Kmiot 14 150 Opublikowano wczoraj o 12:50 Autor Opublikowano wczoraj o 12:50 Urocze losowanie wyszło, bo tego rodzaju maszyny losujące są wspaniałe. A ile zapału, ile energii, jakie poślizgi i ruszanie z piskiem... łap? Oczywiście gratuluję zwycięzcom, każdego z nich zapraszam do siebie na PM w celu wyboru opcjonalnej nagrody bonusowej (kto pierwszy u mnie na skrzynce, ten wybiera pierwszy) oraz w celu podania danych do wysyłki (preferowany InPost). Ofiemu dziękuję za odciążenie mnie z obowiązku, nawet jeśli musiałem go to tego nieco przymusić, hehe. Zachęcam też do zostawienia mu plusa za fatygę, a jeśli nie jemu, to Maszynie Losującej. 2 Cytuj
Dante 495 Opublikowano wczoraj o 12:57 Opublikowano wczoraj o 12:57 Gratulacje dla zwycięzców, Kmiota, oFiego i pieska, który ogarnął losowanie:) 2 Cytuj
Square 9 015 Opublikowano wczoraj o 13:37 Opublikowano wczoraj o 13:37 Zajebiste losowanie, nie tego się spodziewałem. Gratulacje dla zwycięzców. 1 Cytuj
Assassins_78 1 251 Opublikowano wczoraj o 14:21 Opublikowano wczoraj o 14:21 Nie no @oFi dowiózł. Szacun. 1 Cytuj
Badus 300 Opublikowano wczoraj o 15:26 Opublikowano wczoraj o 15:26 Well done! Gratulacje dla zwycięzców i kudosy dla maszyny losującej. 1 Cytuj
Grabek 2 792 Opublikowano wczoraj o 16:13 Opublikowano wczoraj o 16:13 Spaniale losowanie (i to nie dlatego ze znowu przyfarcilem xd), jak widac psiecko tez sie do czegos przydaje w domu! gratulacje dla pozostalych zwyciezcow! Cytuj
Assassins_78 1 251 Opublikowano wczoraj o 17:00 Opublikowano wczoraj o 17:00 A w sumie oglądam to jeszcze raz i widzę co tu jest grane !!! @oFi ty miałeś te kule wysmarowane!!! LOL Spoiler Nie no żart Cytuj
second 3 766 Opublikowano wczoraj o 17:38 Opublikowano wczoraj o 17:38 Wysmarowane kule przy zabawie z psem? No krążyły kiedyś takie legendy. Cytuj
oFi 2 641 Opublikowano wczoraj o 18:07 Opublikowano wczoraj o 18:07 Zoja w nagrodę za takie popisy w konkursie dostała to co pieski lubią najbardziej - długi spacer po lesie 4 2 Cytuj
Snake_Plissken 991 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Super losowanie, widać, że psinka miała sporo radochy - a jej powroty już po wybraniu piłki podnosiły adrenalinę czy wymieni Oprócz spaceru to powinna jakiś dobry przysmaczek dostać Gratulacje dla reszty zwycięzców! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi