Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mem z Crashem? Nieodzownie Ktomaczas. Jakby co wersja na Xboxa (priorytetowa) i Switcha (drugi wybór), jeśli w którejś grupie zabraknie Ci zawodników do rywalizacji to możesz mnie tam obsadzić. Natomiast jeśli trzeba będzie wybrać jedną wersję pod groźbą kary śmierci to Xbox.

ktomaczas_crash_i_dzin.thumb.jpg.36743cbc2f49ae81696bc2d68d48cdca.jpg

• Dzięki 1
  • Haha 2
Opublikowano

Zapowiada się POTĘŻNIE osadzone losowanie po 2-3 zawodników na konsolę. :banderas:

W ogóle może kogoś to zainteresuje, ale pluszowy Crash ze zdjęcia dołącza do listy bonusów. Jest tylko jeden, więc w razie czego kto pierwszy, ten lepszy.

Maskotka jest nowa, z folii wyciągnięta tylko na potrzeby zdjęć.

IMG_20221105_120741.thumb.jpg.126987607373dae33adea2cf6848fabf.jpg

• Plusik 4
  • Lubię! 3
Opublikowano (edytowane)

NO TERAZ TO CHCE WZIĄC UDZIAŁ I ZGARNĄĆ TEN BONUS!

Wersja jedyna prawilna, Crash to dziecko SONY!

Drugi wybór w razie czego to te padło Switch....

10 Hilarious Crash Bandicoot 4 Memes Only True Fans Understand

Edytowane przez WisnieR
  • Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 7.12.2022 o 10:36, Kmiot napisał:

Zapowiada się POTĘŻNIE osadzone losowanie po 2-3 zawodników na konsolę. :banderas:

W ogóle może kogoś to zainteresuje, ale pluszowy Crash ze zdjęcia dołącza do listy bonusów. Jest tylko jeden, więc w razie czego kto pierwszy, ten lepszy.

Maskotka jest nowa, z folii wyciągnięta tylko na potrzeby zdjęć.

IMG_20221105_120741.thumb.jpg.126987607373dae33adea2cf6848fabf.jpg

Ta maskotka jest tak bajer, że zaraz pewnie więcej ludzi dołączy dla niej.

Więc w międzyczasie wystartowałbym po wersję PS4 (1) lub Switch (2)

mem z życia wzięty bo tak miałem przy tym remastered trilogy

h759DA6C2.jpg

• Dzięki 1
Opublikowano

Myślę, jak to rozwiązać, aby uniknąć zamieszania i chyba już wiem, ale póki co zostawię to dla siebie, hehe.

Generalnie możemy uznać, że dzisiaj o 20:00 zamykam listę chętnych, bo potrzebuję trochę czasu na poczynienie przygotowań i musze wiedzieć na czym stoję.

Najpewniej wyniki będą dopiero w poniedziałek/wtorek, bo raczej jutro nie uda mi się wszystkiego ogranąć.

Więc jesteśmy na łączach.

• Plusik 3
  • Lubię! 1
  • Dzięki 4
Opublikowano

Tak jak wspomniałem w filmie: zapraszam tutaj, albo na PM pierwszego zwycięzcę z wyborem wersji gry + ewentualną nagrodą bonusową.

Potem drugie miejsce, który może zrezygnować z nagrody, jeśli pierwsze miejsce mu ją zabrało. Unika tym samym bana na kolejne losowania. Z tego co widzę, jest pewien konflikt, więc możliwe, że do głosu dojdą też miejsca spoza podium.

Będę informował na bieżąco.

Opublikowano

Zwycięzca wybrał wersję na Nintendo Switch, a jako nagrodę bonusową maskotkę Crasha, więc te dwa fanty wylatują z listy.

Zostało PS4 i Xbox.

Zapraszam drugie miejsce do wyboru nagrody + bonusu.

Opublikowano

Nie brałem udziału, ale kosmos otoczka, jabłka, rękawice, pudło, naklejki, jajebie xD Nie wierzę, że można tyle czasu poświęcać dla ludzi z internetu =)

• Plusik 6
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Szacunek za pomysł i wykonanie, filmik sztos, a pomysł z cosplayem w punkt z klimatem :)
Dziękuję za miłą niespodziankę w tym świątecznym okresie oraz gratulacje dla pozostałych zwycięzców :)

Edytowane przez Badus
  • Lubię! 1