Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna rywalizacja. U botów to Paolo największy przegrany, u niebieskich jego odpowiednikiem Wiśnier, a jakby przed wyścigiem nie było pokazane, to powiedziałbym, że kierowca Insa miał poziom -10 ustawiony. Gratulacje dla zwycięzców.

• Plusik 1
Opublikowano

Jak robiłem wczoraj kilka testowych wyścigów to zawsze się trafiał jakiś gracz, który "osłaniał tyły" i dwa-trzy wyścigi pod rząd potrafił prezentować poziom -10. Różnie trafiało, nie zawsze na tego samego, ale coś w tym jest, że nawet jak startował z pole position, to już po dwóch zakrętach spadał na ostatnie czy przedostatnie miejsce. Nie wiem z czego to wynika, najwyraźniej gra tak jest już zaprojektowana. Z drugiej strony trafia się taki Paolo i już sam nie wiesz jaki los mu się wylosował, bo albo szczyt, albo dno. 

Opublikowano
  W dniu 15.06.2024 o 18:40, Square napisał(a):

Fajna rywalizacja. U botów to Paolo największy przegrany, u niebieskich jego odpowiednikiem Wiśnier, a jakby przed wyścigiem nie było pokazane, to powiedziałbym, że kierowca Insa miał poziom -10 ustawiony. Gratulacje dla zwycięzców.

Rozwiń  

Wygrałem już u pana Kmiota Death Stranding, więc i tak bardzo ciepło wspominam. <3 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Siemka! 

Odebrałem dzisiaj z paczkomatu taką estetycznie zapakowaną paczuszkę 

20240620_133607.thumb.jpg.9cf252db60a09c69fe6a2ae3dc0b2efd.jpg

Nie mogąc się doczekać, rozbebeszyłem ją jeszcze w aucie 

20240620_133825.thumb.jpg.1a297eb9b6976b685183de71989c3dec.jpg

Była tam gra roku 2022, na którą już na konsoli czeka dlc roku 2024 

20240620_134036.thumb.jpg.a77146884dc1ebbb2608e30c662be1d9.jpg

Bonusowa czapeczka pasuje idealnie, nawet na mój wielki łeb 

20240620_134152.thumb.jpg.6264fa762ddda8669ac15690b7229510.jpg

Chciałem podziękować Panu Filantropowi @Kmiot za ten wspaniały prezent, który dzielnie wywalczyłem i wydarłem z gardeł innych forumowiczów w uczciwej rywalizacji.

• Plusik 6
  • Lubię! 3
Opublikowano

Dobry dzień! :)

Właśnie odebrałem profesjonalnie zapakowaną przesyłeczkę Mistrza Ceremonii Wszelakich forum PSX Extreme @Kmiot - nie ma zmiłuj, trzeba będzie ruszyć z tematem Elden Ring zapewne po Stellar Blade, a koszuleczka będzie w sam raz do odpoczynku na działeczke i orac ogrodowych :banderas:

Paczka niestety nieotwarta od razu, bo akurat odbierałem ją na rowerze ;)

IMG_9231.jpeg

IMG_9232.jpeg

• Plusik 3
  • Lubię! 2
  • Smutny 1
Opublikowano

Jak zwykle dziękuję Panowie za relację z "obioru nagrody".

Dla mnie to zawsze jakaś miła i mała nagroda, po której zostanie ślad w temacie. 

Niech Wam gierki i fanty służą.

• Plusik 2
  • Lubię! 4
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to teraz z kolei zapraszam do edycji z podtytułem "czy w ogóle będą chętni?".

Przekonajmy się, co?

Oddam za mema #44

f208ef87d3f70caf73d564bfe8dba63d76c02c7179a5be53bc6b74f9d804f86c.png.65d5cb0fcca4670122483cf9b50253c9.png

Do zaoferowania mam grę z kategorii: sam byś nie kupił, ale jak za darmo, to sprawdzisz. I być może się nie zawiedziesz. Wszak mowa o tytule, który na metacritic może się pochwalić wcale niemałą średnią krążącą w okolicach 84-81, do tego bez wątpienia ma przynajmniej zachęcającą prezencję. W międzyczasie gra dostała jakieś tam darmowe DLC. A gdyby tego jeszcze było mało, to niedawno zapowiedziano sequel, więc najwyraźniej wstydu z tą jedynką nie ma. Nie wiem, bo sam jeszcze nie grałem, hehe.

Ale zamierzam, więc bądź jak ja.

Panowie, prezentuję Wam:

ozm44.thumb.jpg.abbc3485f62ea7c33396dfbad7ca7bcf.jpg

Tails of Iron. Gra w wersji PS5, Edycja Crimson Knight (zawiera kosmetykę - skórki do uzbrojenia). Nowa, wciąż w folii.

Pewną niedogodnością może być okładka w wersji francusko-hiszpańskiej. 

Pokaż ukrytą zawartość

Zasady udziału:

• Do konkursu będą dopuszczeni przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania jest gierka, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowy, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść.
  • Aby wziąć udział w konkursie należy w tym temacie wkleić mema związanego ze szczurami i lepiej, żeby był śmieszny!
  • Nominuję się jednoosobowym jurorem i osobiście zdecyduję, które memesy są najśmieszniejsze/najlepsze i na tej podstawie wybiorę zwycięzców. Żadnych elementów losowych, bo wiecie. Kto ma wiedzieć, ten wie. #dupochron
  • Aby jednak uatrakcyjnić ogłoszenie mojej decyzji, zrobię to w formie symulacji w jakiejś gierce, bo przecież jesteśmy Graczami. Będzie mnie to kosztować trochę cierpliwości i pracy, ale mam nadzieję, że tak podane wyniki jury (czyli moje) dostarczą nieco więcej emocji i radości laureatom. Oczywiście będą to wyłącznie wizualne fajerwerki pozbawione elementu losowego, bo decyzję podjąłem wcześniej. A tak naprawdę to wcale nie. Nie wiadomo.
  • W przypadku tylko jednego zgłoszenia nagroda z automatu przypada chętnemu. Konsekwencją jest jak zawsze ban na kolejne trzy edycje.
  • Ogłoszenie decyzji zaplanowałem tradycyjnie na okolice przyszłego weekendu. Generalnie polecam się nie ociągać ze zgłoszeniami i do czwartku zadeklarować. Później nie daję już gwarancji czy nie będzie za późno, bo lada moment mogę zamknąć listę zgłoszeń. Uwaga, kolejność zgłoszeń może mieć znaczenie - w sensie, że im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej dla Ciebie, bo ja będę miał więcej czasu na docenienie kunsztu Twojego mema.
  • Standardowo jedyne czego wymagam od uczestników, to osobistego dopilnowania wyników konkursu, bo nikt ich nie zawoła - zwycięzca musi sam się do mnie zgłosić. Jeśli będzie się z tym za długo ociągać, to w ostateczności zostawiam sobie prawo przekazania nagrody komuś innemu.

Nagrody bonusowe:

Oczywiście każdy laureat oprócz nagrody będzie mógł wybrać sobie nagrodę bonusową. Lista może się okazać mocno nieaktualna, wszak nie wszystkie fanty są w moim posiadaniu (niektóre są wciąż u darczyńców, a możliwe, że już nimi nie dysponują). Więc w razie czego będziemy konsultować. Pewne nagrody (te, które mam u siebie) zaznaczyłem pogrubioną czcionką.

Pokaż ukrytą zawartość

Lista aktualnie zbanowanych (po każdej wygranej uczestnika obowiązują trzy edycje karencji; w nawiasie liczba konkursów do przeczekania). 

mitra (1)

oFi (2)

second (3)

Snake_Plissken (3)

• Plusik 6
  • Lubię! 1
Opublikowano

anya on X: "dudes be sending dick pics like https://t.co/OhR4jTcDai" / X

Udział odpuszczam jednak, bo widzę teraz, że mam to w Plusie essentials i nie potrzebuję płyty. Będę liczył kiedyś ponownie na Eldenka xd

• Lubię! 1
  • Haha 4
Opublikowano

Kurwa, ban na 33 edycje.

Tak przy okazji chciałbym zaznaczyć, że dodałem do regulaminu (którego nikt nie czyta) punkt:

W dniu 6.07.2024 o 19:49, Kmiot napisał(a):

W przypadku tylko jednego zgłoszenia nagroda z automatu przypada chętnemu. Konsekwencją jest jak zawsze ban na kolejne trzy edycje.

Rozwiń  

Logiczne, ale do tej pory nie było uwzględnione na piśmie.

• Smutny 1
Opublikowano

Nawet jak będzie tylko jedno zgłoszenie, to znając życie w kolejnej nielosowej grze o z góry ustalonym wyniku pewnie wypadłbym autkiem z trasy albo coś.

Dawajcie wiency szczurów, bo nie chcę dubla, a pewnie w kolejnej edycji będzie GTA 6.

Opublikowano

DOBRA, to może nowa nagroda na listę bonusową będzie dla kogoś dilbrejkerem?

1720549192556.thumb.jpg.233ea50ccc13333c1bf354946fafd437.jpg

1720549192548.thumb.jpg.8748024a62cddd7f861b3cd5b4ff5b0a.jpg

Koszulka Mega Man, z subtelnymi nadrukami (na serduszku i karku), nawet nie idzie rozpoznać, że jest się Graczem. 

Oczywiście nówka.

Rozmiar L.

100% bawełna.

Wymaga prasowania, hehe.

• Lubię! 1
Opublikowano

A, no to mamy zwycięzcę, hehe.

Zaleta? Nie musiałem się jebać z wymyślaniem gry i klejeniem filmiku, więc szybka akcja.

Gratulacje dla zwycięzcy (dla jasności jest nim MichAelis, bo Red odpuścił udział), czekam w skrzynce z prywatnymi wiadomościami na adres/paczkomat i wybór opcjonalnej nagrody bonusowej.

Zdrówko.

3MRyM5PLhtmERrbo81IBjX8Ckw5RhOIF.png

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oddam za mema #45

Dobra, dawno niczego na umierający kalkulator Nintendo nie było, więc może urozmaicimy nieco. 

A póki mamy jeszcze wakacyjny klimat, to ponurkujemy z grubym Dawidem. 

Ponoć loadingi AŻ TAK NIE PRZESZKADZAJĄ, ale kto by tam wierzył fanom Nintendo? 

Inna sprawa, że taka gierka wydaje się idealna na handheldowe granie w hamaku, więc już sam nie wiem.

Wy zdecydujcie.

Ja się ścierał nie będę, bo i tak nikt tego nie czyta.

Więc do rzeczy.

1722715202383.thumb.jpg.1fa081788e03e9a072d4e1814d35bd89.jpg

Nagrodą w tej edycji jest gra Dave the Diver na konsolę Nintendo Switch.

Gra w edycji japońskiej, ale oczywiście w 100% po angielsku (chyba że wybierzecie w menu język japoński, to wtedy będzie po japońsku). 

Nowa, wciąż w folii, więc w przyszłości może być również gratka dla kolekcjonerów. 

Z grami na konsole Nintendo to nigdy nie wiadomo.

Pokaż ukrytą zawartość

Zasady udziału:

• Do konkursu będą dopuszczeni przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania jest gierka, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowy, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść.
  • Aby wziąć udział w konkursie należy w tym temacie wkleić mema związanego z nurkowaniem, głębinami, sushi, nie wiem. Obudźcie w sobie kreatywność.
  • Nominuję się jednoosobowym jurorem i osobiście zdecyduję, które memesy są najśmieszniejsze/najlepsze i na tej podstawie wybiorę zwycięzców. Żadnych elementów losowych, bo wiecie. Kto ma wiedzieć, ten wie. #dupochron
  • Aby jednak uatrakcyjnić ogłoszenie mojej decyzji, zrobię to w formie symulacji w jakiejś gierce, bo przecież jesteśmy Graczami. Będzie mnie to kosztować trochę cierpliwości i pracy, ale mam nadzieję, że tak podane wyniki jury (czyli moje) dostarczą nieco więcej emocji i radości laureatom. Oczywiście będą to wyłącznie wizualne fajerwerki pozbawione elementu losowego, bo decyzję podjąłem wcześniej. A tak naprawdę to wcale nie. Nie wiadomo.
  • W przypadku tylko jednego zgłoszenia nagroda z automatu przypada chętnemu. Konsekwencją jest jak zawsze ban na kolejne trzy edycje.
  • Ogłoszenie decyzji zaplanowałem tradycyjnie na okolice przyszłego weekendu. Generalnie polecam się nie ociągać ze zgłoszeniami i do czwartku zadeklarować. Później nie daję już gwarancji czy nie będzie za późno, bo lada moment mogę zamknąć listę zgłoszeń. Uwaga, kolejność zgłoszeń może mieć znaczenie - w sensie, że im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej dla Ciebie, bo ja będę miał więcej czasu na docenienie kunsztu Twojego mema.
  • Domyślnie lista zgłoszeń z automatu zamyka się w piątek o 23:59, chyba że podam w temacie inaczej.
  • Standardowo jedyne czego wymagam od uczestników, to osobistego dopilnowania wyników konkursu, bo nikt ich nie zawoła - zwycięzca musi sam się do mnie zgłosić. Jeśli będzie się z tym za długo ociągać, to w ostateczności zostawiam sobie prawo przekazania nagrody komuś innemu.

Nagrody bonusowe:

Oczywiście każdy laureat oprócz nagrody będzie mógł wybrać sobie nagrodę bonusową. Lista może się okazać mocno nieaktualna, wszak nie wszystkie fanty są w moim posiadaniu (niektóre są wciąż u darczyńców, a możliwe, że już nimi nie dysponują). Więc w razie czego będziemy konsultować. Pewne nagrody (te, które mam u siebie) zaznaczyłem pogrubioną czcionką.

Pokaż ukrytą zawartość

Lista aktualnie zbanowanych (po każdej wygranej uczestnika obowiązują trzy edycje karencji; w nawiasie liczba konkursów do przeczekania). 

oFi (1)

second (2)

Snake_Plissken (2)

MichAelis (3)

• Plusik 6