Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 956 Opublikowano 2 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 grudnia Mam nadzieję, że ten Joker zapewni mi wygraną na PS5. 1 1 23 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 5 grudnia Autor Opublikowano 5 grudnia Sytuacja wygląda tak. Zostały dwa ostatnie miejsca, po jednym na każdą platformę. Byłaby to optymalna opcja, bo mielibyśmy ośmiu chętnych na Switcha i czterech chętnych na PS5 - idealnie na jakieś drabinki turniejowe. Więc jeśli znajdą się chętni, to po ewentualnym zgłoszeniu zamykają on listę na daną platformę i więcej nikogo nie chcemy. Jeśli się nie znajdą, to niestety będę musiał improwizować i cudować. W ramach zachęty dorzucam do bonusów kod na cyfrówkę Alan Wake Remastered (PS5). Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia (edytowane) Skoro brakuje to dołączam do zabawy. Wziąłbym wersję na Switcha, ale go sprzedałem i czekam na następce. Jeżeli chodzi o PS5 to nie lepiej bo nie mam nadal napędu do konsoli xD Tak więc nie ma znaczenia, która wersja Edytowane 5 grudnia przez Ins 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 5 grudnia Autor Opublikowano 5 grudnia @Ins oficjalnego mema i platformę poproszę. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Ja to bym na ps5 chetnie przyjal. A o to zabawny mem z hazardem Spoiler 1 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Ja jak zwykle spóźniony... do następnego! <3 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 5 grudnia Autor Opublikowano 5 grudnia Dobra, to sytuacja wygląda następująco: Schabka dorzucam do ekipy PS5 i tym samym zamykam tamtą listę chętnych. Natomiast Ins póki co ląduje w kategorii Switch, chociaż sam najwyraźniej nie jest przekonany czy chce. Ja też nie jestem przekonany czy Ins grę w ogóle w tej chwili potrzebuje i zgłasza się tylko by mi ułatwić zadanie. Doceniam, ale nie wymagam aż takich poświęceń xd Umówmy się, że jeśli do czasu gdy będę robił losowanie nie zgłosi się nikt z chrapką na tego Switcha, to z ławki rezerwowych wchodzi do gry Ins. POJAWIŁA SIE NOWA ODPOWIEDŹ: @easye jaka platforma Mordo? Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Switch, ale ja nawet nie potrafię grać w pokera i wszedłem jak zwykle ostatni, wiec mną się nie przejmuj! Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 5 grudnia Autor Opublikowano 5 grudnia Uwielbiam gdy jesteście tacy zdecydowani. Dobra, to napierdalajcie się z Insem o slota. Potrzebuję jasnej deklaracji do północy jutro, bo w tej chwili to już nie wiem czy chcecie, czy nie. 4 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia xD fajnie teraz możesz zrobić dodatkową walkę o wejście do turnieju! a tak na poważnie był pierwszy, więc niech gra INS. Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Nie biorę udziału ale mogę do puli dodać Spoiler Nowa nie noszona, mój łeb za wielki Mogę oddać do puli 2 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 6 grudnia Autor Opublikowano 6 grudnia Dziękuję, w imieniu swoim i ewentualnego przyszłego zwycięzcy. Później dopiszę do listy bonusów. Tymczasem przypominam, że listy chętnych na obie platformy są zamknięte. Switch: Liściu, Bzduras, XM., second, mozi, ProstyHeker, Daffy, easye. PS5: Wiśnier, Dante, MYSZa7, schabek. 1 Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Jeśli na tego miesięcznego Nintendo Online nie ma żadnych ograniczeń co do użycia typu tylko nowe konta to można dorzucić do puli bonusów. Może komuś się przyda. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 836 Opublikowano 7 grudnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 grudnia @BRY@N nie mam pojęcia Mordo, więc dorzucę do listy, a czy działa ustali się później ;] Tymczasem mam wyniki i nie zawaham się nimi z Wami podzielić. Standardowo przypominam: nie wołamy zwycięzców, by nie spoilować wyników. Na laureatów i ich decyzje dotyczące adresu wysyłki (preferowany InPost, ale możemy się dogadać) i wyboru nagrody bonusowej czekam w prywatnych wiadomościach. Kolejność wyboru bonusu to: kto pierwszy, ten wybiera pierwszy, proste. Pełna lista nagród w poście z ogłoszeniem aktualnego giwałeja (strona wstecz). 11 7 Cytuj
Bzduras 12 758 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Ożeszkurna, nieironicznie te helikopterki sprawdziłyby się jako jakaś minigierka w takiej Yakuzie na automatach. Półfinał switchowy z moim przeciwnikiem, myślałem, że mi pikawa wyskoczy przez moment - normalnie jak jakaś wymiana parry w Sekiro. Zacięta walka, gratulacje dla zwycięzców! 1 Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia @Kmiot Mojego nie dopisałeś Nie to, że się przypominam 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 7 grudnia Autor Opublikowano 7 grudnia 3 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): @Kmiot Mojego nie dopisałeś Nie to, że się przypominam Masz rację, przepraszam, umknęło mi, już dopisuję. Cytuj
Dante 450 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Bajer ta gierka w helikopterki! Gratulacje dla zwycięzców i brawa dla Kmiota za kolejny emocjonujący turniej. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi