Pupcio 18 291 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Kmiot czy jest szansa że następne losowanie będzie na gre futa werewolf dick 2? Bo chciałbym wziąć udział żeby wygrać i patrzeć jak ofi płacze że nie może dołączyć do walki o sequel jego gry życia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 564 Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Jakie losowanie, o czym Wy piszecie? Przypominam i zaznaczam: 15 godzin temu, Kmiot napisał(a): Dobra, zamykamy ten burdel, bo mnie straszą, że pójdę do więzienia za nielegalne loterie, a jestem wrażliwym człowiekiem i nie wiem czy bym tam wytrzymał psychicznie. Pewnie nie, ale może chociaż nadrobiłbym zaległości z generacji PS1/PS2, bo to chyba jedyne konsole, które można mieć w celi. Nie no, mimo wszystko lecimy dalej, choć profilaktycznie usuwam z zabawy wszelkie elementy i znamiona losowości, modyfikuję regulamin, by bliżej odpowiadał "konkursowi", niż niepożądanej "loterii". Chuja to pomoże, tym bardziej w obliczu licznych poprzednich edycji i dowodów na YT, ale przynajmniej zachowam pozory, hehe. Was też o to proszę. Polecam również zapoznać się ze "zmodyfikowanymi" zasadami konkursu, które wyszczególnię poniżej. Tymczasem. 15 godzin temu, Kmiot napisał(a): Nominuję się jednoosobowym jurorem i osobiście zdecyduję, które memesy są najśmieszniejsze/najlepsze i na tej podstawie wybiorę zwycięzców. Żadnych elementów losowych, bo wiecie. Aby jednak uatrakcyjnić ogłoszenie mojej decyzji, zrobię to w formie symulacji w jakiejś gierce, bo przecież jesteśmy Graczami. Będzie mnie to kosztować trochę cierpliwości i pracy, ale mam nadzieję, że tak podane wyniki jury (czyli moje) dostarczą nieco więcej emocji i radości laureatom. Oczywiście będą to wyłącznie wizualne fajerwerki pozbawione elementu losowego, bo decyzję podjąłem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 508 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Widać, że nie czytał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 564 Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Pewnie nie on jeden jedzie już na autopilocie w temacie i nie czyta co piszę, ale to nie jest aż tak istotne. To tylko konieczne zapisy w regulaminie, bo wiadomo. Niech nikogo nie zniechęcą. @Ukukuki podrzucasz tylko te zacne memy czy bierzesz udział? Jeśli to drugie, to poproszę o wybraną platformę. @Farmer bardzo doceniam szczerość, ale nie wiem co w tym przypadku zrobić i wolałbym abyś mnie okłamał xd Zobaczymy jak się sprawy rozwiną, ale w razie czego zadeklaruj platformę gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 884 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 6 minut temu, Kmiot napisał(a): Pewnie nie on jeden jedzie już na autopilocie w temacie i nie czyta co piszę, ale to nie jest aż tak istotne. To tylko konieczne zapisy w regulaminie, bo wiadomo. Niech nikogo nie zniechęcą. @Ukukuki podrzucasz tylko te zacne memy czy bierzesz udział? Jeśli to drugie, to poproszę o wybraną platformę. @Farmer bardzo doceniam szczerość, ale nie wiem co w tym przypadku zrobić i wolałbym abyś mnie okłamał xd Zobaczymy jak się sprawy rozwiną, ale w razie czego zadeklaruj platformę gry. Tylko memy Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Ja bym zdyskwalifikował pupcia w następnym giveway za nieczytanie regulaminu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 5 godzin temu, Kmiot napisał(a): Pewnie nie on jeden jedzie już na autopilocie w temacie i nie czyta co piszę, ale to nie jest aż tak istotne. To tylko konieczne zapisy w regulaminie, bo wiadomo. Niech nikogo nie zniechęcą. @Ukukuki podrzucasz tylko te zacne memy czy bierzesz udział? Jeśli to drugie, to poproszę o wybraną platformę. @Farmer bardzo doceniam szczerość, ale nie wiem co w tym przypadku zrobić i wolałbym abyś mnie okłamał xd Zobaczymy jak się sprawy rozwiną, ale w razie czego zadeklaruj platformę gry. Moj skasowany mem jesr brany pod uwage? :)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 564 Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca No kurwa, tak właśnie mi się wydawało, że widziałem wczoraj post, a dzisiaj go nie ma xd JA NIC NIE KASOWAŁEM. Nawet nie mam takiej władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 5 godzin temu, Kmiot napisał(a): @Farmer bardzo doceniam szczerość, ale nie wiem co w tym przypadku zrobić i wolałbym abyś mnie okłamał xd Zobaczymy jak się sprawy rozwiną, ale w razie czego zadeklaruj platformę gry. Spoko, mogę kłamać. Elden Ring? Wspaniała gierka, grałem wiele razy. I NA PEWNO nie będzie stać na półce i zbierać kurz jak Soulsy @Square Będzie platynka, a Milena padnie za pierwszym razem. Wersja na PS5 bo zielony kolor pudełka nie pasuje mi do ścian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Witam, biorę udział i w razie wygranej, wybieram wersję na X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Trochę monotematycznych świńskich memów z BB oraz w bonusie coś w temacie z lore forumka Spoiler pdk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Może do 2026 przejdę. Wersja na PS5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Preferowana wersja na PS5, ale Xboxowa również może być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca ja tylko sobie wrzucę mema, nie biorę udziału Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 564 Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Ok, post porządkowy, bo jest kilka niejasności. @Dud.ek rozumiem, że udziału nie bierzesz? Tak wnioskuję z kontekstu, bo jasnej deklaracji nie było. @MichAelis wrzuć proszę jeszcze raz mema, abym miał Twoje zgłoszenie "na piśmie", bo najwyraźniej odpowiedzialnych za usunięcie pierwotnego posta nie ma. @second bierzesz udział czy tylko memy? Jeśli bierzesz, to platformę poproszę. Do Listy Bonusowej dorzucam czapkę z daszkiem Fallout. Nowa. Wygrałem, to się podzielę, cnie? Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca @Kmiot poproszę mnie zapisać, wezmę udział. Platforma: xbox Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca O kura jaka czapka Wpisz mnie na Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 11 godzin temu, Kmiot napisał(a): Ok, post porządkowy, bo jest kilka niejasności. @MichAelis wrzuć proszę jeszcze raz mema, abym miał Twoje zgłoszenie "na piśmie", bo najwyraźniej odpowiedzialnych za usunięcie pierwotnego posta nie ma Do Listy Bonusowej dorzucam czapkę z daszkiem Fallout. Nowa. Wygrałem, to się podzielę, cnie? Pokaż ukrytą zawartość Gdzieś już zaginał mi ten mem i nie mogę odszukać. Takie to forum mamy teraz. Czapeczka na czasie! EDIT dobra znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 564 Opublikowano 13 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 3 godziny temu, MichAelis napisał(a): Gdzieś już zaginał mi ten mem i nie mogę odszukać. Takie to forum mamy teraz. Czapeczka na czasie! EDIT dobra znalazłem. Jeszcze przypomnij na jaką konsolę xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca plejka Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca ok, wycofuję się z turnieju. ER mnie nie kręci, a nie będę podbierał gry komuś kto w nią chce zagrać bo oczywiście wygrałbym w cuglach także ten.... obrazek na odchodne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 564 Opublikowano 14 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Ok, skład pretendentów na tę chwilę prezentuje się następująco: PS5: _Red_ MichAelis WisnieR Ins Xbox: Dud.ek mozi Paolo de Vesir Kosmos second Według kolejności zgłoszeń (memów), z uwzględnieniem pierwotnego posta MichAelisa (którego potem mu usunięto). Uznajmy, że dzisiaj o północy zamykam listę chętnych, więc w razie czego jeszcze można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 873 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Rzutem na taśmę, biorę udział - wersja PS5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 564 Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Pora na wyniki konkursu. Standardowo wyszło długo, pewnie za długo, więc niektórzy będą narzekać. Ale to trochę z rozmysłem i na moje własne życzenie, pozwijcie mnie. Po raz pierwszy robiłem też zrzut rozgrywki z laptopa, średnio się na tym znam, musiałem działać szybko, na spontanie i wyszło w 25 klatkach na sekundę, więc może i oczy nieco krwawią, ale że dynamika i tak nie urywa głowy, to idzie się przyzwyczaić. Chyba. Mam nadzieję. Rywalizacja grupy PS5 rozpoczyna się w okolicach 15:50, aczkolwiek jeśli ktoś zamierza polecieć od razu tam, to zalecam jednak obejrzeć chociaż pierwszy wyścig grupy Xbox, bo objaśniam tam nieco zasad rozgrywki. Standardowo proszę nie wołać przy pomocy @ zwycięzców. Oni powinni się do mnie zgłosić osobiście, najlepiej od razu z namiarami adresowymi (paczkomat/bezpośredni adres dla kuriera, co wolicie) i wyborem nagrody bonusowej (opcjonalne, nie ma konieczności). Poniższe posty mogą zawierać spoilery (ale bez @). 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Ło panie, co za emocje. W grupie ps5 formalność i łatwa wygrana, natomiast w ekipie xboxa walka na żyletki, do samego końca. Mogło pójść w obie strony. Dzięki Panie Kmiot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi