creatinfreak 3 846 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października To ja doleje oliwy do ognia i dodam ciekawy dodatek do puli nagród dodatkowych. Mianowicie chciałbym Wam zaoferować kontroler do jedynej platformy, której nie uznaje. Razer Kishi coś Wam to mówi? Można wygodnie pograć na telefonie czy to w normalne androidowe giereczki czy to na xcloud (skończyłem tak ze trzy indyczki). Mój 6,7 cala oneplus wchodzi, tak więc o kompatybilność raczej bym się nie martwił. 4 1 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 24 października Autor Opublikowano 24 października Czy wartość bonusu przekracza 50 zł? Bo nie wiem czy mogę przyjąć na listę xd Nie no, domyślam się, że Creatinfreak wie co oddaje, więc dodam do listy, a jak się sponsor rozmyśli/znajdzie inny rynek zbytu, to się usunie. Dzięki Mordo ;* Cytuj
creatinfreak 3 846 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Może i by to sprzedał za 100. Ale jakoś tym razem nie chce mi się bawić. Wolę kogoś z Was uszczęśliwić Cytuj
Figuś 21 247 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Robię porządki w domu i znalazłem coś o czym całkowicie zapomniałem i w sumie mi niepotrzebne, a ktoś sie napije z tego ciepłego kakałka. Dorzucam do puli bonusów kubeczek 3 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 836 Opublikowano 26 października Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 października Dziękuję Figuś. Obie nowe nagrody bonusowe już dodałem do listy, więc zwycięzca będzie miał obfity wybór. A zwycięzcą 48. edycji Oddam za Mema jest: Standardowo proszę nie wołać zwycięzcy (przy pomocy @, aby nie psuć nikomu niespodzianki i nie odbierać emocji z oglądania). Potem laureata zapraszam tutaj, albo do mnie na PM w celu wyboru nagrody bonusowej i uzgodnienia sposobu/adresu wysyłki. Poniższe posty mogą już zawierać spoilery dotyczące przebiegu konkursu. 10 5 Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Komu jak komu ale temu typowi ta lalka się po prostu należała 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Kurde nawet zrobiłem sobie tatuaż z silent hilla a odpadłem na samym początku, eh nic mi w życiu nie wychodzi. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Ale emocje były. Gorący finał 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Kmiot i jego zdolność wygrzebywania gównogierek na telefon nadal nie przestają mnie zadziwiać Plugawy piękną partię rozegrał, do ostatniej sekundy walczył i wywalczył Gratulację dla zwycięzcy! 1 Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Podczas dogrywki się prawie zesrałem Dziękuję pięknie za wspaniałe emocje Pielęgniarka będzie miała kolegę na półeczce 2 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Gratulacje dla zwycięzcy, finał fajnie dostarczył. 1 Cytuj
Dante 450 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Emocjonujący finał. Gratulacje dla zwycięzcy i tradycyjnie brawa dla Kmiota za organizację. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szermac 2 849 Opublikowano 30 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 października Kuuurde zajebista ta figurka Jeszcze raz dzięki za możliwość wzięcia udziału i Bogu RNG w gierce w kosza 9 5 1 Cytuj
Chewie 176 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Przegrałem z najlepszym, wstydu nie ma Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 836 Opublikowano 30 listopada Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 listopada No cześć. Wracamy, to może do końca roku uda się wbić #50. Ale póki co: Oddam za mema #49 Wiadomo i nie trzeba przedstawiać. Grom z jasnego nieba, niepozorna gierka, która zrobiła ogromną furorę, sprzedała się w milionach egzemplarzy, a nawet została tu i tam nominowana do "poważnych" plebiscytów Game of the Year. I to nie w kategorii "indie", a tej najważniejszej, gdzie rywalem są tytuły tworzone czasem przez setki osób. Balatro zostało stworzone przez jednego chłopa i rozbiło bank. Stale jest też aktualizowane i rozwijane. Każdy szanujący się gracz powinien już pierwsze karciane partyjki mieć za sobą, ale gdyby jakimś cudem kogoś ominął ten przywilej, to przybywam z ratunkiem. Dwa egzemplarze Balatro, po jednym na PS5 i Switcha. Do wyboru wedle preferencji. Gry nowe, wciąż zafoliowane. Okładki w językach angielski + francuski. Sama gra ma kilka wariantów językowych, w tym polski. Pudełka zawierają po 10 kart Balatro (w każdym są te same zestawy). Uwaga, gra silnie uzależniająca. PEGI 18 na pudełkach wiele tłumaczy. Zasady udziału: Do konkursu będą dopuszczeni przede wszystkim aktywni użytkownicy. Czy ktoś jest aktywny, czy nie - to pozostawiam własnej interpretacji. Ograniczanie się do Pchlego Targu to nie jest aktywność. Ograniczanie się do jednego tematu to nie jest aktywność. Jesteśmy na forum o grach, do wygrania jest gierka, dlatego chciałbym, aby chętny o tych grach z nami na forum czasem dyskutował i dzielił się wrażeniami, więc ograniczanie się np. do Kącika Filmowego/Sportowego nie działa na jego korzyść. Dawne zasługi nie grają roli - ludzie kiedyś aktywni, ale od długiego czasu milczący raczej nie będą uprawnieni. W drugą stronę to też działa - ludzie w miarę nowi, ale aktywnie się udzielający mają całkiem spore szanse na udział. Generalnie będę surowy, ale postaram się do każdego chętnego podejść indywidualnie i uargumentować decyzję. Czasem dla niego przychylnie, a czasem na niekorzyść. Aby wziąć udział w konkursie należy w tym temacie wkleić mema związanego z pokerem, kartami, hazardem, albo oczywiście z samym Balatro. Przy zgłoszeniu należy poinformować, którą wersję gry wybieramy. Można również podać opcję "platforma obojętna", a ja dopiszę uczestnika tam, gdzie ostatecznie będzie mi lepiej pasował. Nominuję się jednoosobowym jurorem i osobiście zdecyduję, które memesy są najśmieszniejsze/najlepsze i na tej podstawie wybiorę zwycięzców. Żadnych elementów losowych, bo wiecie. Kto ma wiedzieć, ten wie. #dupochron Aby jednak uatrakcyjnić ogłoszenie mojej decyzji, zrobię to w formie symulacji w jakiejś gierce, bo przecież jesteśmy Graczami. Będzie mnie to kosztować trochę cierpliwości i pracy, ale mam nadzieję, że tak podane wyniki jury (czyli moje) dostarczą nieco więcej emocji i radości laureatom. Oczywiście będą to wyłącznie wizualne fajerwerki pozbawione elementu losowego, bo decyzję podjąłem wcześniej. A tak naprawdę to wcale nie. Nie wiadomo. W przypadku tylko jednego zgłoszenia nagroda z automatu przypada chętnemu. Konsekwencją jest jak zawsze ban na kolejne trzy edycje. Ogłoszenie decyzji zaplanowałem tradycyjnie na okolice przyszłego weekendu. Generalnie polecam się nie ociągać ze zgłoszeniami i do czwartku zadeklarować. Później nie daję już gwarancji czy nie będzie za późno, bo lada moment mogę zamknąć listę zgłoszeń. Uwaga, kolejność zgłoszeń może mieć znaczenie - w sensie, że im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej dla Ciebie. Domyślnie lista zgłoszeń z automatu zamyka się w piątek o 23:59, chyba że w trakcie tygodnia podam w temacie inaczej. Standardowo jedyne czego wymagam od uczestników, to osobistego dopilnowania wyników konkursu, bo nikt ich nie zawoła - zwycięzcy muszą sami się do mnie zgłosić (w temacie, albo na PM). Jeśli będą się z tym za długo ociągać, to w ostateczności zostawiam sobie prawo przekazania nagrody komuś innemu. Powiedzmy, że takim deadlinem jest 96 godzin od opublikowania wyników. Wtedy mogę (ale nie muszę) zdecydować o przekazaniu nagrody. Nagrody bonusowe: Oczywiście każdy laureat oprócz nagrody będzie mógł wybrać sobie nagrodę bonusową. Lista może się okazać mocno nieaktualna, wszak nie wszystkie fanty są w moim posiadaniu (niektóre są wciąż u darczyńców, a możliwe, że już nimi nie dysponują). Więc w razie czego będziemy konsultować i aktualizować. Pewne nagrody (te, które mam u siebie, więc są pewniakami) zaznaczyłem pogrubioną czcionką. Ponieważ będziemy mieli dwóch zwycięzców, to pierwszeństwo wyboru przypada szybszemu. Szermac ostatnio wybrał PE #0, więc wypadło z listy. Spoiler Steelbook Fifa 20 - Fifa Ultimate Team, nowy w folii. Rozmiar standardowych pudełek gier (PS4/XO). Zdjęcie tyłu. Trzy dowolne numery PE ode mnie - #274 (czerwiec 2020; od Dud.ek), #284 (kwiecień 2021), #285 (maj 2021), #286 (czerwiec 2021), #287 (lipiec 2021), #288 (sierpień 2021), #289 (wrzesień 2021, stan dostateczny), #290 (październik 2021), #291 (listopad 2021), #292 (grudzień 2021). Trzy dowolne numery PE od BRY@N - 132 174 175 180 184 191 194 195 196 197 202 203 204 205 207 209 210 214 215 217 225 227 232 235 237 239 241 242 245 247 251 252 254 255. RĘKAW DZIARA zdobiona motywami z gry RAGE. Chuj wie, może ktoś się będzie przebierał na bal maskowy, to będzie w sam raz xd Worek - bidon z motywem Spyro the Dragon. Na pićko, aby lepiej smakowało żyćko. Długość 26 cm. Gra Far Cry 3 na X360. Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciami bonusu. (sponsor: Luqat) Książka Gears of War: Pola Aspho (Karen Traviss). Odnośnik przekieruje do posta ze zdjęciem bonusu. (sponsor: creatinfreak) Gra The Surge na PS4. Stan idealny, okładka polska. (sponsor: łom) Gra Mirror's Edge Catalyst na PS4. Stan idealny, okładka niemiecka. (sponsor: łom) Gra Fade to Silence na PS4. Pudełko lekko pęknięte. Gra w stanie idealnym. Okładka ANG/FRA. PSX Extreme #300 (okładka MGS). Sponsor: second PSX Extreme #300 (okładka Tomb Raider) + pamiątkowe obrazki/pocztówki(?). Foto. Sponsor: BRY@N PSX Extreme #300 (okładka Halo, odrobinę zarysowana) Zestaw 4 in 1 do SWITCH LITE. Pokrowiec, etui na gry, szkło na ekran (+ściereczka), słuchawki. Producent: Trust. Zdjęcie. Sponsor: Paolo de Vesir Borderlands Handsome Collection na PS4 (US cyfra). Sponsor: Square Przypinka metalowa Fire Emblem Engage. Soul Calibur VI na PS4. Sponsor: Figuś Heroes of Might and Magic® 3: Complete na GOG. Sponsor: Ukukuki Dwa kupony uprawniające do zniżki (-10 zł każdy) przy zakupie biletów do Muzeum Gier Wideo w Warszawie lub Krakowie. Kupony się nie kumulują. Data przydatności do spożycia: 31.08.2025. Puzzle Diablo IV. Nowe, w folii. 1000 elementów. Czasopismo Amiga Extreme. Wydanie z Limitowaną Okładką. Nowe. Sponsor: Suavek Steelbook Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Nowy, w folii. Fotka przód. Fotka tył. Sponsor: Grabek Książka "Masters of Doom". Lekkie zagięcie na okładce. Sponsor: Grabek Pluszowa maskotka Crash Bandicoot, powrót na listę, wciąż z metką i jak nowa. Foto. Sponsor: Badus Artbook Concrete Genie. Piękne wydanie w dużym formacie i w twardej oprawie. Egzemplarz nowy, bez skaz. Fotka wnętrza. Sponsor: Badus Razer Kishi, do wygodnego cioranka na telefonie. Link do fotek. Sponsor: creatinfreak Kubek God of War: Ragnarok. Na kakałko, albo cokolwiek innego. Link do fotek. Sponsor: Figuś *NEW* Steelbook Octopath Traveler II. Foto. Sponsor: Szermac *NEW* kod na cyfrówkę Alan Wake Remastered [PS5] *NEW* Kod na miesiąc Nintendo Switch Online. Sponsor: BRY@N *NEW* Czapka z daszkiem Evercade, nowa. Zdjęcia TUTAJ. Sponsor: Assassins_78 Lista aktualnie zbanowanych (po każdej wygranej uczestnika obowiązują trzy edycje karencji; w nawiasie liczba konkursów do przeczekania). kudlaty88 (1) Grabek (2) Szermac (3) 11 Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Nie gram w pokera, ale takich dwóch którzy są dla siebie najlepszymi przyjaciółmi na discordzie bardzo polecają Balatro. Więc skoro taka przyjaźń rozkwita przy tej karciance to chętnie spróbuję. Jak coś to wersja na NS, kupię sobie na nią specjalną półkę jak wygram😀 1 1 7 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Z pozdrowieniami dla kociarzy. Oczywiście udział biorę i wybieram wersję na Switcha. 4 2 1 Cytuj
WisnieR 2 762 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia A niech stracę. Wersja na PS5 czyli na Portala <3 Pomyślmy jakiś mem związany z Balatro... Może to? 1 1 1 1 1 Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Jako potężny zwycięzca poprzedniej edycji, chciałbym oddać do puli nagród - Steelbook OCTOPATH TRAVELER II 3 4 Cytuj
Dante 450 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Grałem moment u brata na Steam Decku i bardzo mocno jeszcze wychwalał później ten tytuł, więc spróbuję swoich sił z wersja na PS5. 1 Cytuj
second 3 707 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia (edytowane) Kurdebele ale bym pograł w to na Switchu... Pozdro dla psiarzy Edytowane 1 grudnia przez second 1 1 2 Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia (edytowane) Nie wiem, czy można meme w formie filmiku (pozdrawiam wszystkich bitmejkerów tego forum), ale spróbuję! Na Słycza. Edytowane 2 grudnia przez ProstyHeker 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi