie, ale jeśli piąty uczestnik nie będzie krzyżował mi planów (na czterech mam więcej możliwości), to Cię wcisnę. Jak wygrasz, to zrobisz jak uważasz z nagrodą, ale ban na przyszłe losowania i tak będzie wyłącznie dla Ciebie jako zwycięzcy (ewentualny obdarowany uniknie bana). 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Spoko@kmiot ostatnio jakoś czytam kilka wątków i w sumie na tym koniec, dzięki i powodzenia pozostałym, a losowanie na pewno zobaczę!Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 676 Opublikowano 29 października 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 października 2022 Ok, mordy. Po dwóch latach zabawy (Oddam za mema debiutowało na Pchlim Targu na początku października 2020) wkraczamy w pewien etap "to już było", choć nie do końca. Ale póki będzie emocjonująco, to nie widzę problemu, a dla mnie to wygoda. Niemniej zapraszam na losowanie, z góry przepraszam za kiepską jakość dźwięku, bo musiałem się posiłkować laptopowym mikrofonem (stąd pewna niewyraźność jeśli w trakcie gadania obracałem głowę). Generalnie niewielka to strata, bo i tak pierdolę głupoty. Pełny ekran i HD, tak polecam oglądać. Standardowo proszę nie wołać zwycięzcy, aby nie psuć mu niespodzianki. Po wszystkim zapraszam go na PM w celu podania sposobu + adresu wysyłki nagrody, oraz wyboru nagrody bonusowej. 5 1 1 5 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Ja jebie jakie emocje do samego końca Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 A weź mi nawet nic nie mów 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Że ins to przegrał Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Prowadziłem większość gry, potem coś zaczęło AI odpierdalać, ale weszło na koniec Cytuj
baniek 246 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 I tak sukces, że podium zająłem. Trzy przestrzelone granaty Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 31 października 2022 Autor Opublikowano 31 października 2022 Przesyłka nadana w paczkomacie, a ja tylko dla porządku poinformuję, że laureat jako nagrodę bonusową wybrał sobie grę Star Wars Squadrons na PS4, której sponsorem jest @Rudiok. Tym samym gra wypada z listy, gdyby się ktoś zastanawiał gdzie się podziała. Elo. 2 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 No złoto, zwroty akcji, emocje do końca. Gratulacje dla zwycięzcy!Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 676 Opublikowano 3 grudnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 grudnia 2022 Dobra, jestem. ODDAM ZA MEMA #34 Jeśli napiszę, że dzisiaj mam dla Was legendę gamingu, to chyba wiele się nie pomylę? Zawodnik, który przeszło 20 lat temu miał rzucić wyzwanie Marianowi i stać się maskotką nowej konsoli Sony. Wtedy odniósł bez wątpienia sukces, dzisiaj jest na tyle rozpoznawalny, że nie musi się ograniczać do jednej platformy i mamy go na wszystkich konsolach. A Ty możesz wybrać, która najbardziej Ci odpowiada. Bo mam wszystkie trzy, więc lecimy bez ograniczeń. A mowa oczywiście o Crash Bandicoot 4: It's About Time, czyli ucieleśnienie platformówkowego hardkoru, przynajmniej tak słyszałem, bo osobiście wciąż odkładam zaznajomienie się z tą grą. Dojrzewam. Ale Mikołajki nadchodzą, więc dla każdego coś miłego, mam nadzieję. Za ewentualne uszkodzenia padów i rysy na psychice gracza nie odpowiadam. Lecimy. Spoiler Trzy gry, po sztuce na każdą konsolę. Wszystkie nowiutkie, aktualnie w folii, ale z premedytacją ją zerwę. Prawdopodobnie. Jedyna niedogodność dotyczy wersji na PS4, bo ta pochodzi z niemieckiej dystrybucji, więc okładka straszy znaczkiem USK oraz niemieckim opisem na plecach. Pozostałe konsole to angielskie wersje pudełka. Zasady giwałeja: Do losowania będą dopuszczeni przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania są gierki, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowy, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść. Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić mema związanego z Crashem Bandicootem. Należy również wybrać preferowaną platformę. Losowania prawdopodobnie będą trzy - po jednym na każdą konsolę. Można wybrać dwie/trzy konsole, ale slot jest tylko na jedną, więc ostatecznie każdego uczestnika przydzielę do jednej najsłabiej obsadzonej platformy (co zwiększy jego szanse). Czyli jak ktoś zdecyduje się na jedną konsolę, to choćby skały srały zostanie przydzielony do wybranego losowania. Jeśli ktoś wybierze dwie/trzy, to dodam go tam, gdzie będzie aktualnie najmniej uczestników. Losowanie klasycznie planuję na okolice przyszłego weekendu. Może piątek, może sobota, może niedziela, nie wiem. Generalnie polecam się nie ociągać ze zgłoszeniami i do czwartku zadeklarować. Później nie daję już gwarancji czy nie będzie za późno, bo lada moment mogę zamknąć listę zgłoszeń. Uwaga, kolejność zgłoszeń może mieć znaczenie - w sensie, że im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej dla Ciebie. Ponieważ przyszły weekend mam dość niepewny i coś mi może wypaść, to dopuszczam możliwość, że losowanie opóźni się o kilka dni (do tygodnia). A ponieważ może się tak złożyć, że będziemy już w tygodniu świątecznym, to przesyłka również może się opóźnić. Istnieje możliwość, że przełożę ją na okres "po świętach". Po prostu proszę Was o wzięcie pod ewentualne opóźnienia, bo nie mogę zagwarantować dotychczasowej regularności (choć będę się starał). standardowo jedyne czego wymagam od uczestników, to osobistego dopilnowania wyników losowania, bo nikt ich nie zawoła - zwycięzca musi sam się do mnie zgłosić. Jeśli będzie się z tym za długo ociągać, to w ostateczności zostawiam sobie prawo przekazania nagrody komuś innemu. Nagrody Bonusowe: Oczywiście laureat oprócz nagrody będzie mógł wybrać sobie nagrodę bonusową. Lista może się okazać mocno nieaktualna, wszak nie wszystkie fanty są w moim posiadaniu (niektóre są wciąż u darczyńców). Więc w razie czego będziemy konsultować. Pewne nagrody (te, które mam na podorędziu, bądź potwierdzone przez sponsorów) zaznaczyłem pogrubioną czcionką. Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), #290 (październik 2021), #291 (listopad 2021), #292 (grudzień 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra Deus Ex Mankind Divided na PS4. Stan tip-top. Angielskie pudełko, okrągła płyta bez skaz. (sponsor: Rudiok) Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Legalny klucz Steam na eFootball PES 2021. (sponsor: krzysiek923) Klucz na grę Loop Hero [PC] (sponsor: Ukukuki) Gra Fade to Silence na PS4. Pudełko lekko pęknięte. Gra w stanie idealnym. Okładka ANG/FRA. Gra Chernobylite na PS5. Sponsor: Figuś Gra Asterix & Obelix XXL2 na PS4. Używana, ale w bardzo dobrym stanie. Sponsor: BRY@N PSX Extreme #300 (okładka MGS/Halo). Sponsor: second PSX Extreme #300 (okładka Tomb Raider) + pamiątkowe obrazki/pocztówki(?). Foto. Sponsor: BRY@N PSX Extreme #300 (okładka Halo, odrobinę zarysowana) PSX Extreme #0 Zestaw 4 in 1 do SWITCH LITE. Pokrowiec, etui na gry, szkło na ekran (+ściereczka), słuchawki. Producent: Trust. Zdjęcie. Sponsor: Paolo de Vesir Battlefield 2042 na XS. Real foto. Sponsor: creatinfreak *NEW* Borderlands Handsome Collection na PS4 (US cyfra). Sponsor: Square *NEW* Pluszowa maskotka Crasha Bandicoota. Nowa, z metką. Wysokość ok. 21 cm. Zdjęcie. Na koniec zgodnie z tradycją lista użytkowników wykluczonych z racji, aby za dużo nie wygrywali. W nawiasach ilość giwałejów do przeczekania. balon (2) Figuś (4) marbel007 (3) wojtas011 (1) mozi (4) Shen (3) 7 3 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Potwierdzam jest wymagającą. Nie biorę udziału. 1 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Bo nie możesz Nie biorę udziału, bo grę posiadam. Kmiot dodaj tam Borderlands Handsome Collection na PS4 (US cyfra) do nagród. W prawdzie nikt nie chciał za darmo, ale może. Nawet jako druga darmowa nagroda może być. 1 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Długo nie brałem udziału, ale w Crasha chętnie pyknę. Wersja ps4. 1 6 Cytuj
Ukukuki 7 014 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Chętnie wezmę udział. Interesuje mnie wersja na Switcha. 1 1 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Xbox/Switch. Nie grałem w nową odsłone małego berserkera. 1 1 1 Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 4 grudnia 2022 Autor Opublikowano 4 grudnia 2022 7 godzin temu, Square napisał: Kmiot dodaj tam Borderlands Handsome Collection na PS4 (US cyfra) do nagród. W prawdzie nikt nie chciał za darmo, ale może. Nawet jako druga darmowa nagroda może być. Dodam do listy bonusowej, a jeśli uda Ci się pozbyć tego w inny sposób (np. znajdzie się chętny) to dasz znać, a ja usunę. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Raczej nikt nie będzie chciał bo już pytałem w różnych miejscach i raczej każdy w miarę zainteresowany ograł, bo było na mega promocjach czy nawet za free. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 wersja na Switcha albo Xboxa Spoiler 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi