marbel007 857 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 Ciekawa gierka, aż miło się patrzyło. Kiedyś było coś takiego jak Blob volleybal czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 (edytowane) No i przyszły fanty (oba świetnie zapakowane trzeba dodać): Bardzo dziękuję @Kmiot i @second. Cieszę się jak małe dziecko Edytowane 5 maja 2023 przez Ins 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 3 czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2023 Halo, jest tu kto? Lecimy dalej? Oddam za mema #38 To tydzień m.in. Street Fightera, bo właśnie ukazała się szósta część, choć tak naprawdę było ich już z 80. Ale ja nie o tym, ja nie ze Street Fighterem 6 do Was przychodzę. Bo dzisiaj mam coś w pewnym sensie kultowego. Kojarzycie Evo Moment 37? Tak? Nie? Może? Cóż, to jeden z najbardziej ikonicznych momentów w eSporcie, więc może wypadałoby? Polecam zapoznać się z poniższym materiałem, który doskonale tłumaczy na czym polegał i co w nim takiego wyjątkowego. Nawet laik zrozumie. Tymczasem ja mam do oddania kolejną ramkę 3D, tym razem taką odzwierciedlającą dokładnie ten moment, w którym zaczęła się magia. Myślę, że powyższy filmik wyjaśnia wszystkie powody, dla których powinieneś chcieć posiadać taką ramkę. Bardziej niesamowitego momentu w eSporcie możesz nie doświadczyć. Ważne informacje: Oryginalnie ramka w ogólnej sprzedaży jest czarna. Większy problem stanowi fakt, że ta wersja zamiast szklanej szybki ma plastikowy zamiennik (co mnie lekko zaskoczyło, bo Pixel Frames zwykle miało szkło), co gorsza najwyraźniej podatny na zarysowania, bo już w transporcie pojawiły się delikatne rysy. Nie mogę wciskać Wam byle czego, więc wziąłem sprawy we własne ręce, zamówiłem ramkę w kolorze czystej bieli, a przede wszystkim z szybką ze szkła i taką też Wam oferuję. Osobisty tuning, ale w dobrej wierze. Oczywiście na życzenie mogę dorzucić czarną, oryginalną ramkę, ale zaznaczę jeszcze raz - zamiast szklanej szybki ma ona plastikowy zamiennik (delikatnie zarysowany jeśli się przyjrzeć). Dodam jedynie dla porządku, że tabliczka widoczna na zdjęciu nie jest przyklejona, więc można ją umieścić na ramce wedle własnego uznania (w rogu, na górze, do góry nogami). No i informacja na opakowaniu jakoby ramka miała wymiary 23x23cm trochę mija się z prawdą, bo bliżej im do 25x25cm (24x24cm w oryginalnej wersji czarnej). No, to chyba tyle. Ramka jaka jest, każdy zobaczy na zdjęciach (wrzucę też oryginalną czarną ramkę). Spoiler Chyba zapraszam do udziału? Zasady: Do losowania będą dopuszczeni przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania są gierki, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowy, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść. Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić mema związanego z cyklem Street Fighter oczywiście Losowanie klasycznie planuję na okolice przyszłego weekendu. Z racji, że zapowiada się długi weekend, to istnieje szansa, że losowanie będę chciał przeprowadzić już w piątek. Generalnie polecam się nie ociągać ze zgłoszeniami i do czwartku zadeklarować. Później nie daję już gwarancji czy nie będzie za późno, bo lada moment mogę zamknąć listę zgłoszeń. Uwaga, kolejność zgłoszeń może mieć znaczenie - w sensie, że im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej dla Ciebie. Standardowo jedyne czego wymagam od uczestników, to osobistego dopilnowania wyników losowania, bo nikt ich nie zawoła - zwycięzca musi sam się do mnie zgłosić. Jeśli będzie się z tym za długo ociągać, to w ostateczności zostawiam sobie prawo przekazania nagrody komuś innemu. Gdyby ktoś miał ochotę mnie odciążyć w kwestii losowania, to zapraszam. Nie wymagam wiele, potraktujcie to jako ćwiczenie kreatywności. Dla mnie to byłoby ogromne ułatwienie, bo nie ukrywam, że właśnie sama procedura losowania i jej zorganizowanie jest aktualnie największym hamulcowym kolejnych edycji. Nagrody Bonusowe: Oczywiście laureat oprócz nagrody będzie mógł wybrać sobie nagrodę bonusową. Lista może się okazać mocno nieaktualna, wszak nie wszystkie fanty są w moim posiadaniu (niektóre są wciąż u darczyńców). Więc w razie czego będziemy konsultować. Pewne nagrody (te, które mam na podorędziu, bądź potwierdzone przez sponsorów) zaznaczyłem pogrubioną czcionką. Spoiler Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), #290 (październik 2021), #291 (listopad 2021), #292 (grudzień 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra Deus Ex Mankind Divided na PS4. Stan tip-top. Angielskie pudełko, okrągła płyta bez skaz. (sponsor: Rudiok) Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Klucz na grę Loop Hero [PC] (sponsor: Ukukuki) Gra Fade to Silence na PS4. Pudełko lekko pęknięte. Gra w stanie idealnym. Okładka ANG/FRA. PSX Extreme #300 (okładka MGS). Sponsor: second PSX Extreme #300 (okładka Tomb Raider) + pamiątkowe obrazki/pocztówki(?). Foto. Sponsor: BRY@N PSX Extreme #300 (okładka Halo, odrobinę zarysowana) PSX Extreme #0 Zestaw 4 in 1 do SWITCH LITE. Pokrowiec, etui na gry, szkło na ekran (+ściereczka), słuchawki. Producent: Trust. Zdjęcie. Sponsor: Paolo de Vesir Battlefield 2042 na XS. Real foto. Sponsor: creatinfreak Borderlands Handsome Collection na PS4 (US cyfra). Sponsor: Square *NEW* Breloczek Wiedźmin (Netflix) *NEW* Przypinka metalowa Fire Emblem Engage. I jeszcze przykry obowiązek, czyli lista aktualnie zbanowanych (w nawiasie liczba giwałejów do przeczekania). Przypominam, że od nowego roku nie obowiązuje już karencja powyżej trzech edycji, więc każdy przyszły zwycięzca pauzuje tylko trzy edycje niezależnie od ilości zwycięstw w karierze. Dante (4) Suavek (1) Daffy (2) Ins (3) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Tym razem biorę udział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Spróbuję wyśrubować wynik przegranych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 972 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Też chętny 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 5 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Do listy bonusowej dorzucam breloczek z Wiedźminem Gerardem w pozycji swastyki. No, prawie. Nowy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Nie biorę udziału, ale z chęcią coś wrzucę. No i absolutny klasyk. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 1 godzinę temu, Kmiot napisał: Do listy bonusowej dorzucam breloczek z Wiedźminem Gerardem w pozycji swastyki. No, prawie. Nowy. Ale to brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 5 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Ty też najpiękniejszy nie jesteś 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Breloczek się zgadza, jakość netflixowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 272 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Nie biorę udziału - powodzenia wszystkim startującym Ps. Breloczek imo nawiązuje do stylu Genndy'ego Tartakovsky'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 7 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 Do nagród bonusowych dorzucam odznaka - przypinka Fire Emblem Engage. Błyszcząco nowa. Chyba nawet metalowa, bo dość ciężka. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 7 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 Nigdy nie potrafiłem stwierdzić co to za potworek, cospkay wygląda trochę jak Future Cops A propo Future Copa, to też polecam fanom filmów klasy B z Hong Kongu. Zrobiony w 93 roku tanim kosztem i perfidnie zżynający postaci ze Street Fightera... ale nie tylko. Ten fillm to trochę mem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 7 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 Dobra @Mendrek, ale bierzesz udział czy się tylko chwalisz? Bo muszę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 7 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 5 minut temu, Kmiot napisał: Dobra @Mendrek, ale bierzesz udział czy się tylko chwalisz? Bo muszę się upewnić. Biorę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 8 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2023 W którejś z gier dodali wyzwanie z parowaniem tego kombosa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 8 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2023 Ok, wygląda na to, że znów mamy aktualnie siedmiu chętnych, więc optymalnie byłoby kogoś ósmego i klasycznie organizujemy jakiś mini turniej. Taka liczba chętnych zawsze ułatwia mi pracę. Jak będzie ósmy, to z automatu zamykamy listę. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 354 Opublikowano 8 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2023 Już dołączam. Z reguły jak tak dołączam to wygrywam, więc od razu napisze sorry chłopaki! (o -tak będzie!) 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 10 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2023 Przypominam: nie wołamy zwycięzcy. Czekam na jego zgłoszenie z adresem do wysyłki i wyborem nagrody bonusowej (opcjonalnie). 6 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 10 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2023 Klasycznie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2023 5 minut temu, oFi napisał: Klasycznie u mnie to chyba karma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi