creatinfreak 3 828 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października To ja doleje oliwy do ognia i dodam ciekawy dodatek do puli nagród dodatkowych. Mianowicie chciałbym Wam zaoferować kontroler do jedynej platformy, której nie uznaje. Razer Kishi coś Wam to mówi? Można wygodnie pograć na telefonie czy to w normalne androidowe giereczki czy to na xcloud (skończyłem tak ze trzy indyczki). Mój 6,7 cala oneplus wchodzi, tak więc o kompatybilność raczej bym się nie martwił. 4 1 1 Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 24 października Autor Opublikowano 24 października Czy wartość bonusu przekracza 50 zł? Bo nie wiem czy mogę przyjąć na listę xd Nie no, domyślam się, że Creatinfreak wie co oddaje, więc dodam do listy, a jak się sponsor rozmyśli/znajdzie inny rynek zbytu, to się usunie. Dzięki Mordo ;* Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Może i by to sprzedał za 100. Ale jakoś tym razem nie chce mi się bawić. Wolę kogoś z Was uszczęśliwić Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Robię porządki w domu i znalazłem coś o czym całkowicie zapomniałem i w sumie mi niepotrzebne, a ktoś sie napije z tego ciepłego kakałka. Dorzucam do puli bonusów kubeczek 3 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 676 Opublikowano 26 października Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 października Dziękuję Figuś. Obie nowe nagrody bonusowe już dodałem do listy, więc zwycięzca będzie miał obfity wybór. A zwycięzcą 48. edycji Oddam za Mema jest: Standardowo proszę nie wołać zwycięzcy (przy pomocy @, aby nie psuć nikomu niespodzianki i nie odbierać emocji z oglądania). Potem laureata zapraszam tutaj, albo do mnie na PM w celu wyboru nagrody bonusowej i uzgodnienia sposobu/adresu wysyłki. Poniższe posty mogą już zawierać spoilery dotyczące przebiegu konkursu. 10 5 Cytuj
Pupcio 18 451 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Komu jak komu ale temu typowi ta lalka się po prostu należała 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 139 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Kurde nawet zrobiłem sobie tatuaż z silent hilla a odpadłem na samym początku, eh nic mi w życiu nie wychodzi. 1 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Ale emocje były. Gorący finał 1 Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Kmiot i jego zdolność wygrzebywania gównogierek na telefon nadal nie przestają mnie zadziwiać Plugawy piękną partię rozegrał, do ostatniej sekundy walczył i wywalczył Gratulację dla zwycięzcy! 1 Cytuj
Szermac 2 746 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Podczas dogrywki się prawie zesrałem Dziękuję pięknie za wspaniałe emocje Pielęgniarka będzie miała kolegę na półeczce 2 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Gratulacje dla zwycięzcy, finał fajnie dostarczył. 1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Emocjonujący finał. Gratulacje dla zwycięzcy i tradycyjnie brawa dla Kmiota za organizację. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szermac 2 746 Opublikowano 30 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 października Kuuurde zajebista ta figurka Jeszcze raz dzięki za możliwość wzięcia udziału i Bogu RNG w gierce w kosza 9 4 1 Cytuj
Chewie 155 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Przegrałem z najlepszym, wstydu nie ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi