creatinfreak 3 826 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października To ja doleje oliwy do ognia i dodam ciekawy dodatek do puli nagród dodatkowych. Mianowicie chciałbym Wam zaoferować kontroler do jedynej platformy, której nie uznaje. Razer Kishi coś Wam to mówi? Można wygodnie pograć na telefonie czy to w normalne androidowe giereczki czy to na xcloud (skończyłem tak ze trzy indyczki). Mój 6,7 cala oneplus wchodzi, tak więc o kompatybilność raczej bym się nie martwił. 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 24 Października Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października Czy wartość bonusu przekracza 50 zł? Bo nie wiem czy mogę przyjąć na listę xd Nie no, domyślam się, że Creatinfreak wie co oddaje, więc dodam do listy, a jak się sponsor rozmyśli/znajdzie inny rynek zbytu, to się usunie. Dzięki Mordo ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Może i by to sprzedał za 100. Ale jakoś tym razem nie chce mi się bawić. Wolę kogoś z Was uszczęśliwić Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano Sobota o 14:18 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:18 Robię porządki w domu i znalazłem coś o czym całkowicie zapomniałem i w sumie mi niepotrzebne, a ktoś sie napije z tego ciepłego kakałka. Dorzucam do puli bonusów kubeczek 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 545 Opublikowano Sobota o 18:48 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:48 Dziękuję Figuś. Obie nowe nagrody bonusowe już dodałem do listy, więc zwycięzca będzie miał obfity wybór. A zwycięzcą 48. edycji Oddam za Mema jest: Standardowo proszę nie wołać zwycięzcy (przy pomocy @, aby nie psuć nikomu niespodzianki i nie odbierać emocji z oglądania). Potem laureata zapraszam tutaj, albo do mnie na PM w celu wyboru nagrody bonusowej i uzgodnienia sposobu/adresu wysyłki. Poniższe posty mogą już zawierać spoilery dotyczące przebiegu konkursu. 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano Sobota o 18:54 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:54 Dobry final. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano Sobota o 19:03 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:03 Komu jak komu ale temu typowi ta lalka się po prostu należała 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano Sobota o 19:10 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:10 Kurde nawet zrobiłem sobie tatuaż z silent hilla a odpadłem na samym początku, eh nic mi w życiu nie wychodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano Sobota o 20:01 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:01 Ale emocje były. Gorący finał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano Sobota o 20:14 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:14 Kmiot i jego zdolność wygrzebywania gównogierek na telefon nadal nie przestają mnie zadziwiać Plugawy piękną partię rozegrał, do ostatniej sekundy walczył i wywalczył Gratulację dla zwycięzcy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano Sobota o 20:43 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:43 Podczas dogrywki się prawie zesrałem Dziękuję pięknie za wspaniałe emocje Pielęgniarka będzie miała kolegę na półeczce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano Sobota o 22:45 Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:45 Gratulacje dla zwycięzcy, finał fajnie dostarczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano Niedziela o 09:21 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:21 Emocjonujący finał. Gratulacje dla zwycięzcy i tradycyjnie brawa dla Kmiota za organizację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szermac 2 612 Opublikowano Środa o 15:37 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano Środa o 15:37 Kuuurde zajebista ta figurka Jeszcze raz dzięki za możliwość wzięcia udziału i Bogu RNG w gierce w kosza 8 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano Środa o 18:35 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:35 Przegrałem z najlepszym, wstydu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi