Kmiot 13 676 Opublikowano 13 grudnia 2022 Autor Opublikowano 13 grudnia 2022 Dante z drugiego miejsca wybrał sobie wersję PS4, więc została tylko ta Xboxowa. Jako nagrodę bonusową wybrał Asterixa i Obelixa na PS4 od @BRY@N Z tego co widzę, zawodnik najniższego stopnia podium również preferował PS4, zatem czekamy na jego decyzję co z tym fantem zrobić. btw. nagroda dla Badusa już jest w drodze. PS chce ktoś kupić rękawice bez palców? Raz noszone xd Cytuj
zagul 326 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 Godzinę temu, Kmiot napisał: Dante z drugiego miejsca wybrał sobie wersję PS4, więc została tylko ta Xboxowa. Jako nagrodę bonusową wybrał Asterixa i Obelixa na PS4 od @BRY@N Z tego co widzę, zawodnik najniższego stopnia podium również preferował PS4, zatem czekamy na jego decyzję co z tym fantem zrobić. btw. nagroda dla Badusa już jest w drodze. PS chce ktoś kupić rękawice bez palców? Raz noszone xd Z losowaniami Kmiota jest jak z działaniami rządu, myślisz, że tego ostatniego się już nie da przebić, a jednak Dzięki za super losowanie, ale interesowała mnie tylko wersja PS4, odpuszczam. Gratuluję dla zwycięzców! 1 1 Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 13 grudnia 2022 Autor Opublikowano 13 grudnia 2022 Rozumiem. Zaleta jest taka, że Zagul unika bana i ma drogę wolną w przyszłych losowaniach. Kto tak był kolejny, tuż za podium? Czekamy więc na deklarację, a uczestnik informował przed losowaniem, że Xbox to jego pierwszy wybór, zatem o ile się nie rozmyślił, to chyba sprawa będzie zamknięta. Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 12 minut temu, Kmiot napisał: Kto tak był kolejny, tuż za podium? Jak nie pamiętasz to już niech będzie, że ja 2 Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 13 grudnia 2022 Autor Opublikowano 13 grudnia 2022 Spokojnie, poczekamy aż kolejnych sześć osób zrezygnuje, wtedy pogadamy. Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 Nie no, przestań, na pewno zrezygnują, po co przeciągać Spoiler Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 21 minut temu, Bzduras napisał: Nie no, przestań, na pewno zrezygnują, po co przeciągać Pokaż ukrytą zawartość Wspaniałe to było losowanie i czapki z głów za całą otoczkę. Wszystkie detale sprawiają, że czuję się, jakbym oglądał program telewizyjny, w którym do wygrania są gierki. Do oglądania zabrakło mi tylko chrupków paprykowych i coli. Piękna robota Panie Kmiot! 1 Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 13 grudnia 2022 Autor Opublikowano 13 grudnia 2022 Ok, poszło całkiem sprawnie, dziękuję wszystkim za czujność. Dla porządku: ProstyHaker wziął tylko grę na Xboxa, z bonusu zrezygnował. Przesyłka do Niego i Dantego powinna wylecieć jutro rano, więc przewiduję, że wszyscy będą się cieszyć z Crasha jeszcze przed świętami. Jeszcze a propos "zarzutu", że poświęcam tyle czasu dla ludzi z internetu, to zaznaczę tylko, że zazwyczaj świetnie i kreatywnie się przy tym bawię, więc sytuacja win-win. A nie wszystkie losowania nie są na tym poziomie zaangażowania z prostej przyczyny braku czasu (czasem pomysłu) na ich zorganizowanie z rozmachem. 2 1 1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 15 grudnia 2022 Opublikowano 15 grudnia 2022 Wielkie dzięki @Kmiot @BRY@N Obie gry już dotarły i będzie w co katować:) 6 1 2 Cytuj
Badus 274 Opublikowano 15 grudnia 2022 Opublikowano 15 grudnia 2022 Dopiero udało mi się doczłapać do kompa i potwierdzić, że przesyłka dotarła Jeszcze raz wielkie dzięki @Kmiot, będzie grane w sezonie świątecznym! 6 2 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Ten Crash w pewnym sensie przypomina mi Sonica. Spoiler Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Jest i ostatni, zieloniutki. Pozdrawiam serdecznie i cieplutko! 3 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 676 Opublikowano 14 stycznia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 stycznia 2023 No cześć. Może ktoś coś? Oddam za mema #35 Bez zbędnych ceregieli, bo i wydarzenie zbytnio spektakularne nie jest, ale gierka zacna, jeśli ktoś wciąż nie miał okazji. Zacny remake gry, która dała początek wspaniałej serii, a jej echa brzmią w branży do dzisiaj. I pewnie jeszcze przez jakiś czas nie ucichną. Gra jest nowa, w folii, ale w niemieckiej dystrybucji, więc straszy znaczkiem USK i opisem w języku Franza Beckenbauera. Poza tym oferuje wszystkie dogodności, co gra z polskiej dystrybucji (takie samo PPSA), więc to wyłącznie kwestia wizualna. Spoiler Zasady giwałeja: Do losowania będą dopuszczeni przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania są gierki, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowy, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść. Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić mema związanego z cyklem DemonBloodSekiroSouls. Ale można też odbić poza cykl From Software, byle w gatunku. Losowanie klasycznie planuję na okolice przyszłego weekendu. Może piątek, może sobota, może niedziela, nie wiem. Generalnie polecam się nie ociągać ze zgłoszeniami i do czwartku zadeklarować. Później nie daję już gwarancji czy nie będzie za późno, bo lada moment mogę zamknąć listę zgłoszeń. Uwaga, kolejność zgłoszeń może mieć znaczenie - w sensie, że im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej dla Ciebie. Standardowo jedyne czego wymagam od uczestników, to osobistego dopilnowania wyników losowania, bo nikt ich nie zawoła - zwycięzca musi sam się do mnie zgłosić. Jeśli będzie się z tym za długo ociągać, to w ostateczności zostawiam sobie prawo przekazania nagrody komuś innemu. Nagrody bonusowe: Oczywiście laureat oprócz nagrody będzie mógł wybrać sobie nagrodę bonusową. Lista może się okazać mocno nieaktualna, wszak nie wszystkie fanty są w moim posiadaniu (niektóre są wciąż u darczyńców). Więc w razie czego będziemy konsultować. Pewne nagrody (te, które mam na podorędziu, bądź potwierdzone przez sponsorów) zaznaczyłem pogrubioną czcionką. Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), #290 (październik 2021), #291 (listopad 2021), #292 (grudzień 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra Deus Ex Mankind Divided na PS4. Stan tip-top. Angielskie pudełko, okrągła płyta bez skaz. (sponsor: Rudiok) Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Legalny klucz Steam na eFootball PES 2021. (sponsor: krzysiek923) Klucz na grę Loop Hero [PC] (sponsor: Ukukuki) Gra Fade to Silence na PS4. Pudełko lekko pęknięte. Gra w stanie idealnym. Okładka ANG/FRA. Gra Chernobylite na PS5. Sponsor: Figuś PSX Extreme #300 (okładka MGS/Halo). Sponsor: second PSX Extreme #300 (okładka Tomb Raider) + pamiątkowe obrazki/pocztówki(?). Foto. Sponsor: BRY@N PSX Extreme #300 (okładka Halo, odrobinę zarysowana) PSX Extreme #0 Zestaw 4 in 1 do SWITCH LITE. Pokrowiec, etui na gry, szkło na ekran (+ściereczka), słuchawki. Producent: Trust. Zdjęcie. Sponsor: Paolo de Vesir Battlefield 2042 na XS. Real foto. Sponsor: creatinfreak Borderlands Handsome Collection na PS4 (US cyfra). Sponsor: Square No i na koniec przykra sprawa, czyli lista aktualnie zbanowanych (w nawiasach ilość giwałejów do przeczekania): balon (1) Figuś (3) marbel007 (2) mozi (3) Shen (2) Badus (3) Dante (7) ProstyHeker (3) 7 3 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Przebijam, a nawet sobie całe obejrze, nie biorę udziału 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Ostatnia runda karencji Cytuj
zagul 326 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 Brak mi cierpliwości do tych gierek, powodzenia innym Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 Na razie chyba zero chętnych, chyba wszyscy ograli na premierę albo z Plusa. Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 Jak będzie wersja na Xboxa to będę chętny 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 Platynka na ps3 mi wystarczy. Ale to byl pain in the asss z tym world tendency pamietam. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 Nie mam piątki a na zapas zbierać gier nie będę, jak ktoś może pograć sobie od razu. Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 16 stycznia 2023 Autor Opublikowano 16 stycznia 2023 3 godziny temu, Square napisał: Na razie chyba zero chętnych, chyba wszyscy ograli na premierę albo z Plusa. Nie do końca wiem jak interpretować @MYSZa7. Może niech sam sprecyzuje xd Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 stycznia 2023 Opublikowano 16 stycznia 2023 10 minut temu, Kmiot napisał: Nie do końca wiem jak interpretować @MYSZa7. Może niech sam sprecyzuje xd Ja nie grałem, ani na premierę ani z Plusa, także jestem chętny na wersję na PS5. Z tym PS3 miał być taki żarcik Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 16 stycznia 2023 Autor Opublikowano 16 stycznia 2023 No tak to odebrałem, ale Square mnie zbił z tropu, więc zwątpiłem. Poza tym myślałem o jakimś przearanżowaniu systemu banów w tym nowym roku. Losowań jest znacznie mniej niż w na początku i póki co nie zapowiada się, by miało być ich więcej. Podobnie jak chętnych. Więc jak ktoś łapie bana na 5-7 losowań, to praktycznie cały rok jest wykluczony z zabawy. Przy takiej skromnej ilości losowań ban na nawet trzy edycje jest surowy. Myślałem więc o jakiegoś rodzaju amnestii, a w przyszłości zwycięzców każdorazowo banować na 3 losowania, bez doliczania kolejnych +2 w razie wielokrotnych laureatów. Co myślicie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi