Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Salutuję napracowanka i zapierdalania z kolejnymi giwełejwami.

Create meme "cat salutes meme, solid snake salutes, cat salutes" - Pictures  - Meme-arsenal.com

Ps. Żeby uniknąć niejasności, nie biorę udziału.

Edytowane przez Badus
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

W ogóle w ramach zachęty chciałbym przypomnieć rekrutom, że Helldivers 2 zgarnęło nagrodę za najlepszą grę multiplayer i najlepiej rozwijany tytuł na The Game Awards 2024. 

Jest chwila na zadumę (oglądać w panoramie bezpośrednio na YT).

A potem pora wrócić do roboty (tak samo - oglądać w panoramie na YT)

Kto wie, być może spotkamy się na misji?

• Plusik 1
Opublikowano

Ok, w sumie imponująca liczba zgłoszeń jak na mięso arm... znaczy przyszlych bohaterów i Legendy Super Ziemi.

Jednak przy okazji zrobił się mały bałagan i jednocześnie pojawiło się parę wątpliwości.

Jeśli komisja dobrze zinterpretowała podania, to zatwierdza udział poniższych rekrutów:

Ins

oFi

easye

MichAelis

bartiz

oszusnieR

Rozi

Faka

Szerzej chciałbym omówić kandydatów:

Patricko - tutaj pojawiły się drobne wątpliwości. Bo to zabawa forumowa i wolałbym, aby fanty lądowały w posiadaniu forumowiczów, a nie "kolegi forumowicza", czyli kogoś całkowicie nam obcego i randomowego. Pierwszy punkt regulaminu jest tam nie od parady, bo chodzi o promowanie aktywności forumowej, tworzenie zawartości i społeczności, a rozumiem, że kolegi tutaj nie ma i nie napędza tego kurwidołka postami.

Oczywiście, nie jestem też na tyle naiwny, żeby wierzyć, że każda nagroda ląduje u zwycięzcy do końca świata i nie wędruje z czasem gdzieś dalej - czy to podarowana, czy sprzedana, ale na to już nie mam większego wpływu. I o ile doceniam Twoją szczerość co do zamiarów, tak czuję wewnętrzny opór, żeby w razie Twojej wygranej grę podarować komuś spoza forum PE. To raczej byłoby nie fair w stosunku do pozostałych uczestników, którzy są aktywni i dostarczają treść na forum. Chciałbym abyś nie odbierał tego osobiście, ale spróbował też postawić się w sytuacji mojej oraz innych uczestników. Nie wykluczam Twojego udziału, ale poważnie się waham.

Daffy - no Ty też mnie stawiasz w trudnej sytuacji. Chciałbym Cię dopuścić, ale Twoja motywacja jest bardzo wątpliwa. Bo statystycznie zwiększasz też szanse porażki pozostałych uczestników. A jestem pewien, że tego typu użytkownikiem nie chcesz być, prawda? :)

Mamy kilka dni na uporządkowanie kwestii i ewentualne argumenty.

A póki co motywacyjna dawka w postaci mojej ulubionej kompilacji:

Oraz moje dzieło, jak Figuś nie miał czasu grać.

• Haha 4