Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

Opublikowano

Tylko wtrące że kto wygra, nigdy nie gral i nie ogra to powinien mieć dożywotniego bana na ten temat. 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 282 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano

Oczywiście jak kazdy szanujący się gracz, grę posiadam i ogralem wielokrotnie, więc memy poza konkursem :)

Przechwytywanie.JPG.f20455f71bf85e70554a11336016b36e.JPG

Tutaj lekki spoiler z początku gry, ale ktoś kto nie grał i tak nie zrozumiem

Spoiler

Przechwytywanie2.thumb.JPG.39561cc6323f99561090ff7f5325eaae.JPGPrzechwytywanie3.JPG.d19b86d814799e77c80b101f3c7900bb.JPG

Opublikowano

Powinniście się poddać żebym wygrał. Młode pokolenie powinno poznać klasyki co nie :wujaszek:

27bf82d2b1ced0013fe45c9e3a665365.jpg

Opublikowano
  • Autor

Mamy aktualnie siedmiu pretendentów. W razie gdyby się znalazł jeszcze ósmy (co z automatu zamknie listę), to standardowo istnieje szansa na jakiś mini turniej w jakiejś gówno gierce.

Jeśli się nie znajdzie, to będę kombinował z tym, co mam (klasyczne losowanie czy inny tryb battle rogale, gdzie ostatni na polu boju wygrywa).

W każdym razie będzie na spontanie, bo na tę chwilę nie mam planu działania.

Opublikowano
W dniu 24.04.2023 o 21:50, Pupcio napisał:

Powinniście się poddać żebym wygrał. Młode pokolenie powinno poznać klasyki co nie :wujaszek:

27bf82d2b1ced0013fe45c9e3a665365.jpg

A ty w ogóle skończyłeś tego Chrono Triggera co go zacząłeś czy jesteś zwykły graczyk?

Opublikowano

Jako prawdziwy gracz uderzyłem w stół i powiedziałem basta. Nie będę grał na komórce jak yebane zwierze, no zwyczajnie się nie da. Po 5h się poddałem a szkoda bo gra bardzo fajna

Opublikowano
1 godzinę temu, Kmiot napisał:

Mamy aktualnie siedmiu pretendentów. W razie gdyby się znalazł jeszcze ósmy (co z automatu zamknie listę), to standardowo istnieje szansa na jakiś mini turniej w jakiejś gówno gierce.

Jeśli się nie znajdzie, to będę kombinował z tym, co mam (klasyczne losowanie czy inny tryb battle rogale, gdzie ostatni na polu boju wygrywa).

W każdym razie będzie na spontanie, bo na tę chwilę nie mam planu działania.

ja się przyłączę! jRPGi to dość długie gry o czym wie sam autor

1D9BEB39-19C1-4415-BA7D-EC2EC9EBEEF7.thumb.webp.78dd746d26cc304e3e36a7f509d46159.webp

Opublikowano

Nie pyerdol, bo ten steamowy port jest dobry. Kupuj, wywal jakieś pierdolenie o kosnolowej duszy do śmieci i graj

Opublikowano

Nie ma chuya że ja będę grał w jrpga na kilkadziesiąt godzin przy biurku jak zwierze xD Dlatego tylko i wyłącznie przez to że Kmiocki tu rzuca wersje na switcha się pokusiłem o udział bo przed tv też bym odpadł

Opublikowano

Ale kmiot daje Ci z dobroci serca sequela. Chyba nie chcesz zawieść jego oczekiwań i przejść dwójkę nie znając jedynki? Nic nie sugeruję, ale to oznaka braku szacunku!

Opublikowano

ograne na steamie i wystrimowane steam na komórkę. Grało się cudownie w łóżeczku.

Opublikowano
  • Autor

Paolo dopisany, więc zamykam listę, a Pupcio zamyka mordę. :)

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mam wyniki.

Standardowo proszę nie wołać uczestników (@), aby nie odbierać im emocji z samodzielnego oglądania rozgrywek.

Zwycięzcę zapraszam na PM w celu podania adresu wysyłki i wyboru ewentualnej nagrody bonusowej.

Dziękuję za udział, który jest w zasadzie darmowy, więc proszę "przegranych", by nie czuli rozczarowania.

Może następnym razem się uda?

Opublikowano

:dynia: 

Spoiler

Paolo /dance kurtyzano :boomer:

Opublikowano

Większe emocje niż w polskiej ekstraklasie 

Opublikowano

Jak zawsze profesjonalizm, od rozpiski, po wybór gry, a na komentarzu kończąc. Gratki dla zwycięzcy.

Opublikowano

Kurde dwa pierwsze mecze jak złoto ale ten ostatni to masakra :sapek: Ta dogrywka pewnie wymęczyła. 

Sama realizacja, nie powiem pośmiałem się trochę :D

Opublikowano

oh-yeah-2b32um.jpg.9cd20b079779bfc53fc8f159dc0982eb.jpg

Dawno się tak nie uśmiałem. Skąd ten człowiek gierki do losowania wynajduje :obama:

Edytowane przez Ins