Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak.

Zostały dwa ostatnie miejsca, po jednym na każdą platformę. Byłaby to optymalna opcja, bo mielibyśmy ośmiu chętnych na Switcha i czterech chętnych na PS5 - idealnie na jakieś drabinki turniejowe. Więc jeśli znajdą się chętni, to po ewentualnym zgłoszeniu zamykają on listę na daną platformę i więcej nikogo nie chcemy.

Jeśli się nie znajdą, to niestety będę musiał improwizować i cudować.

W ramach zachęty dorzucam do bonusów kod na cyfrówkę Alan Wake Remastered (PS5).

Opublikowano (edytowane)

Skoro brakuje to dołączam do zabawy.

4005033.jpg.d93658b6896fbeb8ed1ee68637e42757.jpg

Wziąłbym wersję na Switcha, ale go sprzedałem i czekam na następce. Jeżeli chodzi o PS5 to nie lepiej bo nie mam nadal napędu do konsoli xD

Tak więc nie ma znaczenia, która wersja :dunno:

Edytowane przez Ins
  • Dzięki 1
Opublikowano

Dobra, to sytuacja wygląda następująco:

Schabka dorzucam do ekipy PS5 i tym samym zamykam tamtą listę chętnych.

Natomiast Ins póki co ląduje w kategorii Switch, chociaż sam najwyraźniej nie jest przekonany czy chce. Ja też nie jestem przekonany czy Ins grę w ogóle w tej chwili potrzebuje i zgłasza się tylko by mi ułatwić zadanie. Doceniam, ale nie wymagam aż takich poświęceń xd

Umówmy się, że jeśli do czasu gdy będę robił losowanie nie zgłosi się nikt z chrapką na tego Switcha, to z ławki rezerwowych wchodzi do gry Ins.

POJAWIŁA SIE NOWA ODPOWIEDŹ:

@easye jaka platforma Mordo?

Opublikowano

Uwielbiam gdy jesteście tacy zdecydowani.

Dobra, to napierdalajcie się z Insem o slota.

tenor.gif

Potrzebuję jasnej deklaracji do północy jutro, bo w tej chwili to już nie wiem czy chcecie, czy nie.

• Haha 4
Opublikowano

Dziękuję, w imieniu swoim i ewentualnego przyszłego zwycięzcy. Później dopiszę do listy bonusów. 

Tymczasem przypominam, że listy chętnych na obie platformy są zamknięte. 

Switch: Liściu, Bzduras, XM., second, mozi, ProstyHeker, Daffy, easye.

PS5: Wiśnier, Dante, MYSZa7, schabek.

• Plusik 1
Opublikowano

Ożeszkurna, nieironicznie te helikopterki sprawdziłyby się jako jakaś minigierka w takiej Yakuzie na automatach. Półfinał switchowy z moim przeciwnikiem, myślałem, że mi pikawa wyskoczy przez moment - normalnie jak jakaś wymiana parry w Sekiro. Zacięta walka, gratulacje dla zwycięzców! :banderas:

• Lubię! 1
Opublikowano
3 minuty temu, Assassins_78 napisał(a):

@Kmiot Mojego nie dopisałeś ;) Nie to, że się przypominam :D 

Masz rację, przepraszam, umknęło mi, już dopisuję.