Square 8 550 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Brałbym udział gdyby to była Kompletna Edycja Pierwsze zdjęcie z netfliksowej wersji Horizon. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 13 maja Udostępnij Opublikowano 13 maja Także tego Jakby co to wersja na PS5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 17 maja Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja WisnieR, oFi i mitra, trzech odważnych. Optymalnie byłoby znaleźć czwartego do formuły półfinały - finał, ale nic na siłę Panowie! Mimo wszystko na zachętę dorzucę coś do puli nagród bonusowych: Koszulka oczywiście nowa, rozmiar L, jakość brzmi bardzo dobrze. Wymaga prasowania, hehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 17 maja Udostępnij Opublikowano 17 maja Najlepiej by bylo jakby sie trzech biło naraz. Ja oczywiście jako ten co spadnie pierwszy i pociągnie za rękaw tego drugie ze mną w przepaść jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 17 maja Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja Ban za powtórzonego mema. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 17 maja Udostępnij Opublikowano 17 maja Kuvaa nie zaglądałem stronę wcześniej xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 17 maja Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja Dobra, rozumiem, że mamy czwartego pretendenta, więc zamykam listę, bo zaraz jakiś piąty wbije i na jedno wyjdzie. Jutro na sraniu zrobię jakieś turbo losowanko i uszczęśliwię kogoś z Was. W dniu 12.05.2024 o 10:24, Square napisał: Brałbym udział gdyby to była Kompletna Edycja Sam się czaję, więc ta edycja mi zbywa w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 17 maja Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja W dniu 19.12.2023 o 19:39, MYSZa7 napisał: Chciałbym też mieć malutki wkład w inicjatywę @Kmiot i jako bonus do kolejnego giwełeja dodaje nowy egzemplarz książki z uniwersum Cyberpunia 2077 - Bez przypadku Rafała Kosika W dniu 19.12.2023 o 22:25, Figuś napisał: a i do następnego giveałeja też już tam jest uzgodnione z Kmiotem że będzie coś do bonusów dorzucone Panowie, to aktualne? Bo parę miesięcy jednak minęło i mi się zapomniało xd Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 17 maja Udostępnij Opublikowano 17 maja 2 godziny temu, Kmiot napisał: WisnieR, oFi i mitra, trzech odważnych. Optymalnie byłoby znaleźć czwartego do formuły półfinały - finał, ale nic na siłę Panowie! Mimo wszystko na zachętę dorzucę coś do puli nagród bonusowych: Koszulka oczywiście nowa, rozmiar L, jakość brzmi bardzo dobrze. Wymaga prasowania, hehe. O kurwa chcę na działeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 17 maja Udostępnij Opublikowano 17 maja 10 minut temu, Kmiot napisał: Panowie, to aktualne? Bo parę miesięcy jednak minęło i mi się zapomniało xd tak, soul calibur VI na Ps4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 maja Udostępnij Opublikowano 18 maja 15 godzin temu, Kmiot napisał: Panowie, to aktualne? Bo parę miesięcy jednak minęło i mi się zapomniało xd Aktualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 18 maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 maja Ok, dzięki, uaktualniłem w takim razie listę nagród bonusowych. Tymczasem, borem, lasem, mam dla Was wyniki aktualnego giwałeja. Standardowo uprasza się, by nie wołać (@) zwycięzcy, który sam musi się do mnie zgłosić z namiarami wysyłkowymi i ewentualną nagrodą bonusową. Dziękuję za udział i zapraszam ponownie. 10 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 18 maja Udostępnij Opublikowano 18 maja Finał trochę jednostronny, już lepiej te najsłabsze drużyny grały. Gratulacje dla zwycięzcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 18 maja Udostępnij Opublikowano 18 maja 3 godziny temu, Kmiot napisał(a): Ok, dzięki, uaktualniłem w takim razie listę nagród bonusowych. Tymczasem, borem, lasem, mam dla Was wyniki aktualnego giwałeja. Standardowo uprasza się, by nie wołać (@) zwycięzcy, który sam musi się do mnie zgłosić z namiarami wysyłkowymi i ewentualną nagrodą bonusową. Dziękuję za udział i zapraszam ponownie. Wspaniałe losowanie. Pierwszy półfinał zacięty i emocje do samego końca. Drugi półfinał też dostarczył ale nie spodziewałem się, że w finale aż tak bardzo rozgniotę użytkownika @WisnieR. Gratulacje dał wszystkich uczestników a w szczególności mojego rywala z finału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 18 maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja @mitra nie wołaj Wiśniera, bo może przeczytać Twojego posta zanim obejrzy losowanie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 19 maja Udostępnij Opublikowano 19 maja Jak juz dostałem murzyna to wiedziałem jaki bedzie wynik Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja .... czy to była reprezentacja Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 22 maja Udostępnij Opublikowano 22 maja Fanty doszły. Przesyłka z pakowaniem premium. Użytkownik @Kmiot Rodzina w komplecie 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 23 maja Autor Udostępnij Opublikowano 23 maja Ja tylko dla porządku wspomnę, że Deus Kosmateus Ex został dawno temu przekazany na listę bonusową przez Rudioka, więc po latach wreszcie dostał nowy dom. A niech będzie, że zawołam @Rudiok i niech widzi, pękając z dumy. Generalnie uzbierało mi się trochę fantów do oddania, ale standardowo nie mam weny/pomysłów na procedury losowania i w zasadzie tylko to mnie powstrzymuje przed kolejnymi edycjami. No, ale może powoli coś się zorganizuje. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 24 maja Udostępnij Opublikowano 24 maja A takie rozdajo prawie nic nie robiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 622 Opublikowano 25 maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 maja Ok, lecimy dalej, auuu. Oddam za mema #42. Gierka za darmo? Proszę bardzo. Do wygrania tym razem: Expeditions: A Mudrunner Game [PS5] Gra nowa, odfoliowana, ale nie była odpalana, kod na DLC wciąż aktywny. Jedyna niedogodność, to fakt, że opakowanie gry jest w języku WŁOSKIM Spoiler Zasady udziału: Do losowania będą dopuszczeni przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania jest gierka, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowy, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść. Aby wziąć udział w losowaniu należy w tym temacie wkleić mema związanego z... kurwa nie wiem. Samochodami, albo Włochami (z racji oładki)? Losowanie klasycznie planuję na okolice przyszłego weekendu. Generalnie polecam się nie ociągać ze zgłoszeniami i do czwartku zadeklarować. Później nie daję już gwarancji czy nie będzie za późno, bo lada moment mogę zamknąć listę zgłoszeń. Uwaga, kolejność zgłoszeń może (ale nie musi; zależy jakiego rodzaju losowanie wymyślę) mieć znaczenie - w sensie, że im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej dla Ciebie. Standardowo jedyne czego wymagam od uczestników, to osobistego dopilnowania wyników losowania, bo nikt ich nie zawoła - zwycięzca musi sam się do mnie zgłosić. Jeśli będzie się z tym za długo ociągać, to w ostateczności zostawiam sobie prawo przekazania nagrody komuś innemu. Gdyby ktoś miał ochotę mnie odciążyć w kwestii losowania, to :ogoguozo dzwoni dłonią: Nagrody bonusowe: Oczywiście laureat oprócz nagrody będzie mógł wybrać sobie nagrodę bonusową. Lista może się okazać mocno nieaktualna, wszak nie wszystkie fanty są w moim posiadaniu (niektóre są wciąż u darczyńców, a możliwe, że już nimi nie dysponują). Więc w razie czego będziemy konsultować. Pewne nagrody (te, które mam u siebie) zaznaczyłem pogrubioną czcionką. Spoiler Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #59 (lipiec 2002) #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), #290 (październik 2021), #291 (listopad 2021), #292 (grudzień 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Klucz na grę Loop Hero [PC] (sponsor: Ukukuki) Gra Fade to Silence na PS4. Pudełko lekko pęknięte. Gra w stanie idealnym. Okładka ANG/FRA. PSX Extreme #300 (okładka MGS). Sponsor: second PSX Extreme #300 (okładka Tomb Raider) + pamiątkowe obrazki/pocztówki(?). Foto. Sponsor: BRY@N PSX Extreme #300 (okładka Halo, odrobinę zarysowana) PSX Extreme #0 Zestaw 4 in 1 do SWITCH LITE. Pokrowiec, etui na gry, szkło na ekran (+ściereczka), słuchawki. Producent: Trust. Zdjęcie. Sponsor: Paolo de Vesir Borderlands Handsome Collection na PS4 (US cyfra). Sponsor: Square Przypinka metalowa Fire Emblem Engage. Książka/album "C64. Polskie piksele w grach", czyli coś dla fanów Commodore 64. Egzemplarz w zasadzie nowy. Sponsor: Dud.ek Breloczek Dual Sense czerwony. Gumowy. Nowy. Koszulka Stardew Valley, nowa, rozmiar L. Soul Calibur VI na PS4. Sponsor: Figuś Książka z uniwersum Cyberpunk 2077 "Bez przypadku" - Rafał Kosik. Sponsor: MYSZa7 Lista aktualnie zbanowanych (w nawiasie liczba giwałejów do przeczekania). Przypominam, że nie obowiązuje już kumulacja banów, więc każdy przyszły zwycięzca pauzuje tylko trzy edycje niezależnie od ilości zwycięstw w karierze. Figuś (2) Bzduras (2) mitra (3) 7 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 26 maja Udostępnij Opublikowano 26 maja (edytowane) Całe szczęście, że mam teraz Expeditions w Horajzonie Edytowane 26 maja przez mitra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 26 maja Udostępnij Opublikowano 26 maja Nie biorę udziału. 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi