Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, jest sytuacja.

Coś mnie tknęło i w sumie dopiero teraz sprawdziłem wartość nowych nagród bonusowych, bo wolałbym, aby nie przekraczały tych 50/60 zł. Z droższymi czuję się niekomfortowo. O ile HoMM od Ukukukiego łapie się w widełkach, tak mam pewną zagwozdkę z tym steelbookiem, bo pokazuje mi jakieś dziwne wyniki w okolicach 200 zł. Czy jest rzeczywiście tyle warty nie zamierzam osądzać (wystawić za 200 zł to jedno, ale czy ktoś to za tyle kupi?), niemniej proponuję się z tym wstrzymać, bo czuję się niezręcznie, gdy na liście BONUSOWEJ znajduje się nagroda potencjalnie cenniejsza niż większość głównych nagród w tych giwałejach xd

Oficjalnie więc NIE PRZYJMUJĘ tego steelbooka na listę i sugeruję, by @Bzduras przemyślał swoje postępowanie, bo najwyraźniej nie jest świadomy xd

Niech sprzeda (nawet jeśli za połowę ceny) i wyda na głupoty.

• Smutny 1

Szczerze mówiąc to nie interesowałem się tematem, ale po przegadaniu sprawy z Kmiotem w kuluarach to chyba będzie najlepsza decyzja. Chciałbym dorzucić się do giveawaya, ale skłamałbym gdybym powiedział, że po zobaczeniu cen tego steela nie nabrałem wątpliwości. Wszystkich zainteresowanych tym bonusem przepraszam, na przyszłość postaram się nie strzelać na oślep i jeśli kogoś zawiodłem dając i zabierając to tu jest dobre miejsce na wylanie wiadra pomyj i minusów czy tam klaunów, w pełni zrozumiem i przyjmę je z pokorą.

Panowie, lojalnie ostrzegam, że prawdopodobnie dzisiaj o północy będę chciał zamknąć listę chętnych, bo jak mam wyłonić laureata w ten weekend, to piątek pasuje mu najbardziej. Wyniki i tak pewnie wrzucę w sobotę, zgodnie z tradycją. 

To jeszcze nic pewnego, tylko ostrzegam, że istnieje taka ewentualność. 

Przy okazji dorzucam dwa bonusy na listę. 

1. Dwa kupony na 10 zł zniżki (każdy, ale nie kumulują się) przy zakupie biletów do Arcade Museum w Warszawie albo Krakowie. Oba oczywiście w ramach jednej nagrody. Data ważności 31.08.2025

IMG_20240918_075207.thumb.jpg.35ba57be26fab098f9334f6bac5a83f7.jpg

2. Puzzle Diablo IV. Nowe, w folii, 1000 elementów.

IMG_20240709_165723.thumb.jpg.715dd374659d2d179f8b4a6008e9ffa8.jpg

• Plusik 1