Opublikowano 24 kwietnia 20231 r Tylko wtrące że kto wygra, nigdy nie gral i nie ogra to powinien mieć dożywotniego bana na ten temat.
Opublikowano 24 kwietnia 20231 r Oczywiście jak kazdy szanujący się gracz, grę posiadam i ogralem wielokrotnie, więc memy poza konkursem Tutaj lekki spoiler z początku gry, ale ktoś kto nie grał i tak nie zrozumiem Spoiler
Opublikowano 24 kwietnia 20231 r Powinniście się poddać żebym wygrał. Młode pokolenie powinno poznać klasyki co nie
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Autor Mamy aktualnie siedmiu pretendentów. W razie gdyby się znalazł jeszcze ósmy (co z automatu zamknie listę), to standardowo istnieje szansa na jakiś mini turniej w jakiejś gówno gierce. Jeśli się nie znajdzie, to będę kombinował z tym, co mam (klasyczne losowanie czy inny tryb battle rogale, gdzie ostatni na polu boju wygrywa). W każdym razie będzie na spontanie, bo na tę chwilę nie mam planu działania.
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r W dniu 24.04.2023 o 21:50, Pupcio napisał: Powinniście się poddać żebym wygrał. Młode pokolenie powinno poznać klasyki co nie A ty w ogóle skończyłeś tego Chrono Triggera co go zacząłeś czy jesteś zwykły graczyk?
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Jako prawdziwy gracz uderzyłem w stół i powiedziałem basta. Nie będę grał na komórce jak yebane zwierze, no zwyczajnie się nie da. Po 5h się poddałem a szkoda bo gra bardzo fajna
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r 1 godzinę temu, Kmiot napisał: Mamy aktualnie siedmiu pretendentów. W razie gdyby się znalazł jeszcze ósmy (co z automatu zamknie listę), to standardowo istnieje szansa na jakiś mini turniej w jakiejś gówno gierce. Jeśli się nie znajdzie, to będę kombinował z tym, co mam (klasyczne losowanie czy inny tryb battle rogale, gdzie ostatni na polu boju wygrywa). W każdym razie będzie na spontanie, bo na tę chwilę nie mam planu działania. ja się przyłączę! jRPGi to dość długie gry o czym wie sam autor
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r 52 minuty temu, Pupcio napisał: Jako prawdziwy gracz uderzyłem w stół i powiedziałem basta. Nie będę grał na komórce jak yebane zwierze, no zwyczajnie się nie da. Po 5h się poddałem a szkoda bo gra bardzo fajna https://store.steampowered.com/app/613830/CHRONO_TRIGGER/
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Nie pyerdol, bo ten steamowy port jest dobry. Kupuj, wywal jakieś pierdolenie o kosnolowej duszy do śmieci i graj
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Nie ma chuya że ja będę grał w jrpga na kilkadziesiąt godzin przy biurku jak zwierze xD Dlatego tylko i wyłącznie przez to że Kmiocki tu rzuca wersje na switcha się pokusiłem o udział bo przed tv też bym odpadł
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Ale kmiot daje Ci z dobroci serca sequela. Chyba nie chcesz zawieść jego oczekiwań i przejść dwójkę nie znając jedynki? Nic nie sugeruję, ale to oznaka braku szacunku!
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r ograne na steamie i wystrimowane steam na komórkę. Grało się cudownie w łóżeczku.
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r dzięki pan kmiot dla mnie to możliwość zapoznania się z tym klasykiem, a dla pupcia - mniejsza szansa na wygraną on i tak ma dziewczynę więc bez sensu żeby grał w gierki
Opublikowano 29 kwietnia 20231 r Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam wyniki. Standardowo proszę nie wołać uczestników (@), aby nie odbierać im emocji z samodzielnego oglądania rozgrywek. Zwycięzcę zapraszam na PM w celu podania adresu wysyłki i wyboru ewentualnej nagrody bonusowej. Dziękuję za udział, który jest w zasadzie darmowy, więc proszę "przegranych", by nie czuli rozczarowania. Może następnym razem się uda?
Opublikowano 29 kwietnia 20231 r Jak zawsze profesjonalizm, od rozpiski, po wybór gry, a na komentarzu kończąc. Gratki dla zwycięzcy.
Opublikowano 29 kwietnia 20231 r Kurde dwa pierwsze mecze jak złoto ale ten ostatni to masakra Ta dogrywka pewnie wymęczyła. Sama realizacja, nie powiem pośmiałem się trochę
Opublikowano 30 kwietnia 20231 r Dawno się tak nie uśmiałem. Skąd ten człowiek gierki do losowania wynajduje Edytowane 30 kwietnia 20231 r przez Ins