Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Kmiot napisał(a):

Z rzeczy, o których zapomniałem wspomnieć. 

• Unikajcie spoilerów w memach. Jeśli nie mieliście okazji grać w Suikodeny, to uważajcie przy ich przeglądaniu
  • Zrzutekranu2025-03-08165719.thumb.png.104b851876829ccbb711d6db0b8cf134.png

Zapowiada się, że oFi zrobi losowanie, bo z pewnością już się zaopatrzył w swój egzemplarz gry, prawda?

Ten co wyciąga z przeszłości. Nie pamiętam żebym to pisał :leo:

Losowanko mogę zrobić, tylko nie wiem czy będzie takie fancy jak ostatnio zrobiłeś z KULAMI.

Spoiler

A swojego egzemplarza nie mam, bo niestety suikoden w tym roku nie załapał się na mój wydzielony czas zagrajmerski :notlikethis:

• beka z typa 12
  • Minusik 1
Opublikowano

Biorę udział, wersja Xbox (priorytet) lub Switch (jak będzie Ci brakowało do równego podziału uczestników i jeden więcej zrobi różnicę to switchowy port też spoko). Nie znam serii kompletnie, dlatego potraktuję ewentualną wygraną jako znak od losu, że mam się nią zainteresować. Dlatego też, jako dziewica sujkodenowa, moim ulubionym memem z serii jest post Czoperra:

image.png.ee3b003898dfa3f900dea639c2517c67.png

• Dzięki 1
  • Haha 5
Opublikowano

Chciałbym uroczyście zawiadomić, że w efekcie wyciągniętych na @oFi "brudów" sprzed dwóch lat, użytkownik ten poczuł się zobowiązany przeprowadzić nadchodzące losowanie nagród. Ponoć ma już nawet przygotowany plan, więc oficjalnie przekazuję mu ten niewątpliwy zaszczyt i możliwość wywiązania się ze złożonej w 2022 roku obietnicy. 

A że przy okazji dla mnie to poważne odciążenie z obowiązku, to mam nadzieję, że będzie to sytuacja win-win.

Proszę użytkowników o współpracę w przypadku, gdyby oFi miał pytania związane z losowaniem. 

Opublikowano

O Suikoden i to w trzech wersjach. Będzie ewangelizacja co do jednej z najlepszych serii JRPG.

Zapisuję się na wersje na PS5 jako priorytet. Ewentualnie Xboks gdyby była potrzeba  tam kogoś przerzucić. 

120295689_2639397196321879_528537922891624574_n.jpg

• Dzięki 1