Pupcio 18 370 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 U mnie też skarpeciochy już na stópkach A jak ładnie zapakowane na minus że skarpetki pachną nowością A nie Kmiotem 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 (edytowane) Ja również pięknie dziękuję Dziś dotarło. Zastanawiam się czy porzucić biografię Jordana by poznać losy Space Marine Edytowane 5 stycznia 2021 przez marbel007 2 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 5 stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 stycznia 2021 2 godziny temu, Plugawy napisał: Zdziwiłem się gdy zobaczyłem, że jest zapakowana w papier prezentowy i miała tez karteczkę z nickiem. Kłania się uważne czytanie oferty: W dniu 22.12.2020 o 21:15, Kmiot napisał: A aby dodatkowo zachęcić do udziału to zwycięzca otrzyma książkę elegancko przeze mnie zapakowaną w papier świąteczny i całość owiniętą wstążką, więc będzie to taki spóźniony prezent choinkowy. A potem są sytuacje "ja nie czytał umowy, a teraz każą spłacać kredyt, pomocy". 1 1 1 Cytuj
XM. 10 853 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 U mnie skarpety też już dotarly, od razu na siusioka nalozylem z podniety. Dziękuję Panie Kmiot 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 @Kmiot, wszystko legancko przyjechało kurierskiej. Aż szkoda było odparowywać ale jak już odpakowałem to Dzidzi już chciała czytać. Dziękuję 2 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 7 stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 stycznia 2021 No i git, wszyscy dostali co trzeba, zeszły rok można uznać za zamknięty z sukcesem. Na dniach być może ruszymy z nowym rokiem. Bo czemu nie. 2 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 9 stycznia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 stycznia 2021 (edytowane) Oddam za mema #7 No to wchodzimy w nowy rok, bo fanty się same nie rozdadzą. Tym razem coś dla Nintendofagów (bo mogli czuć się zaniedbani), ale nie tylko. Założenie jest takie, że wyłącznie mężczyźni silnie przekonani o swojej heteroseksualności bądź homoseksualności odważą się połasić na ten oto wyjątkowy gadżet, bo nic nie jest w stanie zachwiać ich preferencji. Ale jeśli wciąż w tej kwestii masz choćby minimalne wątpliwości i czasami w duchu pytasz sam siebie "kurde, a może ja jednak jestem gejem?" to czym prędzej znikaj, bo ta nagroda z pewnością przechyli szalę w stronę, z której powrotu już nie będzie. To jak, czujesz się na siłach sprawdzić swoją silną wolę i wystawić orientację seksualną na ostateczną próbę? W takim razie zapraszam do udziału, a dalszą drogę - niczym latarnia - wskaże Ci ta oto ekskluzywna i niepowtarzalna lampka w kształcie grzybka 1UP z uniwersum Super Mario! Gadżet emanujący ciepłą, delikatną, romantyczną, czerwoną poświatą, która z pewnością ubarwi każde zbliżenie z kimkolwiek/czymkolwiek się tam zbliżacie. Lampka jest wykonana z wysokiej jakości tworzywa i posiada oficjalną licencję Nintendo, więc to nie są przelewki. Procedura zapalania odbywa się poprzez wciśnięcie grzybowego kapelusza z wektorem siły skierowanym w dół. Towarzyszy temu znany każdemu szanującemu się graczowi dżingiel muzyczny (jednak przy gaszeniu już tego nie uświadczymy). Lampka zasilana jest dwoma ogniwami galwanicznymi w kształcie walca, zwanymi potocznie małymi paluszkami - całość niezbędnego zasilania dostarczam wraz z wygraną (produkt renomowanej firmy RUBIN z datą ważności upływającą w roku 2027), więc będziesz mógł cieszyć się wygraną w pełni już od pierwszych chwil. Lampka ma ok. 11 centymetrów wysokości, ale zapomniałem ją zmierzyć, a teraz już mi się nie chce jej wyciągać z pudełka. A propos, to całość jest zamknięta w gustownym, kartonowym opakowaniu również noszącym znamiona luksusu (jego wysokość to 13 centymetrów). Nie przegap, bo warto zawalczyć. Spoiler Kolory są nieco przekłamane - lampka w rzeczywistości jest bardziej czerwona (tutaj nieco zbyt różowa). Spoiler Skrót zasad: Podstawowy i szczegółowy regulamin znajduje się w pierwszym poście tematu, więc jeśli jesteś tu pierwszy raz, to odsyłam do lektury. Aby wziąć udział i rywalizować o tę niepowtarzalną lampkę należy w tym temacie wkleić ulubiony mem związany z serią gier Mario. JPG, GIF, YT, bez znaczenia. Można również wkleić mema, ale zrezygnować z udziału. Zostawiam sobie prawo niedopuszczenia użytkownika do udziału, jeśli uznam, że jego znikomy społeczny wkład w forum nie zasługuje na nagrodę. Zwycięzca zostanie wyłoniony za tydzień (okolice weekendu) i będzie musiał sam się do mnie zgłosić, więc uczestnicy niech zachowają czujność, a nie że kliknę i wyjebane jaja na stół. Forma wysyłki to wciąż tylko i wyłącznie Paczka Poczty Polskiej (priorytet), koszta moje. To kwestia mojej wygody, więc proszę nie pytajcie o inny rodzaj wysyłki. Jeśli będą inne opcje, to z pewnością o tym poinformuję. Wysyłka na 90% już w poniedziałek po weekendzie. Aktualnie zbanowani użytkownicy to (w nawiasie ilość giveawayów do odczekania; sorry ziomki, ale trzeba podnieść szansę innych): Spoiler creatinfreak (1) Rozi (2) krupek (2) Grabek (2) Dud.ek (2) XM. (2) Pupcio (2) mitra (3) Plugawy (3) marbel007 (3) Oczywiście zapraszam jeśli ktoś chętny do zorganizowania losowania (wyłącznie szerzej kojarzeni użytkownicy, randomy muszą popracować nad rozpoznawalnością i zaufaniem). Ja wiem, że ostatnio forma i jakość losowań była wysoka (oraz wymagała sporo pracy), ale w zupełności nie ma potrzeby im dorównywać i podnosić oczekiwań. Bo to może odstraszać chętnych. Wystarczy zwykłe wyciąganie losów ze słoika. A może ktoś ma jakiś pomysł na sposób przeprowadzenia losowania, ale z jakichś przyczyn nie może/nie chce sam tego zrobić? Pomysły też są w cenie - może ktoś inny je zrealizuje. W razie braku chętnych sam coś na szybko zorganizuję, ale w taki czy inny sposób udział mogą wziąć wszyscy. No to dozo. Edytowane 9 stycznia 2021 przez Kmiot 14 2 Cytuj
Pupcio 18 370 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Dobry wieczór czy lampka typu grzybek może służyć również jako korek analny? Pytam dla mevka tylko Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 9 stycznia 2021 Autor Opublikowano 9 stycznia 2021 Dobry wieczór. Nie znam parametrów analnych persony, której dotyczy pytanie, ale jeśli miałbym sugerować się plotkami, to zapewne wejdzie w całości i przepadnie na zawsze. Pozdrawiam. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Ile ci jeszcze tych plusikow i postow brakuje do seniora Kmiot? 5 Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Nie no, lampeczka w pytkę, już ją widzę między swoją kolekcją jednorożców i narzędziami do szydełkowania 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 9 stycznia 2021 Autor Opublikowano 9 stycznia 2021 Godzinę temu, Mejm napisał: Ile ci jeszcze tych plusikow i postow brakuje do seniora Kmiot? No nie jest łatwo, odebrali, a teraz każą pisać posty. Muszę zacząć jebać jednolinijkowce. @Rudiok @Figuś @mozi zapraszam. Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Mam już znak zapytania z tej serii, to grzybek jak najbardziej jeszcze jak 2 Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Ake lampeczka, ojojoj, ale startu do skarpetek nie ma jednak. 1 Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Nieważne czy się załapię na losowanie ale coś wrzucę 2 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 10 stycznia 2021 Autor Opublikowano 10 stycznia 2021 @oFi zapraszam @BRY@N widzę, że się starasz i jest poprawa, zapraszam do udziału ;] Grabek oczywiście pauzuje w ciepłych skarpetkach. 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Cholera, zaluje, ze stopuje, ale chetnych pewnie bedzie sporo. Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Losowanie odpuszczam, ale... 1 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 Taki rarytas bym postawił u córki koło łóżka, ale jest ban :( 2 Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 Jako wieloletni fan Nintendo i Mario zgłaszam swój akces! W przypadku wygranej lampka stanie dumnie w nowopowstającym HC balona juniora! 1 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 11 stycznia 2021 Autor Opublikowano 11 stycznia 2021 @second i @balon no elo, zapraszam. Zbanowani panowie - no swoje trzeba odsiedzieć, tak rzecze twarde prawo forumkowe. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi