Kmiot 13 861 Opublikowano piątek o 00:14 Autor Opublikowano piątek o 00:14 Zrzut zaopatrzenia do Listy Bonusowej. Skarpetki Bombermana. Nowe. Niestety nie określono rozmiaru, ale na życzenie mogę dokonać pomiarów linijką. Mimo wszystko warto w obwodzie jakieś dziecko, gdyby na nas były za małe. 2 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano piątek o 06:54 Opublikowano piątek o 06:54 Oczywiście biorę udział. Mam już PS5 ale żadnej gry w pudełku więc się przyda. 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano piątek o 10:26 Opublikowano piątek o 10:26 Myślę że odnośnie posiadania ps5 trzeba dopytać każdego uczestnika czy hehe posiada napęd 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 861 Opublikowano 13 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 godzin temu No cześć. Proszę nie wołać zwycięzców, aby nie psuć im emocji z oglądania wyników. Ich samych zapraszam do mnie na PM w celu wyboru nagrody bonusowej (kto pierwszy, ten wybiera pierwszy) oraz podania danych do wysyłki. Ta najpewniej nastąpi dopiero po świętach, bo nie ma sensu, żeby nagrody leżały trzy dni gdzieś w centrum dystrybucyjnym albo paczkomacie nadawczym, więc na spokojnie. 13 4 1 Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Jak było to slo-mo to trochę się przeraziłem, no ale: Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Święto graczy Zło znowu ODPADŁO Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Tak blisko Jakbym tam dotrzymał tempa za z faką i insem to może bym czmychnął gdzieś obok. Gratulację dla nowych rekrutów HD2 i niech demokracją zwycięży Cytuj
Dante 451 Opublikowano 54 minuty temu Opublikowano 54 minuty temu U ale epickie starcie było. Wyścigi pełne emocji. Gratulacje dla zwycięzców i brawa dla Kmiota, bo zawsze potrafi zrobić emocjonujące pojedynki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi