oFi 2 594 Opublikowano sobota o 20:50 Opublikowano sobota o 20:50 7 minut temu, Kmiot napisał(a): Z rzeczy, o których zapomniałem wspomnieć. Unikajcie spoilerów w memach. Jeśli nie mieliście okazji grać w Suikodeny, to uważajcie przy ich przeglądaniu Zapowiada się, że oFi zrobi losowanie, bo z pewnością już się zaopatrzył w swój egzemplarz gry, prawda? Ten co wyciąga z przeszłości. Nie pamiętam żebym to pisał Losowanko mogę zrobić, tylko nie wiem czy będzie takie fancy jak ostatnio zrobiłeś z KULAMI. Spoiler A swojego egzemplarza nie mam, bo niestety suikoden w tym roku nie załapał się na mój wydzielony czas zagrajmerski 12 1 Cytuj
Szermac 3 114 Opublikowano sobota o 21:05 Opublikowano sobota o 21:05 Panie @Kmiot Dorzucam do puli nagród bonusowych ten piękny, lśniący Steelbook Monster Hunter Wilds 3 5 1 Cytuj
Bzduras 13 235 Opublikowano sobota o 21:16 Opublikowano sobota o 21:16 Biorę udział, wersja Xbox (priorytet) lub Switch (jak będzie Ci brakowało do równego podziału uczestników i jeden więcej zrobi różnicę to switchowy port też spoko). Nie znam serii kompletnie, dlatego potraktuję ewentualną wygraną jako znak od losu, że mam się nią zainteresować. Dlatego też, jako dziewica sujkodenowa, moim ulubionym memem z serii jest post Czoperra: 1 5 Cytuj
Grabek 2 792 Opublikowano sobota o 21:20 Opublikowano sobota o 21:20 wersja dowolna! Chyba juz nie mam bana. 1 Cytuj
Patapon 82 Opublikowano wczoraj o 07:45 Opublikowano wczoraj o 07:45 Witam. Spróbuję szczęścia. Wersja PS5. 1 Cytuj
WisnieR 2 798 Opublikowano wczoraj o 08:16 Opublikowano wczoraj o 08:16 Nigdy nie miałem okazji zagrać jako fanboj FF, więc chyba czas nadrobić. Wersja Switch/PS5. ….. tak naprawdę to chce wygrać ten piękny steelbook do MHW! 1 1 Cytuj
Kmiot 14 139 Opublikowano wczoraj o 19:04 Autor Opublikowano wczoraj o 19:04 Chciałbym uroczyście zawiadomić, że w efekcie wyciągniętych na @oFi "brudów" sprzed dwóch lat, użytkownik ten poczuł się zobowiązany przeprowadzić nadchodzące losowanie nagród. Ponoć ma już nawet przygotowany plan, więc oficjalnie przekazuję mu ten niewątpliwy zaszczyt i możliwość wywiązania się ze złożonej w 2022 roku obietnicy. A że przy okazji dla mnie to poważne odciążenie z obowiązku, to mam nadzieję, że będzie to sytuacja win-win. Proszę użytkowników o współpracę w przypadku, gdyby oFi miał pytania związane z losowaniem. Cytuj
oFi 2 594 Opublikowano wczoraj o 19:11 Opublikowano wczoraj o 19:11 Za każdego klauna ucinam jedną nogę przy starcie zawodników także pilnujcie się 5 1 Cytuj
Badus 294 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ależ twist! Wersja Switch. 1 Cytuj
Dante 493 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu O Suikoden i to w trzech wersjach. Będzie ewangelizacja co do jednej z najlepszych serii JRPG. Zapisuję się na wersje na PS5 jako priorytet. Ewentualnie Xboks gdyby była potrzeba tam kogoś przerzucić. 1 Cytuj
second 3 763 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Platforma obojętna. Na każdej będzie smakować wyśmienicie. 1 1 2 Cytuj
Snake_Plissken 991 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Biorę udział, wersja PS5 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi