Dante 426 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Udziału nie biorę bo Astro Bot już ograne, ale bump dla akcji i super gierka poelcam:) 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 258 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września 1 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Niestety nie moje GOTY. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września A wezmę sobie udział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 609 Opublikowano 16 września Autor Udostępnij Opublikowano 16 września Panowie, jest sytuacja. Coś mnie tknęło i w sumie dopiero teraz sprawdziłem wartość nowych nagród bonusowych, bo wolałbym, aby nie przekraczały tych 50/60 zł. Z droższymi czuję się niekomfortowo. O ile HoMM od Ukukukiego łapie się w widełkach, tak mam pewną zagwozdkę z tym steelbookiem, bo pokazuje mi jakieś dziwne wyniki w okolicach 200 zł. Czy jest rzeczywiście tyle warty nie zamierzam osądzać (wystawić za 200 zł to jedno, ale czy ktoś to za tyle kupi?), niemniej proponuję się z tym wstrzymać, bo czuję się niezręcznie, gdy na liście BONUSOWEJ znajduje się nagroda potencjalnie cenniejsza niż większość głównych nagród w tych giwałejach xd Oficjalnie więc NIE PRZYJMUJĘ tego steelbooka na listę i sugeruję, by @Bzduras przemyślał swoje postępowanie, bo najwyraźniej nie jest świadomy xd Niech sprzeda (nawet jeśli za połowę ceny) i wyda na głupoty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 400 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Szczerze mówiąc to nie interesowałem się tematem, ale po przegadaniu sprawy z Kmiotem w kuluarach to chyba będzie najlepsza decyzja. Chciałbym dorzucić się do giveawaya, ale skłamałbym gdybym powiedział, że po zobaczeniu cen tego steela nie nabrałem wątpliwości. Wszystkich zainteresowanych tym bonusem przepraszam, na przyszłość postaram się nie strzelać na oślep i jeśli kogoś zawiodłem dając i zabierając to tu jest dobre miejsce na wylanie wiadra pomyj i minusów czy tam klaunów, w pełni zrozumiem i przyjmę je z pokorą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 609 Opublikowano 16 września Autor Udostępnij Opublikowano 16 września NAWET GDYBYŚ CHCIAŁ, TO NA LIŚCIE BONUSOWEJ NIE MA MIEJSCA NA TAKIE ŁAKOCIE. Daj znać jak się okaże, że jednak jest warty 25-30 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Szkoda, chciałem do kolekcji, nawet nie wiedziałem, że to tyle warte, to nie nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 135 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września (edytowane) Edytowane 19 września przez Chewie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Nie wiem, czy się łapie jako osoba aktywna, ale nie zaszkodzi spróbować. btw. znaleźć jakiegoś memesa z Astro, który jest choć trochę śmieszny to wyzwanie 1 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 609 Opublikowano 19 września Autor Udostępnij Opublikowano 19 września Panowie, lojalnie ostrzegam, że prawdopodobnie dzisiaj o północy będę chciał zamknąć listę chętnych, bo jak mam wyłonić laureata w ten weekend, to piątek pasuje mu najbardziej. Wyniki i tak pewnie wrzucę w sobotę, zgodnie z tradycją. To jeszcze nic pewnego, tylko ostrzegam, że istnieje taka ewentualność. Przy okazji dorzucam dwa bonusy na listę. 1. Dwa kupony na 10 zł zniżki (każdy, ale nie kumulują się) przy zakupie biletów do Arcade Museum w Warszawie albo Krakowie. Oba oczywiście w ramach jednej nagrody. Data ważności 31.08.2025 2. Puzzle Diablo IV. Nowe, w folii, 1000 elementów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września Jak dla mnie cameo Concorda wygrywa zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 609 Opublikowano 19 września Autor Udostępnij Opublikowano 19 września Spieszę poinformować, że na listę nagród bonusowych dołącza czasopismo Amiga Extreme z okładką w Limitowanej Edycji. Stan nowy, wciąż w koszulce zabezpieczającej. Sponsorem jest Pan @Suavek, więc dziękuję w imieniu swoim i potencjalnego chętnego laureata. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 594 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września Nie wiem czy kwalifikuję się jako aktywny, ale poddam się tej surowej ocenie Kmiota Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 609 Opublikowano 21 września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 września Standardowo uprasza się, by nie wołać za pomocą @ zwycięzcy. Poniższe posty mogą już zawierać spoilery, więc jeśli ktoś chce ich uniknąć, to najpierw filmik. 19 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września astro wujjaszek XD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 443 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Cytat W niektórych domach strzelają szampany. A wolałbym żeby dooopy pękały choć raz Ale i tak sukces - połowa stawki! Gratulację dla zwycięzcy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 708 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września W dniu 14.09.2024 o 22:47, Ins napisał(a): Oj pograłbym. Dajta wygrać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 135 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Top 4, nie jest źle! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Ten cosplay xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Szanuję nieziemsko za ten cosplay. Gratulacje dla zwycięzcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Cosplay kosmiczny xddddddddddsd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września (edytowane) A już miałem zamawiać ps5 No nic astro kiedyś sobie ogram, może na prosiaku tak więc idę dalej grać na bieda blaszce Spoiler Gratulacje dla zwycięzcy. Edytowane 21 września przez creatinfreak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 876 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Przepiękne losowanie, cosplay mistrzowski, no i dopasowanie soundtracku, w szczególności jak zbliżał się finał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Ajajaj tak blisko Gratulację dla zwyciężcy i szacunek dla Kmiota, co dla wiernego cosplayu nawet palce sobie uciął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi