Pupcio 18 353 Opublikowano 16 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2023 Myśle że to super pomysł o ile użytkownik ofi będzie miał bana na 20 losowań do przodu nawet jeśli nie wygrał ani nie brał udziału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2023 13 minut temu, Kmiot napisał: No tak to odebrałem, ale Square mnie zbił z tropu, więc zwątpiłem. Przepraszam. Na początku założyłem, że chętny, ale potem że może woli oryginał i nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 445 Opublikowano 16 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2023 ja tylko wrzucam memuszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 652 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Jakieś szczególne warunki, jeśli chodzi o pierwszy udział w giveaway'u? Czy aktywność/reputację mam odpowiednią, nie wiem. Ale poniższe tak czy inaczej mnie rozbawiło. Sprawdzę w wolnej chwili, czy bym czegoś nie dorzucił do nagród bonusowych, bo w OLXy i inne nie chce mi się bawić. A nuż.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 17 stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Warunki są takie, by nie być randomem i w miarę aktywnym na forum, więc bez zbytniej kurtuazji zapraszam do bębna losującego, bo absolutnie nie widzę przeciwskazań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 5 godzin temu, Suavek napisał: Jakieś szczególne warunki, jeśli chodzi o pierwszy udział w giveaway'u? Za pierwszym razem często się wygrywa, także gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Demonsy jedna z topek zycia i najlepsze soulsy dla mnie. Mema nie mam to wrzuce recenzje typa ktory moglby byc wielki ale zje.bal. I wezme udzial dla samej zabawy. Chyba, ze Kmiotowi bedzie nieparzyscie czy tam inaczej przeszkadzalo w ulozeniu losowania to mozna mnie wykreslic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 20 stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2023 W dniu 17.01.2023 o 20:46, Mejm napisał: I wezme udzial dla samej zabawy. Chyba, ze Kmiotowi bedzie nieparzyscie czy tam inaczej przeszkadzalo w ulozeniu losowania to mozna mnie wykreslic. Sprawa wygląda następująco. Licząc Mejma, mamy trzech chętnych. Pytanie, co oznacza "dla samej zabawy"? Rezygnacja z nagrody w razie wygranej? Trzech uczestników to oczywiście niewygodna liczba. Z dwoma mogę zrobić wszystko. Z czterema również. A trzech to ani pojedynku 1 vs 1, ani uczciwej drabinki (rozwiązaniem byłaby jakaś gra na trzech, ale niestety nie mam pomysłu/namiaru na żadną). Więc dwie opcje: albo znajdzie się czwarty chętny, albo Mejm dla samej zabawy wystartuje w innej edycji, a my zrobimy solówę Mysza vs Suavek. Poza tym gdyby Mejm dostał się do finału (co przy trzech uczestnikach nie jest takie mało prawdopodobne), a i tak rezygnował z nagrody, to emocje w tym starciu byłyby jak na grzybach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 20 stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2023 Poproszę @Mejm o ustosunkowanie się, bo jeśli chcesz walczyć o grę, to wolałbym mieć potwierdzenie, aby wiedzieć jakiego rodzaju losowanie organizować (dla trzech). Bo slota na "pure fun" to za bardzo nie mam do dyspozycji xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 21 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 Sory Kmiot, nie zagladalem w te rejony woczoraj. Tak jak pislem, jesli bedzie ci niewygodnie z losowaniem to spokojnie mozesz mnie wykreslic. Nie zdawalem sobie sprawy ze beda chetne dwie osoby xD Takze wykreslaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 @Suavek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 21 stycznia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 Klasycznie proszę nie wołać zwycięzcy. Zapraszam go na PM w celu wybrania sposobu wysyłki i nagrody bonusowej (opcjonalne). 14 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 272 Opublikowano 21 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 Zajebiste! Gratki dla obu! Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 Podsumowując: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 21 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 Gratulacje dla zwycięzcy, potwierdziło się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 22 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2023 Ten Devil Trigger w tle xD Zajebiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 23 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2023 Ale mu nayebał, jak zwykle losowanie na najwyzszym poziomie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 23 stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2023 Słowem podsumowania #35. Suavek nie chciał być aż tak brutalny, więc w ramach skruchy i nagrody pocieszenia odstąpił Myszy prawo wyboru bonusu. Mysza skrzętnie z tej okazji skorzystał i wybrał sobie z listy Chernobylite na PS5. Sponsorem bonusu jest Figuś. Tak jak planowałem jakiś kilka dni temu - od tego roku każdy zwycięzca łapie bana na trzy losowania, ale kolejne wygrane już tej liczby nie podnoszą, więc unikniemy kumulacji np. 9 losowań na banie. Dotyczy tylko przyszłych zwycięzców. Bany wciąż aktywne z zeszłego roku muszą zejść tradycyjnie, chyba że mnie przekonacie, że powinno być inaczej. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2023 Niezłe kolesiostwo między Knagą7 a Widzuśiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2023 Jeszcze raz więlkie dzięki admina @Figuś i @Suavek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 652 Opublikowano 25 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2023 Dzięki @Kmiot za fajną akcję i jak zwykle zabawne i pomysłowe losowanie. Poszczęściło mi się jak na pierwszy raz, tym bardziej, że konkurencja z jakiegoś powodu liczna nie była... @MYSZa7 strzała oszczep w kolano popsuł marzenia, ale mam nadzieję, że nie ma mi bardzo za złe. Niemniej jednak jestem bardzo zadowolony, bo chętnie spróbuję kiedyś sił w Soulsach. Od oryginału na PS3 się trochę odbiłem swego czasu przez poziom trudności, ale teraz liczę będzie inaczej. Tym bardziej, że chciałbym z czasem również Elden Ring sprawdzić. Ale na wszelki wypadek dokupiłem jeszcze parę "dodatków do gry"... 7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 25 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2023 39 minut temu, Suavek napisał: Poszczęściło mi się jak na pierwszy raz Mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 4 marca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 marca 2023 Jestem. Doszły mnie słuchy, że zaniedbuję Xboxa. To prawda. Ale, jak już parę razy zaznaczałem, to wynika z faktu, że Xboxa nie posiadałem i nie posiadam, więc gry z tej platformy siłą rzeczy raczej mnie omijają i nie mam co oddać. Ale tym razem przygotowałem coś dla zatwardziałych Xboxiarzy, więc może to niektórych zmotywuje do wykazania się. Gdzie jesteście?! Nie słyszę Was! Kozak. Zapakowana w puszkę maszyna do obsługi broni i zabijania. Swego czasu burza mózgów w Bungie skupiła się na wymyślaniu otoczenia i rozgrywki, ale zapomnieli o nadaniu swojemu bohaterowi jakiejś nośnej ksywy, więc w efekcie zgniłego kompromisu stanęło na Mistrzu Szefie. Mocne. Dosadne. Mistrz i w dodatku Szef. do dzisiaj nie udało się tego przeskoczyć. Niech to świadczy o klasie Master Chiefa. Jesteś fanem? Kurwa, nawet jak nie jesteś, to i tak mam coś dla Ciebie. Figurkę Mistrza Szefa, która aktualnie dźwiga wszystkie ekskluzywne gry na Xboxa z roku 2022, ale już za chwilę może poczuć ciężar Twojego joypada. Bo do tego służy. Licencjowany produkt Halo Infinite, który może służyć zarówno jako deklaracja konsolowej przynależności, jak i opoka dla aktualnie ładowanego joypada/telefonu. Figurka ma około 22 cm wysokości, jest fabrycznie nowa (wyciągnięta z opakowania tylko w celu zrobienia zdjęcia poglądowego przedmiotu), dodatkowo w zestawie jest mierzący 1,2 metra przewód USB>USB Type C. Czego wymagać więcej? Poza samą ładowarką i padem do ładowania oczywiście? Całość w oryginalnym opakowaniu. Spoiler Zasady Giwałeja: Do losowania będą dopuszczeni przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania są gierki, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowy, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść. Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić mema związanego z cyklem Halo. Losowanie klasycznie planuję na okolice przyszłego weekendu. Może piątek, może sobota, może niedziela, nie wiem. Generalnie polecam się nie ociągać ze zgłoszeniami i do czwartku zadeklarować. Później nie daję już gwarancji czy nie będzie za późno, bo lada moment mogę zamknąć listę zgłoszeń. Uwaga, kolejność zgłoszeń może mieć znaczenie - w sensie, że im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej dla Ciebie. Standardowo jedyne czego wymagam od uczestników, to osobistego dopilnowania wyników losowania, bo nikt ich nie zawoła - zwycięzca musi sam się do mnie zgłosić. Jeśli będzie się z tym za długo ociągać, to w ostateczności zostawiam sobie prawo przekazania nagrody komuś innemu. Gdyby ktoś miał ochotę mnie odciążyć w kwestii losowania, to zapraszam. Nie wymagam wiele, potraktujcie to jako ćwiczenie kreatywności. Dla mnie to byłoby ogromne ułatwienie, bo nie ukrywam, że właśnie sama procedura losowania i jej zorganizowanie jest aktualnie największym hamulcowym kolejnych edycji. Nagrody Bonusowe: Oczywiście laureat oprócz nagrody będzie mógł wybrać sobie nagrodę bonusową. Lista może się okazać mocno nieaktualna, wszak nie wszystkie fanty są w moim posiadaniu (niektóre są wciąż u darczyńców). Więc w razie czego będziemy konsultować. Pewne nagrody (te, które mam na podorędziu, bądź potwierdzone przez sponsorów) zaznaczyłem pogrubioną czcionką. Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), #290 (październik 2021), #291 (listopad 2021), #292 (grudzień 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra Deus Ex Mankind Divided na PS4. Stan tip-top. Angielskie pudełko, okrągła płyta bez skaz. (sponsor: Rudiok) Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Legalny klucz Steam na eFootball PES 2021. (sponsor: krzysiek923) Klucz na grę Loop Hero [PC] (sponsor: Ukukuki) Gra Fade to Silence na PS4. Pudełko lekko pęknięte. Gra w stanie idealnym. Okładka ANG/FRA. PSX Extreme #300 (okładka MGS/Halo). Sponsor: second PSX Extreme #300 (okładka Tomb Raider) + pamiątkowe obrazki/pocztówki(?). Foto. Sponsor: BRY@N PSX Extreme #300 (okładka Halo, odrobinę zarysowana) PSX Extreme #0 Zestaw 4 in 1 do SWITCH LITE. Pokrowiec, etui na gry, szkło na ekran (+ściereczka), słuchawki. Producent: Trust. Zdjęcie. Sponsor: Paolo de Vesir Battlefield 2042 na XS. Real foto. Sponsor: creatinfreak Borderlands Handsome Collection na PS4 (US cyfra). Sponsor: Square I jeszcze przykry obowiązek, czyli lista aktualnie zbanowanych (w nawiasie liczba giwałejów do przeczekania). Przypominam, że od nowego roku nie obowiązuje już karencja powyżej trzech edycji, więc każdy przyszły zwycięzca pauzuje tylko trzy edycje niezależnie od ilości zwycięstw w karierze. Figuś (2) marbel007 (1) mozi (2) Shen (1) Badus (2) Dante (6) ProstyHeker (2) Suavek (3) 6 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 4 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2023 Musi wjechać zatem klasyk No biorę udziału 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 354 Opublikowano 5 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2023 Tak mi będzie smutno jak nie wygram. Piękna figurka! Mój idol niegdyś z działu IT: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi